- Член од
- 27 јуни 2018
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 284
Ко шо ми се гледа и Ивановски ќе да е на излезна врата, одлична конкуренција на та позиција, слабо игра, а се случува и да не е во состав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
, а нема никаков придонес во играта. 

Поарно Ѕверо отколку Коки Петров, барем одбрана е подобар каде каде од Коки, како шо кубурат сега со дефанзивци, а и во напад знај да се загради..
Плус Битолчанец, ќе се скрати доста во трошоци..
Е сега шо се повреди то е друга работа..
Не знам зошто сеуште е присутен Петров во клубот, не ми е јасно...плата јади, смештај, а нема никаков придонес во играта.
Тотално бескорисен играч барем за стилот на игра шо го игравме досега, топки за пикер ретко одеа, плус не знат ни сами да си напрат позиција да примат топка, па барем пенали да сркаме, ко во време со Заре, а не знајш шо со топката само фрли ја до Заре сам ќе изнуди пенал, сега од пикерите речиси никаков придонес нема, посебно од Коки, еве речиси една година е во екипата никаков ефект нема, освен црвени шо јади секоја утакмица, . а 10 години е помлад од Папата..
Како и да е, треба некое долгорочно решение за пикер, пред се помлад играч, ко Граџан кај комшите, да игра два правци,
Папата го налегнаја годините, а до лани ни беше најдобар играч.
За замена би се нашол.било кој од Папата или Ѕверо.
Лош потег, многу лош.
Ако продолжат само вака да берат то шо ќе биди избркано од кај комшиите, не терат далеку и на пролет.
Иранецот поарно да го остаеја, можи поќе работа да завршеше од овај Трајковски.
Нејсе, побитно е на бековските позиции шо ќе донесат а за останатите горе/долу сме покриени.
Ако не купат барем уште по еден лев и десен бек, мочај му се на сезоната.
Да завршиме пред Работник.Баш ме интересира, што би била за тебе успешна сезона?
Да завршиме пред Работник.
Се чека светцкото да го изгледа управата и тие околу неа па да се сјачаме со играчи шо ќе се покажат во немачка и данска [emoji16]Ushte 1 nedela pochnuvat so pripremi a ni traga ni glas od zasiluvanja... Bitno gi prodadoja site sega ako ne najdat igrachi ni edna postava nemame da izvajme.
Се чека светцкото да го изгледа управата и тие околу неа па да се сјачаме со играчи шо ќе се покажат во немачка и данска [emoji16]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk