Фан клуб - РК Вардар

Стварно Дибиров е многу заебан играч. Против фалинки како тие на Металург да правиш такви акробации папапа. А голем кур шо на најбитните утакмици има учинок колку што имам и јас. Битно има материјал за да се ложат античките.

Деки продолжува со спрдњата околу Вардар. Липовина на Инстаграм го прашува, за кого навиваше и прдлево вика, за брат ми :icon_lol:

Деки продолжува со спрдњата околу Вардар. Липовина на Инстаграм го прашува, за кого навиваше и прдлево вика, за брат ми :icon_lol:

Ама не рачуна он дека може ова да му се деси уште на првата утакмица во Скопје :)

Во вакви моменти ми фали Вујо, ептен многу!
Пази, онака ноншалантно да изиграш против сељацине е недопустливо. Ја не знам дали на ведетите им фалеше мотив, ама не знам што би бил поголем мотив од утакмицата лани во шталата кога ја освија титулата. Напад на службено лице на поливреме, протисоци од сите страни, Брумен со шлајм на коса 60 минути, слики со 9 во соблекувална со Ален Зекиров и др.
Пички и бескичмењаци!
Па да беше обратна ситуација, Левче и Гнидо да не начекаа нас у таква ситуација ќе не силуваа. Ја не знам нашиов дали знае нешто друго освен пас ок, шут ок, ок.
И добро е што се распаднаа, инаку сум убеден дека со составот од почеток на сезона, со сите што им отидоа, глатко ќе не опалеа и годинава!

Пази, онака ноншалантно да изиграш против сељацине е недопустливо. Ја не знам дали на ведетите им фалеше мотив, ама не знам што би бил поголем мотив од утакмицата лани во шталата кога ја освија титулата. Напад на службено лице на поливреме, протисоци од сите страни, Брумен со шлајм на коса 60 минути, слики со 9 во соблекувална со Ален Зекиров и др.
Пички и бескичмењаци!
Па да беше обратна ситуација, Левче и Гнидо да не начекаа нас у таква ситуација ќе не силуваа. Ја не знам нашиов дали знае нешто друго освен пас ок, шут ок, ок.
И добро е што се распаднаа, инаку сум убеден дека со составот од почеток на сезона, со сите што им отидоа, глатко ќе не опалеа и годинава!
Кој да ги силуваат едвај еден има од ланскиот состав не се криви тие да беше друга ситуација и ја ќе се бунев и џабе земаа титула лани?!....Кај се сега ? :) :) :)

Пички и бескичмењаци!

Треба да им се каже дека очекуваме силување во Аутокоманда, јас сакам таму кај нив да ги растуриме да не знаат каде да се сокријат.

На деца да им се силиш стварно не иде. Да беа поставата од лани со лешперине и јас ќе сакав да ги исчукаат ама лешперски е вака, покажување сила на послаб. Што не дриблаше Дибиров онака против Киелце или до топка не дојде таму, моравме да се крстиме во 20 годишно дете... :)

Абе небитно е дали се деца,дали се новодојденци или незнам што.Сепак тоа е Минчолург,најпедерскиот клуб,со најпедерската управа од Аминта Трети навака!Да беше обратно ем ќе не згазеа ем ќе провоцираа по медиумиве.
Небарам од нив да станат говно персони ко жути рубљата,ванчо делијата,деки куропоказателот,али таква ноншалантност после све што имаат доживеано пред се самите тие,а после тоа и ние како навивачи е недозволиво!

Леле изјавиве на Манасков вчера у она емисинјана у недела поладне,класични лижење гз:sick:

11124850_10153312870883678_1133413182_n.jpg

Ликовци, левел на писменост - предшколска возраст!
Околината во Штип работава.

Ахаха,ама сега кога ќе дојде Македа од Нант во Вардар којшто бил веќе три години во Нант,па кога ќе му направат фан страна,па и на Деревен и на Деки Манскоф вардар фанс #1,па ќе почнат со спамови и гребење дресови...:D

11124850_10153312870883678_1133413182_n.jpg

Ликовци, левел на писменост - предшколска возраст!
Ахаха,ама сега кога ќе дојде Македа од Нант во Вардар којшто бил веќе три години во Нант,па кога ќе му направат фан страна,па и на Деревен и на Деки Манскоф вардар фанс #1,па ќе почнат со спамови и гребење дресови...:D
Arpad Sterbik HC Vardar, Timur Dibirov // Тимур Дибиров >>>>> ајде сите лајкк, влагајте внатре, на секој можен линк на РК Вардар.
Би ги банирал тројцата од Фејсбук доживотно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom