- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.941
- Поени од реакции
- 14.600
Нема да има организирано навивање за в сабота?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АБе што ти е чудно, пишете на гугл, за Бет Сити, ќе видите што статии ќе ви искочат, уште одма пребарава коа искочи човекот, прво имаат 2009 или не знам точно која гоидна, Самсоненко и уште еден кривични, за затајување данок. Исто ќе ви искочи дека се 4ца газди( сум заборавил, ама мислам така беше) 3ца се македонци и само 1 русин, Самсоненко. Секаде во Регионов кај што има Бет Сити отврено фирма, е одговрен македонец, ете отврете во Србиај ќе виидте, исто и во други држави.Салата Јане Сандански и хотел Русија ги градеше официјално Бет Сити Лтд. со седиште на Кипар која па е во сопственост на фирма од Белизе (Игра Инвест мислам се вика).
Здравје Радово мислам дека сега е во сопственост на друга фирма од Белизе, со седиште на исто место како првава.
Фората со Белизе е тоа што согласно нивните закони, податоците за сопственик на фирма и управител се тајност и не се оддаваат
Фирмите таму немаат обврска да даваат финансиски извештаи, завршни сметки па дури и немаат обврска да известат ако им се сменил сопственикот или управителот. Со други зборови за фирма од Белизе, само адвокатот знае кој е сопственик и управител.
Можеш да ми најдеш статија за ова?Колку се навлезени тие што си ги спомнал, не сме свесни, поготово вториот во ФК. Прашање е дали и има излезено некогаш од ФК. Иначе, баш пред некој ден читав дека Самс го земал Здравје Радово. Или само фигурура кој ти знае
Побарав на плусинфо, не сум 100 посто сигурен ама мислам дека таму го имаше. Разлистав и не го најдовМожеш да ми најдеш статија за ова?
„Ексико“, Камчев и Панделески влегоа во „Здравје Радово“Можеш да ми најдеш статија за ова?
http://24rakomet.mk/прилеп-само-15-минути-рамноправен-проти/Пишете извештај, некој ако гледал![]()
што да гледаш во лер цела утакмица и пак ги утепаа нема конкуренција оваа година вардарПишете извештај, некој ако гледал![]()
престап даде еден гол му го пушти диви лазеше топката да стигне до гол ама ај дека со бате се знае да не му набие комплексВардар изигра со Прибак, Терзиќ и Растворцев во напад.. барем во најголемиот дел од натпреварот. Исто така, влегуваше и Лазаров, а богами и Абутовиќ во неколку наврати и постигна и неколку голови.
На пикер игравме со Столе и Тоскиќ. Крилата мислам дека рамномерно ја поделија минутажата. Бранеа Диви и Џамбо, т.е. Диви бранеше, а Џамбо курташак си играше, две-три топки дали фати.
И ко што вика brla, ептен во лер ја играа утакмицата.
Голманчето на Прилеп фати неколку топки, од што имаше и неколку еден-на-еден ситуации. Исто солидна партија даде и дечкото со дрес 34. Престапот во прво полувреме имаше два пробиви во прво полувреме, еднаш Диви му залепи банана, вториот пат направи престап.
Ама ми се чини дека до крај даде и некој гол.
34ката од Прилеп е дете на ВардарВардар изигра со Прибак, Терзиќ и Растворцев во напад.. барем во најголемиот дел од натпреварот. Исто така, влегуваше и Лазаров, а богами и Абутовиќ во неколку наврати и постигна и неколку голови.
На пикер игравме со Столе и Тоскиќ. Крилата мислам дека рамномерно ја поделија минутажата. Бранеа Диви и Џамбо, т.е. Диви бранеше, а Џамбо курташак си играше, две-три топки дали фати.
И ко што вика brla, ептен во лер ја играа утакмицата.
Голманчето на Прилеп фати неколку топки, од што имаше и неколку еден-на-еден ситуации. Исто солидна партија даде и дечкото со дрес 34. Престапот во прво полувреме имаше два пробиви во прво полувреме, еднаш Диви му залепи банана, вториот пат направи престап.
Ама ми се чини дека до крај даде и некој гол.