Фан клуб - РК Вардар

Треба да си има правила на Запад али истите да се за доброто на групата.. И ве подржувам во тоа дека на Запад треба да има момци со срце и да остават глас на трибина, а не шминкери со мобилниот во рака. Но од друга страна на многумина не се ни јасни правилата во ултрас животот а сакаме да коментираме за истиот, но сакам да кажам дека има многу пропусти кој многумина од нас ги знат, и мислам дека борбата за моќ и власт не треба да е на трибина кога се навива туку надвор од неа, затоа што Комити треба да се пример дека тие се едно и дека секој е добродојден ако е спремен да даде глас за Вардар, а моментално изглда спротивно од тоа.. Се надевам дека работите ќе се средат и ќе гледаме полна трибина Запад и моќен Вардар.. :)

Абе физика да објаснував ќе разберевте до сега. Просто е, сакаш да помогнеш на клубот ? Членска 250 денари, повели. Ем помагаш на групата за подобри кореографии, производи и гостувања да го бодри Вардар, ем поминуваш поефтино цела сезона одколку без членска.

Абе физика да објаснував ќе разберевте до сега. Просто е, сакаш да помогнеш на клубот ? Членска 250 денари, повели. Ем помагаш на групата за подобри кореографии, производи и гостувања да го бодри Вардар, ем поминуваш поефтино цела сезона одколку без членска.
Ако не е тајна колку сте членови Комити ?

Навистина не разбирам што е толку комплицирано во тоа да се купи членска.Добиваш попуст цела година за сите натпревари + релативно си сигурен дека ќе има карта и за тебе на секој меч.Али во Македонија само да се плаче за нешто.

После нека не се чудат зошто е празен стадионот и зошто никој не ги сака:

11005523_10153137329703678_1202017620_n.jpg

Ќе може некој да ми преведе што пишува ?

Грнчаров курташак си игра за ситуацијата со Прибак. Си ја фали мајка Блгарија, и тоа горе доле.

А и Един Нурединовски ничим изазван коментира "Hahahahahaha" нешто како сеир ваљда.

Изгледа го пецка Грне што никој два посто не ги ебе и што илјадници евра зима а голови им дава Јасмин Мециновиќ , и што РК Вардар има повеќе публика сезонава на утакмица со Татран Прешов отколку они со Шкендија па сега малце се сити на туѓа несреќа.

Ќе им маваат нив сеир, само ако не ја осовјат титулата уште на крајот на Април.

Се потсмејава со целава ситуација за Прибак, мене ова ми изгледа како желба за внимание, зошто иако не сум упатена толку мислам дека Грнчаров да каже дека утре си оди никој со прст нема да мрдне :toe:

Се потсмејава со целава ситуација за Прибак, мене ова ми изгледа како желба за внимание, зошто иако не сум упатена толку мислам дека Грнчаров да каже дека утре си оди никој со прст нема да мрдне :toe:

Не му е ни гајле него дали некој ќе мрдне со прст ако реши да си оди. Тука е пари да си направи он. Прва шанса ќе си ја здува кај "мајка Блгарија" у Ботев.

Грнчаров курташак си игра за ситуацијата со Прибак. Си ја фали мајка Блгарија, и тоа горе доле.

А и Един Нурединовски ничим изазван коментира "Hahahahahaha" нешто како сеир ваљда.

Изгледа го пецка Грне што никој два посто не ги ебе и што илјадници евра зима а голови им дава Јасмин Мециновиќ , и што РК Вардар има повеќе публика сезонава на утакмица со Татран Прешов отколку они со Шкендија па сега малце се сити на туѓа несреќа.

Абе знам јас што му е поентата ама напишаноно му е исто како да го пишува неписмен козоебач од Арачиново со два дена чколија.

Сите овие ‘‘заљубени‘‘ во Вардар од кога влезе Самс со рубљите може курот да му го јадат на Прибак.

Не му е ни гајле него дали некој ќе мрдне со прст ако реши да си оди. Тука е пари да си направи он. Прва шанса ќе си ја здува кај "мајка Блгарија" у Ботев.
Разбирам али секое битие е желно за колку толку внимание :D Ептен непрофесионално е што вака се спрда со колега од исто СД.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom