Јас па мислам Каменица намерно си калкулира со составот, тактиката и резултатски заостаноци, а и чува по некој џокер в ракав за со Босанците.
Пласман во плеј оф посекако влегваме, па не ни игра улога кога ќе се игра со Работник, нека пушти таму втора постава посекако бодој не се пренесват.
Нормално

,најубо е на утакмица да видиш со шо располагаш,си прај калкулации,шеми старио,не е од вчера,тренинг е едно ова е сосема друго
Засега не делуваме импресивно ама освен со Прилеп не дозволивме во второ ко се кршеше резултатот никој да ни диктира меч,не дека беа кузнеј шо екипи ама пак,ете видовме шо

сркнаја комшиите на гости кај Ико мустако вчера.

Најспремни сме на кондиција во цела лига,то беше и целта на Камени пред сезоната,ДА ГИ НАТРЧВАМЕ СИТЕ.
Само и тој не е рамнодушен ко сите нас кон Ивица и Вешо,здравјето му го зедоја на мустако овие две индивидуи шо се претставуват како "професионални бекови-пуцачи".

Да имавме НОРМАЛНИ леваци немаше толку хаотично да изгледа се на моменти.
Засега на кондиција си ги шлапаме,освен со Томчета Петреског,шо се случи на ова утакмица уште долго ќе се прашваме.

Уште 10 утакмици да ги играме на +5 прво нема да тепаме под 2,камоли да изгубиме со 2

.
Не е важно дали на крај ќе иаме 1или 3,4 порази ако си осигураме совреме плејоф,не ко пред 3 години кога со фрлени преку 150 и кусур К за 1 месец едвај плејоф фативме.

Најважен ЕВЕНТ есенва е двомечот со Босанците,дотогаш да се тепа то шо треба да се тепа во лигата и ок ќе биди.
Па на зима ако ги поминиме тие Пољине Хилс и да ни падни некој нормален душман во декемвро па на пролет со конкретни засилувања во квалитет,не квантитет да се проба нешто и за плеј оф оти да не?.
Сигурен сум дека мустако има некој план за сонародниците,не ми се верва да не ги знај,иако се нова екипа.
Да му го збрцаме дома па после за во Босна ќе думаме.