Фан клуб - РК Вардар

не е толку до него како што нашиве шашави се во рацетњ :(

Монструозна игра во одбрана на Веспрем. Но и покрај таква монструозна одбрана, успеваа да прават шанси и да изнудат зицери. И тогаш ете го факинг Роналд Миклер. :tapp:

Ненормален процент е ова што го има све да му ебам.

На спротивната страна пак, освен во првите 10 минуту - мизерна одбрана на Вардар, пак стариот проблем со лошото бранење на пикер, одлично искористуваат да направат вишок врз најслабиот одбранбен - Алекс и најслабиот во форма - Брумен. Штербик мораше многу порано да седне на клупа. Не до тоа дали Диви би фатил али бар и да не фатил, Штербик мораше да се освести малку на клупата.

Очекувано беше да му падне формата на Штербик али само една одбрана за цело полувреме тоа никој не го очекуваше. Реков јас потребен е втор класа голман за врвни резултати.
"Засилувања" истрошени од типот на Лацковиќ не се добар пазар. Ништо чудно сега до крај на сезона да влече повреди.

Очекувано беше да му падне формата на Штербик али само една одбрана за цело полувреме тоа никој не го очекуваше. Реков јас потребен е втор класа голман за врвни резултати.
"Засилувања" истрошени од типот на Лацковиќ не се добар пазар. Ништо чудно сега до крај на сезона да влече повреди.
Го глеаш Чема бе?

Одбранава мизерија.Со исклучок на Абутовиќ и Тоскиќ сите други играат позади како класични пички.Абе земи лупни го еднаш во глава па наредниот пат да се замисли дали ќе тргне на наш гол како да е на тренинг.Само зошто им е страв да играат на граница на исклучување во 4-5 наврати ги изиграа позади како магариња.Утре Самсоненко под итно да ги носи сите на бајачка.

Нападов уплашен до немајкаде.Ги фати малку страв од остранта игра на унгарциве и буквално секој втор шут оди право во Миклер.Од тие 11 одбрани што ги има 8 пати ‘‘несакајќи‘‘ одбрани т.е нашиве го погодија.

Дефинитивно не знаеме како да играме на гостински терен.Господ нека ни е на помош и ваљда нема да изгубиме повеќе од 10 разлика.

Мене не ми е јасно петрич го потпишаа повреден или се повреди на припреми? Не може душебаев секоја утакмица сма да игра на таа страна. па робот да е ќе с е расипе.

Кое паѓање на форма бе да ти се мочам во очите ќорави ? Нели гледаш дека одбраната ништо не игра и имаат миљарда чисти шутеви смрдлињава ? Ај не јади многу гомна и не ја труј темава како фабриката на Минчо што го труе Скопјево.

@Ilumious дај акни му еден бан од темава на психопатов.

Недај боже само Наџ да го убацат сеа......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom