Фан клуб - РК Вардар

Јас сум за Жаре маскота.

Не ми стигна известување. Иначе се радувам на ова ем ради тоа што ќе згазиме годинава, ем зашо и Лешоски ќе дое у сала да му ја дупнам главата :vozbud:

За инат на Крејзи, СТОП ЗА ШМИНКЕРИ !!

А, кога сме кај маскота, може да ја стават Катерина гола да трча, атмосфера ќе има ќе биде пукна си еба мајката, ќе грми до Росоман со нејзе :cool:

Ех Катерина, дај нешо помрсно за и ние од горните редови да видиме нешо...

Ех Катерина, дај нешо помрсно за и ние од горните редови да видиме нешо...
Брат 21 век е, има направи и тоа измислени уште во предходните векови, ќе си земеш и ќе немаш гајле. :D

Конечно добри вести. Им го лапнавме и Чурлевски на Пелистерци и тоа за во МРК Вардар :D Има потенцијал во детето...

ВладоНедановски, Влатко Јовчевски и Градимир Чаневски ќе бидат префрлени од првиот тим на Вардар, потоа доаѓа Филип Чурлевски од Пелистер (среден бек), цела бековска линија на Пролет, Бојан Спасовски, Бобан Андовски и Александар Стефанов, па Александар Тренчевски, пивотменот на Зомимак, младото репрезентативно десно крило од Текстилец, Мартин Поповски и средниот бек Иван Ангелов, од истиот клуб. Секако, ќе имаме пет, шест ракометари и од младиот погон на Вардар, а јас лично скаутирав уште неколку млади ракометари од Ресен и од Велес. Мисијата на екипата е јасна – експресно пласирање во Супер лигата“, изјави Манасков.

Дополнително очекувам нашите младинци да добијат шанса, пред се Ончев, Кизиќ голманот, па и пикерот од Битола :D

И Бобан Андовски што го испофалив од последниот меч со Тинекс го донеле во клубот, како и нивниот најдобар играч Стефанов. Овој ми е малце антипатичен, али океј :D

Владо Недановски, Влатко Јовчевски и Градимир Чаневски ќе бидат префрлени од првиот тим на Вардар, потоа доаѓа Филип Чурлевски од Пелистер (среден бек), цела бековска линија на Пролет, Бојан Спасовски, Бобан Андовски и Александар Стефанов, па Александар Тренчевски, пивотменот на Зомимак, младото репрезентативно десно крило од Текстилец, Мартин Поповски и средниот бек Иван Ангелов, од истиот клуб. Секако, ќе имаме пет, шест ракометари и од младиот погон на Вардар, а јас лично скаутирав уште неколку млади ракометари од Ресен и од Велес. Мисијата на екипата е јасна – експресно пласирање во Супер лигата“, изјави Манасков.

Хехехехехе, во исто време со Сабја, ама за убаво е!

Тренчески во МРК :eek:

Браво за потегов, искрено сум изненаден, верував дека ќе се врати во Прилеп, ама желбата за просперитет кај него надвладеала (y).

Зошто сте испуштиле да споделите ваков важен детаљ? :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 95797
Изгледа лека полека ќе станат проект на владата како тим :D
Како што слушнав повеќето од досегашната управа ги избркале, вклучувајќи го и Чокрев, па да видиме кој ќе им биде во новото раководство :icon_mrgr:

Тренчевски еден од нашите миленици го земавте, како и да е многу јак играч игра од срце и гине игра се од пикер крило бек уште голман не играше иако на тренинзите кога одевме кај нив се растураше од бранење повеќе и од Колев.

Многу добар потег што ги собраа Чурлевски и Тренчевски за во МРК. Имаат многу потенцијал двајцата.

Добар тим ќе се направи со некои ракометари од прва екипа, неколку од младинскиот и неколку нови младинци од други екипи.

Кога ќе почнат баш сакам да ги видам во сала (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom