Фан клуб - РК Вардар

http://www.idividi.com.mk/sport/ostanatsport/990827/index.html

???????????

Нели Циндриќ ќе го земавте а Атман во Веспрем ќе одеше?

Да не го предомислило доаѓањето на Палмарсон во Веспрем...

И за мене ова е изненадување. Не е лошо и вака... дури и Атман ако (кога)ќе влезе во форма подобра опција од Циндриќ испаѓа.

@RedBlack од сабајле се зацрвенил...:D Уствари ми кажа бе, од Сонцето ти било, јес да нема Сонце од Август веќе, али ајде :pijani:
@RedBlack од сабајле се зацрвенил...:D Уствари ми кажа бе, од Сонцето ти било, јес да нема Сонце од Август веќе, али ајде :pijani:

Ti ne si iskocil od doma be :D

http://www.idividi.com.mk/sport/ostanatsport/990827/index.html

???????????

Нели Циндриќ ќе го земавте а Атман во Веспрем ќе одеше?
Еее сите гомна од темната страна ги начукаа во Вардар, ко боже само тие играчи се во светов па мора нив да ги носат.
А кога ни ги крадеа нас играчите, се надевав само на едно тогаш, дека кога ќе се распаднат нема ниеден играч од кај нив да прибереме во нашиот дрес. За сега овие незналициве да ни ги напукаат скоро сите играчи од кај сељаците во Вардар.:facepalm:

Атман не е од таа групата што се понашаа како орангутани на терен и исрекно не би имал ништо против да дојде во Вардар, а мислам и дека ќе добиеме супер засилување ако го потпишат. :)

Атман не е од таа групата што се понашаа како орангутани на терен и исрекно не би имал ништо против да дојде во Вардар, а мислам и дека ќе добиеме супер засилување ако го потпишат. :)
Атман е единствениот играч кој сакав да дојде во Вардар од нивната екипа. Немам ништо против негово потпишување. Страшен шутер, брз и борбен играч кој покажа дека игра со срце. Одлично ке се надополнуваат со Карачич.

Нормални ли се од клубов и мктикетс бре?!
Пола Македонија купи карти, пишале менување на билети утре и задутре, сабота нема да работи билеарата и сега ја бомбардираат луѓево страната на ФБ!
Боже Господе!

Нормални ли се од клубов и мктикетс бре?!
Пола Македонија купи карти, пишале менување на билети утре и задутре, сабота нема да работи билеарата и сега ја бомбардираат луѓево страната на ФБ!
Боже Господе!
Ненормална работа, по 200 пати до Скопје и назад да оди некој само затоа што во сабота не се работело.

Колку се без мозок не ми се верува.
Најпрвин напишаа дека во сабота нема да работи билетара и дека картите ќе се менуваат само во четврток и петок.
Саат време после тоа го бришат тоа дека у сабота нема да работи билетара, остана само дека ќе се менуваат картите четврток и петок.
Се јавувам на билетара ми вика 90% нема да работиме у сабота.
Пред некое време незнам за која утакмица беше, знам се играше сабота, 3 пати се јавував во текот на неделата се правев луд и 3 пати ми кажаа дека билетара не работи во сабота.
Морав да одам петок да ги сменам картите.
Сабота поминувам покрај билетара 3-4 саати пред утакмица таа си работи :facepalm:

Јас имам купено карти за сабота, а сум од Охрид и им пишав порака на фб на РК Вардар ми дадоа број од билетара. Се јавив таму ми рекоа дека може и сабота да се заменат картите но порано бидејки има голем број карти за менување и може да настане гужва пред почетокот и да не стигнеме да влезиме.

А "вие" од СК,што треба за вас?Со послужавник да ви донесат карта дома?Си имавте сезонски си имавте членски.Ако и тоа ви било тешко,еве ќе имате видео бим пред сала,што друго да се каже...

А "вие" од СК,што треба за вас?Со послужавник да ви донесат карта дома?Си имавте сезонски си имавте членски.Ако и тоа ви било тешко,еве ќе имате видео бим пред сала,што друго да се каже...
На 10 минути од сала живеам, знаеш како е ко ќе отидеш и стигнеш на ред и ти речат дечко нема веќе карти, ради тоа што некој си од ''пичку си материн'' земал за инат 15 карти, а у живот има проследено 5 утакмици?

Нема врска земал земал...само што многу иритира ваквиот феномен кај нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom