Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ах ко ќе ми текни дека за Задар тргнавме со кола со потрошена плочка за кочници, заебан лагер шо зуе цело време(арно не падна), и расипан сензор за масло шо свири на 20 мин, да те мани инфаркт по пат од страв.:PБатето на Босанска граница рече: пријатељу шта ради ауто овако? :ojeaa:
Да се тресат нозете на сред планини во ниедно време. А @ckembarbtt, @Пеце? :D
За којјјјјјјј, сега да ни викат пијаници и нешто друго. За то нешто друго не ми е криво, ама за пијаници!? Универзал секој месец плаќам алооооо, нема врска шо одам еднаш неделно. :mad:

Мајтапо на страна, ете доказ пак дека избрзаја. Да не го именувам чоекот во клубот, го мислев за многу многу попаметен. Ама ваљда не е до то, за вакви работи треба да си играч ;)

Се надевам дека ќе си ја сфатат грешката, ќе се извинат јавно, па ќе се седни да се разговара.
До тогаш за жал Чкембари нема да има в сала.

На сите ни е криво, пораснавме на трибина за на крајот ко ќе имаме шанса да се земи титула да се деси вакво нешто.

Sin City :popce:

Ете немало пијаници и наркомани освен одредени чкембари во салата за дербито. Мизерија од пишачи на соопштенија.

Ова е само соопштение? Па реално к ме боли шо ќе одлучи РФМ, ич не ми менва.
Ми мена многу постапката и клеветите од нашите, синдромот на самоуништување и продавањето "правдина" и "самокритичност" за белеење на некаков си образ пред поглаварите во ск, очекувајќи то да биди обострано, ама шубо ги насанкаја.

А сега антологија. Крле врле, пронајдете ги и тумачете ги улогите.

После поминати поќе од 10 дена, со ладни глај и сталоженост, управата на Вардар 1961 се произнесе со соопштение баш онакво како шо треба.
Друже било поминало нема потреба да се наврајќаме на некој избрзани потези.
Промислена изјава од страна на клубот која е дадена во афект и за која се каат, но веќе е кажано и за таа работа треба време за да се средат работите.
Тотално го подржувам изборот на навивачката група. Нема потреба да се бојкотира целосно тимот кој сите го сакаме. Организирано навивање со ударни знамиња, транспаренти и бајраци не мора да се вадат и да се полни копот. Но мора да се даде подршка за нешто кое сите ние, цела Битола од мали нозе го сакаме.
Пак ќе повторам нема потреба да се наврајќаме на нешто шо веќе е поминато, треба да се гледа како треба во иднина да се постапува и да се справува со вакви предизвици.

И дај мајкуму стара совемете се, во 2 недели триста глупости изнапишавме.

Храбро и до титули.

САМО ЕДЕН ГРАД, САМО ЕДЕН ТИМ.
САМО ПЕЛИСТЕР, САМО БИТОЛА.

После поминати поќе од 10 дена, со ладни глај и сталоженост, управата на Вардар 1961 се произнесе со соопштение баш онакво како шо треба. Во нивното соопштение, сите прсти се вперени кон Чкембари, во ниеден момент нема оградување па камо ли погрдни зборови кон нивните. Нека го прочита ова управата наша, за да знај за нареден пат, а ако и после ова соопштение не знат како, тогаш нека му плаќат некој денар на скопјани да му ги пишат соопштенијата.
Јасни му се сите факти на Михајло, ама мудар е и си користи време и прилики.
Прегледај го приврзокот 374480Прегледај го приврзокот 374481Прегледај го приврзокот 374482
А 5 денарката во главата на Лесјак не беше инцидент:eek: :facepalm:

Мрш таму ќе пишеле соопштение Хоштаплери рчпалски!!!

Последно уредено:
Промислена изјава од страна на клубот која е дадена во афект и за која се каат
То нервира најмногу, оти тие шо напишаја, НЕ СЕ КААТ.

Промислена изјава од страна на клубот која е дадена во афект и за која се каат
Promislena da to e tocno inaku ako ne mislea ke bese nepromislena . A od kaj znajs deka se kaat ? Kazaja negde takvo nesto ?

Убо му кажаја како се бранат навивачи и интереси на клубот , ова сооптшение од 1961 уште толку ги дозакопа нашите апосотоли во управата, како знат и умеат да си се извинат оти ние не сме 30 пијаници и нешто друго.

eee sho ti e pametno rabotenje, od sekogash velam od vardar da gleat klub kako se praj, ama sebichanata nasha se sprotivno tera, ne znam da ima nekoj klub vo svetot vo nekoj sport javno da se odreci od navivachi, ova e mozi edinstveno takvo nesto.
ne znam od kaj mu idi stvarno, kaj se rodeni, dzev bezos da stanam so para nema da sakam da se klam nad pelister da mu dodavam vo imeto dodavka, da mu menvam boi ili da recam zbor za lugeto.

Хосни најверојатно ќе остани до крај на сезона и после ќе го пуштат, каков таков потребен ни е десен бек за клучните утакмици.

Хосни најверојатно ќе остани до крај на сезона и после ќе го пуштат, каков таков потребен ни е десен бек за клучните утакмици.
Незнам шо да речам ваљда стручниот штаб знај шо прај… ваљда нема да не кошта титула со 1961 4 топки дирек враце му ги даде= на 4 гола во нашата мрежа.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Незнам шо да речам ваљда стручниот штаб знај шо прај… ваљда нема да не кошта титула со 1961 4 топки дирек враце му ги даде= на 4 гола во нашата мрежа.
Да се надеваме дека нема да не кошта, ако треба и на клупа нека седи ама да го имаме, ваљда ќе покажи професионалност и ќе игра до крај..

@ZelenoBel
Пали машината бе, одиме за Санкт Петербург, да се чудат улајте....не дека е многу....3000км еден правец :unsure:
п.с.Не може нам нико ништа, јаЧи смо Еурофарм :цицки:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom