Кико Д.
ULTRAS - way of life
Пелистер-Металург Јуниор 30:20
Свежио ја спуштил ролетната на голот...![]()
Имаше негде 15-6 одбрани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пелистер-Металург Јуниор 30:20
Свежио ја спуштил ролетната на голот...![]()
Судиите комедијаНи исклучија 3 играчи, останавме со 3 во поле и пак гол не дадоја Јуниорци
Ама зато на голот го имавме КРИС НКАНГУА
Какви 15 бе, сигурно имаше над 20 одбрани !
Миленик стана на публиката
Интересно чоече, само си ќути ништо не разбира, сам си се бодри си шлука со рачињата
Само кружеа муабети на трибина дека демек земал 3000 евра плата, ако зема навистина толку(иако не ми се верва мене), тогаш уште од денес нека ги пали патиките, ПРЕМНОГУ Е ПЛАТЕН ако навистина зема толкава сума на пари, за тие пари можиме слободно да земиме подобар, проверен голман, па еден Митревски во Металург зема 3000-3500 евраНе ми се верва да е точно за Крис. Нека не му дават толку пари, овај од Бајро е земен, не е французин
П.С. Браво за ЧурлетоВлезе при крајот последните 5-6 минути и одма даде 4-5 гола, со една иста финта цело време му бегаше, предобар е за разлика од децата во Металург..
Какви 3000 евра,нема шанси....овај појќе од 1000 не зема сигурно....Судиите комедијаНи исклучија 3 играчи, останавме со 3 во поле и пак гол не дадоја Јуниорци
Ама зато на голот го имавме КРИС НКАНГУА
Какви 15 бе, сигурно имаше над 20 одбрани !
Миленик стана на публиката
Интересно чоече, само си ќути ништо не разбира, сам си се бодри си шлука со рачињата
Само кружеа муабети на трибина дека демек земал 3000 евра плата, ако зема навистина толку(иако не ми се верва мене), тогаш уште од денес нека ги пали патиките, ПРЕМНОГУ Е ПЛАТЕН ако навистина зема толкава сума на пари, за тие пари можиме слободно да земиме подобар, проверен голман, па еден Митревски во Металург зема 3000-3500 евраНе ми се верва да е точно за Крис. Нека не му дават толку пари, овај од Бајро е земен, не е французин
П.С. Браво за ЧурлетоВлезе при крајот последните 5-6 минути и одма даде 4-5 гола, со една иста финта цело време му бегаше, предобар е за разлика од децата во Металург..
Добар е Манасков...Зависи од кои деца.
Глеам не пишувате дека мали Манасков ви дал 10 гола.![]()
Извинете вака рандом што ви упаѓам во тема ама некаде низ интернетов може да се најде полу-финалниот натпревар на Пелистер од кое и да беше европско наптреварување ? Или барем само пеналите. Чинам против германска екипа се играше ама ептен слабо ме држи меморијата.
Извинете вака рандом што ви упаѓам во тема ама некаде низ интернетов може да се најде полу-финалниот натпревар на Пелистер од кое и да беше европско наптреварување ? Или барем само пеналите. Чинам против германска екипа се играше ама ептен слабо ме држи меморијата.
Мојсовски ГООООЛ
Ееее Мојсо убо дете
12 години поминаја уште немаме осетено ваква утакмица![]()