Фан клуб - РК Вардар

Сакате да разработиме и да им испратиме еден заеднички предлог за маскота? :)
Гледам дека отвориле конкурс на сајтот...

Сакате да разработиме и да им испратиме еден заеднички предлог за маскота? :)
Гледам дека отвориле конкурс на сајтот...
Аиии на кое ниво сме паднале, ако сварно направат ова, не ни идам на ракоемт што да се чуствувам како идиот. :facepalm:

Аиии на кое ниво сме паднале, ако сварно направат ова, не ни идам на ракоемт што да се чуствувам како идиот. :facepalm:
Добро, барем нема да биде слонче или рис - зафатени се од Металург и Зомимак :pos:
Да направиме нешто со бркови, некој Комита? :)

ВАРДАР ДИРЕКТНО ВО ГРУПНА ФАЗА НА ЛШ!!!!!!!!!! АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕ!

По мене очекувана одлука на ЕХФ со оглед на ланскиот успех ( 3 секунди до фајнл фор и елиминација на европскиот шампион) и популарноста на Вардар. Уште поинтересно е што си добивме директно место а не разигрувања.

Сега уште ако не стават и во ист барабан со кошивките, титулата од домашно првенство може слободно кај Жути во шупче да си ја пикнат :D

Реков ја во завршниот пост за минатата сезона дека оваа година ќе жариме и палиме :cool:

Добро, барем нема да биде слонче или рис - зафатени се од Металург и Зомимак :pos:
Да направиме нешто со бркови, некој Комита? :)
Јане Сандански во вардаров дрес.
Не шала на страна ама планирам и да им пишам меил да не се знаесуваат со вакви глупости, посебно што Вардар нема навиачи како тие на Метлаург па да треба металко или рис или некое слонче да ни дига атмосвера, највеќе што ме нервира се баш такви циркузанти, да ми кружат покрај терен, не дај боже да губиме некоја утакмица, ќе добие нокаут гарант ни крив ни должен.

Леле аман, што толку ви пречи па ако има маскота, исто како да ви пречат девојчињата што играат на тајм аут, маскота е ало, нема да биде воџа да се дере како она плашилоно кај педерине. Се ви пречи, да стигнеме до Ф4 ќе мрчите зошто не е во Скопје, да освоиме, ќе биде зошто се вложува во ракомет а не во фудбал...полека малце, до вчера играчите ни беа поголеми маскоти.

оти нема прсти да игра шах :D

Ostaj ti sea prsti sah mat , vidovme deka Nezapirlivi znae da igra :D

Inace kravata tuzno gleda, kad bi vas svakog dana tukli i za sise vukli, pritom samo jednom u godini jebali i vi bi tako tuzno gledali :)

vidovme deka Nezapirlivi znae da igra :D

Ооо душо, ти ништо не си видел, допрва ќе видиш :sneaky:
:pos:
Океј доста е :D
П.С. А зошто волот е тажен? Зошто не е среќен, ај пзодрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom