Фан клуб - РК Вардар

Тврда утакмица ќе биде со Мешков. Тие ги имаа во рака Кил и несреќно изгубија. Јака екипа се дома и стварно нашиве треба да запалат патиките за да извадат победа.

Очекувам малце да има и "криење" на тактиката сега на мечот пред Веспрем, али како и да е мора да се оди на победа.

Има некои информации дали тапанарите од Веспрем ќе ни дојдат на гостување? Би било многу јако ако дојдат 200-300 души...

Ќе има сигурно, имаат право на 10% од влезниците, што би му дошло околу 500. Ама нема шанси толку да дојдат, мој тип е 100-тина души.

Ќе има сигурно, имаат право на 10% од влезниците, што би му дошло околу 500. Ама нема шанси толку да дојдат, мој тип е 100-тина души.

Све мислам дека ќе се спопалат и ќе дојдат малку повеќе, нешто околу 200-250. Сепак доаѓаат кај еден од ретките непоразени екипи во ЛШ, директниот конкурент за првото место во групата и главен конкурент за трофејот во Сеха :D

Мислам дека сеа во наредниов период ако се оддржи и дополнително развие Сеха лигата, ќе се развие едно интересно и добро ривалство со Веспрем за тоа кој е главен во овој крај на Европа.

Повеќе од 100 ќе дојдат, блиску им е, лесно за превоз, ќе одат и до Грција после утакмицава на шетња, две муви со еден удар

Со Цеље сигурно беа над 1000,ништо чудно и во Скопје да дојдат многу....

пренос ?[DOUBLEPOST=1415459029][/DOUBLEPOST]пренос ?

Брумен игра многу лошо откако свињата германска му го сјеба окото.

Бабиќ го имитира Металург и му успева тоа засеа. Судииве дозволуваат погруба игра треба Вардар со поагресивна одбрана да тргне ако сака да се врати со бод(ови). Овој Терзиќ добар шут вади, али какви аматерски грешки човече. :facepalm:

Сепак и Пешиќ е одличен на голот, според мене подобар од Ивиќ, не знам зошто не го повикува Голужа.

Најверојатно ќе го доживееме вториот пораз во Сеха, ама се гледа дека некои работи се кријат за против Веспрем. Играва млитава и без желба, особено крилава и одбраната. Не утепаа нивните бекови, дури откако влезе Лацковиќ се направија неколку блокови.

Прибак во каква форма е сезонава, на ниво со Терзиќ е. Повеќе шанси има да направат техничка грешка отколку гол да дадат. Горбок и Тоскиќ беа солидни во напад. На крај на полувремево и Пешиќ не реши со неколку одбрани.

Стварно не ми се јасни играчиве. Кога ги гледаш во ЛШ се една екипа во СЕХА се катастрофа. Малку посилен отпор да пружат и толку се губат, јасно ми е дека се чуваат за ЛШ, ама има и други клубови што играат во ЛШ, а пак се страшни кога ги гледаш. Овие нашиве шта речи а не заплакати...

експериментира Раул во СЕХА, за нешто недај боже ако тргне во ЛШ.

Стварно не ми се јасни играчиве. Кога ги гледаш во ЛШ се една екипа во СЕХА се катастрофа. Малку посилен отпор да пружат и толку се губат, јасно ми е дека се чуваат за ЛШ, ама има и други клубови што играат во ЛШ, а пак се страшни кога ги гледаш. Овие нашиве шта речи а не заплакати...

Na gosti se sosem druga ekipa. malce pritisok i odma pagjaat neznaat kaj teraat

Далеку е Вардар сеуште од екипа за Ф4, не дека не може да влезат, повеќе фактори се во игра, но се гледа дека Штербик ја прави разликата и домашната публика. Нападот без идеја а одбраната на моменти е многу млака. Али подобро сеа што изгубија вака може ќе се извлечат поуки од ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom