- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.294
- Поени од реакции
- 2.510
мрсулковски и ма-на(куров)сков најголемите гомнари не сакам да ги гледам ни на тв а не дај боже у дрес на Вардар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој може и на форумов еНајпаметен тренасфер ќе ни беше тој што им ги одговара прашањата![]()
Видов Тимур стаил слика на Инстаграм.добра реклама иде за празнициве што следат во соработка со Т Мобиле и С. Д. Вардар![]()
Ееее, така! Браво Раул!Џамбо казнет парично и суспензија од еден месец од Вардар.
По кој основ ние можеме у ЛШ да го кркаме ради Металург ? Што кур иаме ние со нив ?
Што знам ја да си прашам. Познавајќи какви педерски работи правеле до сега и колкави малери сме нема да ме чуди нешто такво. Од една страна им се ситиме ама од друга кога ќе видиме ќе нема интересно да е со кој да се мајтапиме, ај нека пропаднат овие па нека се дигне ПелистерНема брат, за џабе се дига таква фама. Многу мали се шансите за такво нешто, посебно со толку силен Вардар кој ужива добра репутација.
Нема брат, за џабе се дига таква фама. Многу мали се шансите за такво нешто, посебно со толку силен Вардар кој ужива добра репутација.