Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Dvata postoecki desni bekovi sigurno si begat, Hosni zaradi bubacki vo glavata Velkovski ne e poke opcija samo povredi i nema da mozi da napreduva ke tapka vmesto. So ogled da vo Makedonija nema nisto kvalitetno na taa pozicija Pavle e ekstra uste ako ima sansi da mu se daj pasos ke bidi ekstra zasiluvanje.

Велковски потпишал за Алкалоид, така да овај е замена за Велковски.
Павле ќе биди втора опција, новиот десен бек до крајот на овај месец ќе биди објавен.
Иначе никој не приметва една позитивна работа, а то е фактот шо нема газдите да се одкажат и ќе продолжат да инвестират во иднина. То е моментот шо мене ме радва а за кој ќе биди замена на Хосни е мање/више битно.
Да се смириме малце, да ги олабајме глајте и да гледаме позитивно на наредна сезона.
Иначе Суси, Дејвис, Кисум бегат сигурно... Ќе има нови играчи на нивно место.

Олабајте се, ќе има подобри деној...

Велковски потпишал за Алкалоид, така да овај е замена за Велковски.
Павле ќе биди втора опција, новиот десен бек до крајот на овај месец ќе биди објавен.
Иначе никој не приметва една позитивна работа, а то е фактот шо нема газдите да се одкажат и ќе продолжат да инвестират во иднина. То е моментот шо мене ме радва а за кој ќе биди замена на Хосни е мање/више битно.
Да се смириме малце, да ги олабајме глајте и да гледаме позитивно на наредна сезона.
Иначе Суси, Дејвис, Кисум бегат сигурно... Ќе има нови играчи на нивно место.

Олабајте се, ќе има подобри деној...
Никогаш никој од управата не спомна откажување, напротив неколку пати потенцираја дека откажувањето не е опција. Јас имам информација дека Кисум изразил подговеност да остане и за Дејвис не сум сигурен дека бега.

Јас имам информација дека Кисум изразил подговеност да остане.

Ако сме освоиле титула, но ова не се негови зборој туку на неговиот татко и треба за резерва да се зема.

Koj igraci ne otpatuvaa vo Presov?
Jovic izjavi deka okolu 4 igraci odmara i ne gi zede za Slovacka.
Ima nekoj info?

Utre i ne e tolku bitna utakmicata posebno ligata seha... cetvrtok da gi slaknime malskoto klubce od sk.. i posle vo Maj se znaj so se ocekuva ;)

Hosni ke bidi vo rosterot za so Tatran?

Go nemase na slikite so gi pushtija taka da izgleda mozno e i da ne zaigra do kraj....

Ako ne e guptin treba posteno da ni pomogni za titulata i neka faka magla, a ne vaka..... Da go zvizdi cela sala....Sramota!

Вчера не беше во состав изгледа толку со него. Според мене и закаснето, требаше многу порано да му удрат клоците.
Не беше во составот но тие што беа на утакмица знаат дека беше во салата, инаку не е готово со него мислам дека направен е џентламенски договор до крај на сезоната да изигра машки и после е слободен.

Убо се договорија З.С и М.М пред дербито. Требаше само гостинскиот клуб да се казни не знам зошто казна за домаќините, посекако сме слепото црево во проклетијата шо ја викат некој држава.

Ништо, дајте ако не и ние БИТОЛА истото да го напрајме, цел МАЈ ќе играме без публика, 150.000 денари казна само и можи ќе му дојди паметот на сите. Пи*ки скопски. Секта смрдена. Ај белким на сите НАС ќе ни стани јасно дека сами сме против сите и дека од сите страни не местат како шо сакат.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom