Фан клуб - РК Вардар

Инаку гледам Столе добил награда на Златна Бубамара. Некој можеби имате информација за каква награда странува збор??

Инаку гледам Столе добил награда на Златна Бубамара. Некој можеби имате информација за каква награда странува збор??
Најмногу кебапи во еден залак во Рустикана :D

Тешки покондурени сељаци го газат клубов сакаш во управа, сакаш дел од играчите, во нормален свет Грне би бил остро критикуван ама за жал во чудесната земја Македонија се наоѓаме така што и ова ќе помине бесчујно, а Грне ќе се курчи по социјалниве мрежи и ќе се прави како најголем газда во тимов, но оти му е дозволено.
Дел од играчиве многу се однесуваат неодговорно кон клубот и кон навивачите, но и друга работа си проработела кај копуков, комплекс на помала вредност и желба за внимание. Ебига Грне многу пот и докажување треба да дадеш за да станеш миленик и клупска икона.
Кога се е наопаку поставено во еден клуб... ваквото понашање е само нормален след на околностите. Односно и во двата клуба (ЖРК е бесмислено да се споменува во ист кош) моментално имаме еден куп луѓе кои ај што не ја познаваат нивната историја, туку не ги знаат ни приликите и како дишат двата клуба. Уствари они тргаат од тоа дека се почнува од нив... со таков став тешко да водиш еден клуб. И Вардар тој проблем го има веќе уназад со неколку раководства и финансиери, овде пред се на фудбалот се осврнувам. Башка што за голем дел од нив има огромна доза на сумња во поглед на нивната припадност кон клубот. И што повеќе...

И ние сме пуштиле кандидатура за Сеха Ф6 турнирот.

Сепак, 90% сум сигурен дека Веспрем ќе ја добие. Веројатно и било ветување пред да влезе Веспрем во лигата.

Ова ми личи на класична ЕХФ - германска чорба, на ист начин како што ја пуштија германија на светско изгледа ќе пробаат и на вардар да му ја скројат капата ми смрди на германски мајмунлак од тежок карактер.
Добро ќе биди да не сум во право ама сигурен сум дека сум во право али ќе видиме утре.

На EHF сајтот
Having recovered from a loss of form Löwen can finish the group stage on a high note: all the home side have to do is beat Vardar by a larger margin than their 28:25 defeat in Skopje.

Ова е грешка така? Според табелата било каква победа на Рајн им треба за да бидат втори, само нерешено и пораз не им одговара.

На EHF сајтот

Ова е грешка така? Според табелата било каква победа на Рајн им треба за да бидат втори, само нерешено и пораз не им одговара.
Грешка е нормално :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom