Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пола Битола изгорени се низ Скопје да парадират.....
Шо доби Дрогата со трансферот во Металург ако можи да ми кажи мене некој... Освен шо го фаќа камерата во кадар на клупа на по некоја секунда.
Наместо да остани да биди предводник на екипата во Пелистер, тој замина во еден ваков Металург да биди 9 опција покрај Драгаш, Младенович, Курович...
Поарно во Работник да одеше, одколку шо напрај ваков катастрофален потег со Металург.
Ама нека му служи на чест...

не го мава
.
,дека не сме на нивото на Линчолург,ама да му ебам матер до толку не сме отепани,ете и платите му ги кренаја и све.

(шо е најтрагично).
ќе ми го памтите зборот
Овие нашите ако вредат макар и за волонтерски договори јас гла сечам,шо е бе ова алоо?
Појќе технички грешки од обиди за шут,камоли шут.
Арам нека му е на парите шо ги земат,НАШИТЕ ПАРИ(шо е најтрагично).
Никогаш Пелистер не бил послаб(освен лани)ова е ТЕЖОК КРИМИНАЛ бе,антиракомет,очај.
Онакви грешки дете од 7 години нема да напрај,срамота е она.
Да не беше Колев 5 разлика ќе губевме,арно шо се Радовиш чорба,освен пикеро се е Вешо левел,иначе толку ќе беше.
Глај треба да летат бе,очигледно е дека чкрипи нешто,ова е очобол не е ракомет.
15 години на долг рок работат веќе. Преку таквото од Радовиши, Преспи, Струмици и слични куртон екипчиња. Сеха и ЛШ се бара и ништо помалце.Mizerija prvo poluvreme ali vtoro neso podobro. Zdravje dogodina pojaki morase vaka odma nemozes da naprais nesto

15 години на долг рок работат веќе. Преку таквото од Радовиши, Преспи, Струмици и слични куртон екипчиња. Сеха и ЛШ се бара и ништо помалце.
Ete igrate Evropa godinava od plej aut
Dogodina zdravje boze so pogolemi ambicii za u Evropa a SEHA meha toa poseriozno mora so sponzorite