Фан Клуб РК "Прилеп 2010"

• Креатор на темата Креатор на темата Bops
  • Време на започнување Време на започнување
Golema pobeda na Rk Prilep nad konkurentot za super liga Rabotnicki so rezultat 22:24 puvreme(10:12)

10151342_643437539045083_481524610937813123_n.jpg

Кое место сме дечки?

Одиме Супер Лига :vozbud::vozbud::vozbud:.
Со денешната победа над Работнички се одлепивме на 7 бода пред нив. До крајот има 4 утакмици, 2 дома и 2 на гости, што значи и само тие две на домашен терен да ги победиме пак ќе бидеме први на крајот. На гости играме со Борец и Струга, а дома со Богданци и Вардар Полог. Единствено со Борец можен е кикс, ама јас сум оптимист дека без пораз до крај величенствено ќе влезиме во Супер Лига :D.

РК ПРИЛЕП е нов суперлигаш 99,99%.
АЈМОООООООООООООО :vozbud:[DOUBLEPOST=1397924661][/DOUBLEPOST]
Одиме Супер Лига :vozbud::vozbud::vozbud:.
Со денешната победа над Работнички се одлепивме на 7 бода пред нив. До крајот има 4 утакмици, 2 дома и 2 на гости, што значи и само тие две на домашен терен да ги победиме пак ќе бидеме први на крајот. На гости играме со Борец и Струга, а дома со Богданци и Вардар Полог. Единствено со Борец можен е кикс, ама јас сум оптимист дека без пораз до крај величенствено ќе влезиме во Супер Лига :D.
ЧЕСТИТКИ!

Кадетската екипа се пласираше на фајнл-фор турнирот заедно со Пелистер, Вардар и Текстилец и викендов ќе го организира завршниот турнир. Мислам дека после купот во 2001/2002 ова е прв било каков завршен турнир во Прилеп. Се надевам дека исто како и тогаш кадетите ќе го подигнат трофејот и со тоа ќе го најават сениорскиот трофеј кој треба да го добиеме на крајот на мај :D.

Кадетската екипа се пласираше на фајнл-фор турнирот заедно со Пелистер, Вардар и Текстилец и викендов ќе го организира завршниот турнир. Мислам дека после купот во 2001/2002 ова е прв било каков завршен турнир во Прилеп. Се надевам дека исто како и тогаш кадетите ќе го подигнат трофејот и со тоа ќе го најават сениорскиот трофеј кој треба да го добиеме на крајот на мај :D.
Честитки за пласманот.
Сигурен си дека вие ќе го организирате фајнл-фор турнирот ?? Пошо нашите имаја најавено дека тие ќе го организирале...:confused:
Има негде официјална информација ??

Честитки за пласманот.
Сигурен си дека вие ќе го организирате фајнл-фор турнирот ?? Пошо нашите имаја најавено дека тие ќе го организирале...:confused:
Има негде официјална информација ??
Секретарот наш имаше на фејсбук објавено, а се знај и сатницата за утакмиците, од 10, 12 и 17 мислам дека се игра. Официјална информација од федерација не знам дали има, ама дефинитивно е кај нас турнирот, само не знам во која сала, дали во училишната дали во Универзална.

Чим ги имат објавено сатниците на утакмиците тогаш сигурно е кај вас турнирот.
Те прашвам оти на ФБ страната на Пелистер пред една недела имаа објавено дека ја превзеле организацијата , ама сега барав на страната , го имат тргнато статусот шо го имаа објавено:pos:

Чим ги имат објавено сатниците на утакмиците тогаш сигурно е кај вас турнирот.
Те прашвам оти на ФБ страната на Пелистер пред една недела имаа објавено дека ја превзеле организацијата , ама сега барав на страната , го имат тргнато статусот шо го имаа објавено:pos:
Ракометен Клуб "Прилеп" shared Ракометен Клуб "Прилеп"'s photo.
Yesterday

Vo nedela 04.05.2014 vo sportskata sala na SOU Riste Risteski Ricko ke se odrzi finalniot turnir za sampion na Makedonija vo rakomet vo kadetska konkurencija.
Gi povikuvame site ljubiteli na rakometot da dojdat i da navivaat za nasite rakometari.
Pokraj domakinot RK PRILEP koj e lider vo grupata ke ucestvuvaat i ekipite na PELISTER,TINEKS i VARDAR.
Polufinalnite natprevari se igraat so pocetok vo 10i30 casot i 12 casot dodeka za treto mesto ke se igra natprevarot vo 17 casot dodeka za prvo mesto ke se igra so pocetok vo 18i30 casot.

Арно шо ме потсети да видам и на нашата страна :). Значи и официјално е кај нас, само шо јас грешно сум разбрал не биле Текстилец туку Тинекс Пролет.

Како завршија натреварите од ова кадетското шо се одржа кај вас ?

И официјално сме шампиони :vozbud:. Победа денеска во Струга со 44-28 :D. Имаме недостижна разлика од 4 бода пред Работнички на едно коло до крај. Наредниот викенд ја играме последната утакмица, со Вардар Полог на домашен терен.

И официјално сме шампиони :vozbud:. Победа денеска во Струга со 44-28 :D. Имаме недостижна разлика од 4 бода пред Работнички на едно коло до крај. Наредниот викенд ја играме последната утакмица, со Вардар Полог на домашен терен.
честитки за рк прилеп, следната сезона се знае каде ќе ги играте наптреварите, резил е да се игра во таа салата со 100 публика.

честитки за рк прилеп, следната сезона се знае каде ќе ги играте наптреварите, резил е да се игра во таа салата со 100 публика.
Па според сите најави, најверојатно ќе се игра во универзална, ама не е 100% сигурно, пошто салата немала платено струја добри 2-3 години. Најверојатно ќе се оди на варијанта тренинзи во сегашната сала, а утакмиците и можеби еден тренинг неделно во Тутунски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom