Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видов дека се смејат Илиќ и Чема али незнам за што се смееа?Mnogu se jaki.
Ali stiskam palci Barsa/Kil da mu ja simnat od faca sugavana nasmevka na Ilic
За бомбата на Цајц од 10 метри, мрежата ја искина.Видов дека се смејат Илиќ и Чема али незнам за што се смееа?
Sterbik barase zamena uste vo 20-ta i nekoja minuta koga topkata ja imase v race ama mu izbega..Tuka mu prekipe ama Raul go vrati nazad.
Dosta golovi odat na negova dusa,od nikakvi pozicii go izreshetaa.
Vo greski izednaceni so Veszprem,sto znaci deka toa ne bese glavnata pricina,tuku ocajniot nastap na Sterbik.Odbraneti udari sevkupno 20%Divi ja podobri statistikata malce 2-3 odbrani kolku imase.
A Mikler bogami koga ke go razbranis vo prvite 5 minuti pisi si poraz.Golman koj e dosta slicen so Landin t.e ako mu trgne gazi a ako ne mu trgne kako da nema golman.
Vardar iskreno dobro izigra,pravea dobri akcii,vkrstuvanja..Vo odbranata ne bea losi,no bilo kakov sut ili kakva pozicija bila pak v gol vlagase.
Gulashite mu napravija pritisok na srpskiot madjar izgleda.
A Dibiriov voda v oci ne vide od Gulyas,2 metra krilo![]()
Веспрем не тепаше....фајнл фор ќе играме откако во четврт финале ќе ни падне кил и ќе го демолираме. Сите ќе се крстиме во македа дека ќе биде најјак. Душебаев нема да се повреди и ќе продолжи договорот. Кирца ќе земе ЛШ со барса и нема да продолжи договор и ќе дојде наредна сезона во вардарЌе го тепаме Веспрем во сабота, фајнл фор нема да играме откако во четвртфинале ќе ни падне Кил и ќе не демолира. Македа ќе го пцуеме сите дека ќе биде камен, послаб и од Горбок и Лацковиќ на левата страна. Ќе се крстиме во Душаебаев да не се повреди, а истиот на крај на година ќе си оди и идна сезона ударна игла на таа позиција ќе ни бидат Терзиќ и Македа. Кирца нема да земе ЛШ со Барселона и ќе го продолжи договорот на уште една година. Во Вардар ќе дојде во 2016/17. Ете ги моите прогнози![]()