Јас не знам Камени како можи да е индиферентен на овие играчи?
Не пари,не злато,пички со шо сака нека ме ранат јас да сум на негово место уште денес ќе свикам прес и си савам оставка или да се спашка вишоко,жими се онај матуф е бе,јас да сум ќе ги одлежам овие.
Ако стварно дал амин Камени да се потпишат овие тутурутки ко Вешо,Ивица нека оди нека си ја земи пензијата(ако си плаќал во некој фонд)

,со овие да се расправаш треба да си луд бе.
Утре или ќе го спашкат или сам ќе си дај оставка,за кој?
Па онај Вешо,леле мори мајко,ако не напрај најмалце 5 пробивања денес,само да продолжи на крило тој дудуко ко некое диво куче во зона се забива,толку неинтелегентен играч немам видено,башка 5 топки шо му паднаја од раце,за подледното пробување куртули,за малце шо не го отепа Камени на луце место

,+Ивица за 20 минути НУЛА ГОЛОЈ,еден куп грешки.
Коко?Ааааа,неам коментар

Павле,џабе шут младичу,џабе скок,техника нула,ноџињата му се секоја,ејјј со Радовиш бе

Борјан даде некој гол ама дупло појќе згреши,а одигра скоро цел меч,да ги намали почетничките грешки ќе биди сосема солиден играч,за Бојанчо шо да кажам,браво за пожртвуваноста и се,ама онакви зицери да љуфкаш,не ја бива ич,то шо го даде второто е неважно,на празни голој и јас ќе давам.
Исто и Тасевски,ко почуден во напад,иако доби само две топки,една љуфна,изнуди неколку пенали,а одбрана ОК,јако бате е,колку толку засега не се резили ко дотичната леворака двојка

.
Голманите засега ни се најдобар дел од тимот,и Даниловски е сосема солидно голманче,не смеј да се критикуват.
Богдан ни е лидер на тимот,уште тој да не беше и то ќе беше.
Не знам шо да речам,некој ќе речи не сме салам шо критиковаме победа од 11 разлика,ама ова висока победа мене ич не радца,Радовиш е ТЕЖОК КРИМИНАЛ ОД ЕКИПА,послава екипа неам видено сезонава,и шо е најјако?
Ко ќе ојме таму ќе се мачиме,ко шо се резиливме денес цели 30и кусур минути.
Оние Радовиш класични аматери ти биле бе,со Мачијавелов со бициклистичките

Абе ајде таму,немој да ме јебеш,со Левов тркалото.
До кое дереџе е лигата,па како ја најавуваат,демек сме биле во ренесанса

Барем 70%од ова лига треба да си барат друга професија,една од најслабите лиги во Европа сме,без дилема.
Со ваква игра Охрид во првата наредна утакмица дома ќе не попари,Кежиќ,Кобетиќ,Младеновиќ,Јанев,Пискало,голманите,со ваква игра тешко ќе биди.
Тие сигурно нема да дат 5 гола за цело полувреме,и нема да ни дозволат онакви контри,голојте шо ги дадовме во второ денес на тренинг нема да ги дајме,најдовме село без кучиња.