Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Oti levce go vratija vo mincolurg? Neli bese vo rabotnicki ili mu dadoja nekoja funkcija vo rfm

Sent from my 6039Y using Tapatalk
Тој беше господинот Ристо Чокрев,Левче си остана во Линчолург..
Иначе толку од Дрогата,чим беше пријавен на список во ЛШ,плус и играше во Прешов јасно е дека ни жалба,ни ревизија ни ништо не беше поднесено,џабе толку џафкање:anco:.
Изгледа се нареди работата со Бојанчо,колку да не е без ич.
А реално и паметен потег,џабе пари да не се фрлат за такси и глупости,сосила убајна не бива,ко нејќи некој да игра не мојш со сила да го тераш,нека си го фаќа пато.

Бојан+собир на репрезентативците во Битола, каде веше првата прозивка од Лино, то е то околу случајот со Стефан, и волкот сит и овците на број :facepalm:

:oftopik:
Шо доби Дрогата со трансферот во Металург ако можи да ми кажи мене некој... Освен шо го фаќа камерата во кадар на клупа на по некоја секунда.
Наместо да остани да биди предводник на екипата во Пелистер, тој замина во еден ваков Металург да биди 9 опција покрај Драгаш, Младенович, Курович...:facepalm:
Поарно во Работник да одеше, одколку шо напрај ваков катастрофален потег со Металург.
Ама нека му служи на чест...

:oftopik:
Шо доби Дрогата со трансферот во Металург ако можи да ми кажи мене некој... Освен шо го фаќа камерата во кадар на клупа на по некоја секунда.
Наместо да остани да биди предводник на екипата во Пелистер, тој замина во еден ваков Металург да биди 9 опција покрај Драгаш, Младенович, Курович...:facepalm:
Поарно во Работник да одеше, одколку шо напрај ваков катастрофален потег со Металург.
Ама нека му служи на чест...
Пола Битола изгорени се низ Скопје да парадират.....:tapp:

Уште е под импресии шанкурето,допрва ќе му кисни него,сеа уште си мисли кузнеј во шо клуб ојде,ама по некој месец ко ќе нема ни 30минути изиграни ВКУПНО,и ќе игра ко втор пикер или крило и ко ќе изгуби и ритам и континуитет е дури тогаш ќе види шо напрај,ама дете ако не го врзиш кој?
Џабе не рекле старите Со деца маштејнца не се срка.
Да не прајме муабет шо ќе си лечи комплекси Лино на него,преѓе јака ситуација му се дери Лино на Драгаш овај од :kuracc:не го мава:pos:.
И како ќе напредва?Еден тушник ко Драгаш му јади минутажа,а пред него се Орката,Нелоски,Обрадовиќ..
А овде сркаше 1000 и кусур еврони,капитен го кладоја,триста метании,слобода шо сака да прај,ко негов да е клубо и си ојде за шо?
За крило да игра?:angel:
Хаха,ојте бе деца,јас не знам како можи да се толку лекомислени,без визија,без да се процени шо ќе биди.
Јасно е дека и кај работите не се сјајни,знајме шо легенди сме:zloo:,дека не сме на нивото на Линчолург,ама да му ебам матер до толку не сме отепани,ете и платите му ги кренаја и све.
Е па сеа,да ти дава некој 1000 и кусуро евра и да играш и да прајш шо сакаш за да одиш кај чиката да те "ВРЗИ"за некое стотче плус.
Е па сеа,то е.
Туку ај,шо се замараме за него,не вреди да се троши внимание,го исплука клубо в крај,без разлика на се.
Ќе се покажи Павле појќе од Дрогата во ланската аезона(есенски дел),за плејаут не прам муабет,то беше курташак,ревијални мечеви,ко требаше губевме ко магариња од сите.:shok2:

Денес ќе се види дали склопивме добра екипа и има напредок во играта, или сме на истото ниво од лани само разликата е во прескапиот тренер на клупата моментално.
Ај со Прилеп ќе речам ги подценивме, лоша проценка на стариот, имаја ден Прилепчани итн... Со Пролет имавме лош ден, нападот потфрли, не беше Колев на ниво бла бла... Мада и ова не се некој изговори шо држат место, ама денес немат право на никаков кикс, ама баш никаков. Ако не ги добиеме Радовиш и то со водство во текот на целиот натпревар, тогаш нема шо да се залажваме поќе.
Многу битна утакмица ќе биди според мене, после која многу работи ќе станат појасни.

"Играта"ни е за колективно масовно самоубиство:boksix:

Јас да сум тренер на Пелистер, после овај натпревар ќе си поднесам оставка и ќе си ја спасам кариерата.
Срам ми е мене шо ги глеам оние незналиците кај шо му паѓат топките од раце.
Послаби сме од лани, неаме никаква игра, каков плеј-оф какви бакрачи.
Под знак прашалник се поставува плејофот и ова сезона... А шо бараме таму и да се пласираме со ова екипа, то е веќе друга мака.

Одете скријте се негде, не се срамете поќе.

Овие нашите ако вредат макар и за волонтерски договори јас гла сечам,шо е бе ова алоо?
Појќе технички грешки од обиди за шут,камоли шут.
Арам нека му е на парите шо ги земат,НАШИТЕ ПАРИ:boksix:(шо е најтрагично).
Никогаш Пелистер не бил послаб(освен лани)ова е ТЕЖОК КРИМИНАЛ бе,антиракомет,очај.
Онакви грешки дете од 7 години нема да напрај,срамота е она.:ban:
Да не беше Колев 5 разлика ќе губевме,арно шо се Радовиш чорба,освен пикеро се е Вешо левел,иначе толку ќе беше.
Глај треба да летат бе,очигледно е дека чкрипи нешто,ова е очобол не е ракомет.

Јас реков дека до ноември ќе седи тренерот и "проектот на долги патки" :drk: ќе ми го памтите зборот:busi:

Овие нашите ако вредат макар и за волонтерски договори јас гла сечам,шо е бе ова алоо?
Појќе технички грешки од обиди за шут,камоли шут.
Арам нека му е на парите шо ги земат,НАШИТЕ ПАРИ:boksix:(шо е најтрагично).
Никогаш Пелистер не бил послаб(освен лани)ова е ТЕЖОК КРИМИНАЛ бе,антиракомет,очај.
Онакви грешки дете од 7 години нема да напрај,срамота е она.:ban:
Да не беше Колев 5 разлика ќе губевме,арно шо се Радовиш чорба,освен пикеро се е Вешо левел,иначе толку ќе беше.
Глај треба да летат бе,очигледно е дека чкрипи нешто,ова е очобол не е ракомет.

Mizerija prvo poluvreme ali vtoro neso podobro. Zdravje dogodina pojaki morase vaka odma nemozes da naprais nesto

Mizerija prvo poluvreme ali vtoro neso podobro. Zdravje dogodina pojaki morase vaka odma nemozes da naprais nesto
15 години на долг рок работат веќе. Преку таквото од Радовиши, Преспи, Струмици и слични куртон екипчиња. Сеха и ЛШ се бара и ништо помалце.

Ako ne donesat 2-3 stranci na polusezona, nisto ne prajme vaka. Desen bek veke e poke od jasno deka mora da se donesi i Ivica da go pustat so prviot voz za Veles. Veso neka go drzat za izmena ama na leto i so nego da se pozdravat i poke vakvi igraci vo
Pelister ne smeat da se donesat, makar igrale i za bezpari.
Vezenio...:place:
Edinstvena svetla tocka co ova mizerija se golmanite Kolev i Danilovski, se drugo e pod prosek.
Razocaran sum od ekipata... ocekuvav mnogu poke od nekolku igraci so bea doneseni ova leto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom