Катастрофална одлука на ЕХФ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас каде и да одам, одам заради себе. Одам на натпревари затоа што сакам да ги гледам и да го поддржам Вардар, ми е гајле другите зошто одат, тоа си е нивен проблем. Секој има право да биде во сала, си платиле, ќе си отидат. Не мора да бидат експерти, може сакаат да гледаат, може баш од тој натпревар ќе засакаат ракомет.Извини што ни сметаат ликови кои се појавуваат у сала само со Барса/ПСЖ, и им зимаат место на луѓе кои го пратат Вардар кога игра и со Зомимак
Извини уште еднаш.Јас каде и да одам, одам заради себе. Одам на натпревари затоа што сакам да ги гледам и да го поддржам Вардар, ми е гајле другите зошто одат, тоа си е нивен проблем. Секој има право да биде во сала, си платиле, ќе си отидат. Не мора да бидат експерти, може сакаат да гледаат, може баш од тој натпревар ќе засакаат ракомет.
Искрено уморна сум да читам луѓе кои се поставуваат комплетно снобовски и они као одлучуваат кој е позер, кој не. А и да се позери, нивна работа. Имаат право да бидат во сала, како и сите останати.
Има луѓе кои не можат секогаш да одат, што работат, што кога се утакмиците се втора смена или whatever, не е твоја работа зошто одат 2-3 пати. Нивна е.Извини уште еднаш.
Искрено мена па ептен ми е дебилно некој да доаѓа во сала 2-3 пати во годината и да се чука во гради како тоа Вардар му е во срце и при прв неуспех ќе јаде трици.
Да, мој проблем е.Некој оди во сала да навива за Карачиќ, некој оди да се ложи на Карабатиќ кога ќе гостува. И на таквите би им забранил влез, и твој проблем е ти што си уморена од снобови како мене![]()
па немаше никакви вести, што да пишуваме, кај ќе идат на одмор ракометарите?Фан клубов го немаше никаде цела недела. Една добра вест и веднаш испишани неколку страници.
Инаку за одлукава според мене очекувано и потполно заслужено. Догодина Јане Сандански нека биде неосвоива тврдина.
А гледам стигнала и опремата за наредната сезона од хумел http://instagram.com/p/pV_k4ZqlZn/
Фала богу дека непа немаше никакви вести, што да пишуваме, кај ќе идат на одмор ракометарите?
Па прерипај ги де, не знам зашто уопште пробуваш да смениш нечие мислењеИма луѓе кои не можат секогаш да одат, што работат, што кога се утакмиците се втора смена или whatever, не е твоја работа зошто одат 2-3 пати. Нивна е.
Да, мој проблем е.
Со таа разлика што јас твоите постови и генерално таквите снобовски постови можам да ги прерипнам, а вие не можете да им забраните на луѓето да одат на натпревари и тоа е она за што ми е стварно мерак, бидејќи секој има право да присуствува на натпревар.
Така, јас снобовските постови, статуси и слично ги прескокнувам и со тоа не се уморувам и не се нервирам, а вие што пишувате такви постови ќе зборите пред, за и после утакмица и пак ќе си се нервирате.
Дај постирај ја сликата бе, да видиме што опрема ќе имаме.[DOUBLEPOST=1403271522][/DOUBLEPOST]Леле шминкерите се најсреќни на оваа информација. Се радуваат сеа ќе може да идат у сала пошто ќе идат и оние од мкд.мк, телеграф.мк, спортмедиа екипа, и ќе има фотогалерии на кој ќе може да се најдат па и да се тагнат дека гледаат лига шампиони, а вака ехф куп не им е интерсно или македоснко првенство едвај играчите и уште 100тина будали идат.Фан клубов го немаше никаде цела недела. Една добра вест и веднаш испишани неколку страници.
Инаку за одлукава според мене очекувано и потполно заслужено. Догодина Јане Сандански нека биде неосвоива тврдина.
А гледам стигнала и опремата за наредната сезона од хумел http://instagram.com/p/pV_k4ZqlZn/
Пиши му на диркеторот пош ого имаш у приајтели, дека чекаат навивачите официална презнетација за манекенки не треба да трошаат пари по модниве агенциии имаат доволно на лагер.Прегледај го приврзокот 95750
Во пакети е ама битно е стигната
Само на инстаграм го имам, ке требит коментар да му пишамИна и Тимур го заебаваат директорот. Ама и овој Марко е луд, кај се погодија у РК и ЖРК све се кој од кој пооткачени.[DOUBLEPOST=1403272370][/DOUBLEPOST]
Пиши му на диркеторот пош ого имаш у приајтели, дека чекаат навивачите официална презнетација за манекенки не треба да трошаат пари по модниве агенциии имаат доволно на лагер.![]()
Па ако де пиши му и коментар, ако направат промцоија псоле ќе се фалиш дека товја била идеата.Само на инстаграм го имам, ке требит коментар да му пишам![]()