Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа му се погоди пивото и лапачката во Буре на Свежио,зато има толку одбрани...(макар и со џуниорите на Минчо):X3:

Судиите комедија :pos: Ни исклучија 3 играчи, останавме со 3 во поле и пак гол не дадоја Јуниорци :pos: Ама зато на голот го имавме КРИС НКАНГУА :D Какви 15 бе, сигурно имаше над 20 одбрани ! (y) Миленик стана на публиката :)
Интересно чоече, само си ќути ништо не разбира, сам си се бодри си шлука со рачињата :pos:
Само кружеа муабети на трибина дека демек земал 3000 евра плата, ако зема навистина толку(иако не ми се верва мене), тогаш уште од денес нека ги пали патиките, ПРЕМНОГУ Е ПЛАТЕН ако навистина зема толкава сума на пари, за тие пари можиме слободно да земиме подобар, проверен голман, па еден Митревски во Металург зема 3000-3500 евра :eek: Не ми се верва да е точно за Крис. Нека не му дават толку пари, овај од Бајро е земен, не е французин :pos:

П.С. Браво за Чурлето (y) Влезе при крајот последните 5-6 минути и одма даде 4-5 гола, со една иста финта цело време му бегаше, предобар е за разлика од децата во Металург..

Судиите комедија :pos: Ни исклучија 3 играчи, останавме со 3 во поле и пак гол не дадоја Јуниорци :pos: Ама зато на голот го имавме КРИС НКАНГУА :D Какви 15 бе, сигурно имаше над 20 одбрани ! (y) Миленик стана на публиката :)
Интересно чоече, само си ќути ништо не разбира, сам си се бодри си шлука со рачињата :pos:
Само кружеа муабети на трибина дека демек земал 3000 евра плата, ако зема навистина толку(иако не ми се верва мене), тогаш уште од денес нека ги пали патиките, ПРЕМНОГУ Е ПЛАТЕН ако навистина зема толкава сума на пари, за тие пари можиме слободно да земиме подобар, проверен голман, па еден Митревски во Металург зема 3000-3500 евра :eek: Не ми се верва да е точно за Крис. Нека не му дават толку пари, овај од Бајро е земен, не е французин :pos:

П.С. Браво за Чурлето (y) Влезе при крајот последните 5-6 минути и одма даде 4-5 гола, со една иста финта цело време му бегаше, предобар е за разлика од децата во Металург..

Зависи од кои деца.
Глеам не пишувате дека мали Манасков ви дал 10 гола. :cool:

Какви 3000 евра,нема шанси....овај појќе од 1000 не зема сигурно....
Зависи од кои деца.
Глеам не пишувате дека мали Манасков ви дал 10 гола. :cool:
Добар е Манасков...(y)
И онај Талевски не е лош,време е онај Кимевски да го пробаат,толкав суртук,долги нозе,раце,треба да му дадат шанса....другите не ми оставија некој впечаток(барем од она шо го видов од снимката)....

Абе добар е Манасков ќе го биди, вистина даде 10 гола, има мозок за ракомет, исто и тој Талевски е добар, бек плус над 2 метра, добар удар овие двајца ќе ги биди, гледам Червар ги зема и за во Сеха кога ќе игра Металург така да добиваат шанса...

@ WilliamTell, Славиша повеќе асистира, го пратев и со Охрид и сега со Јуниор, не шутира многу, се крева за шут и одма додава на пикер или на друг слободен играч и одма е гол :)
И Славиша е добар прај одлични асистенци (y) не шутира многу зато и максимум 3-4 гола ако дај на утакмица.
Повеќе шутират Оса со Дрогришки, ама Оса едно време остана подолго на клупа, немаше статистики и незнам колку гола даде, а сигурно Дрогришки кај нас беше најефикасен, а 3-4 имаше од пенал даено..

Какви 3000 евра , кој зел пари од Битола жити се. :D
Дали и 1000 зема е прашање...
Дрогришки ми е мерак да го гледам . Ако има среќа ова дете во кариерата да работи со салам тренер , ќе стани играчиште .
Чурлето ги скапа со истата финта:LOL: да имаше висина ќе беше звер.
Убо играт дечките , за тие услови шо ги имат би рекол дури и одлични се.
Незнам како можеа да изгубат од маркетите во првото коло на гости.
П.С
Чика Циле порачале нова подлога за салата од Германија , се поставувала над паркетот иста како во Борис Трајковски, пошо неможело да се игра на паркет по новите ЕХФ стандарди(драпај си мадињата).

Извинете вака рандом што ви упаѓам во тема ама некаде низ интернетов може да се најде полу-финалниот натпревар на Пелистер од кое и да беше европско наптреварување ? Или барем само пеналите. Чинам против германска екипа се играше ама ептен слабо ме држи меморијата.

Извинете вака рандом што ви упаѓам во тема ама некаде низ интернетов може да се најде полу-финалниот натпревар на Пелистер од кое и да беше европско наптреварување ? Или барем само пеналите. Чинам против германска екипа се играше ама ептен слабо ме држи меморијата.

http://www.youtube.com/watch?v=hn2qS0e1Qf0

;)

Против германска (Лемго) изгубија за еден гол во полуфинале во КПК...

Мојсовски ГООООЛ :D
Ееее Мојсо убо дете :)
12 години поминаја уште немаме осетено ваква утакмица :(

Да не беше диви да го постели тој нивнио кур шо ќе даеше Мојсо гол :) ама ако свирнеше фаул судијата ми се чини дека салата на две ќе се поделеше. Одвреме навреме во тавано гледав си мислев ова салата ќе се руши кај да е

Хехе,чист фал во напад беше на Диви,ако свирнеше пробивање судијата тогаш имаше да се запали салата,и судиите рационално постапија,ако свирнеа не знам како ќе излезеа од салата...:D
И тренерот на Данците ко виде колку зовре атмосферата во салата по голот на Мојсо ништо не реагира,само ги собра играчите и му рече да не протестираат..
Пеналите веќе беа историја...
Таква еуфорија како на овај меч немало никогаш....со Лемго среќата ни го срти грбот,со Фредериксберг ни се врати изгубеното...
Само криво ми е шо поновите генерации не можат да го доживеат тој амбиент,останаа само спомените на нас постарите и снимките на интернет...
Многу ќе треба да се работи да се врати она шо го имавме,публиката е тука,само треба Пелистер да заличи на нешто за да се врати пак таа препознатлива атмосфера,атмосфера на која и завидуваше цела ракометна Европа..
Премногу :гомце: видовме во овие 10 ина години.... време е да видиме нешто добро...(да се надеваме)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom