Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Те сметав за искусен навивач и редно беше да честиташ поштено...Кога Борозан дојде да ни шликс за навивсњето и да признае срам тжфа ви е и срам тукс шо дремите и брчите колку да се пиши нешто и прајте спиној колку да је с'скате а не сваќате со то сами си ги покажвате роговите за ракометната култура и навивање....Сите овде сте патетични очобол еј ...
Da toa e moj propust eve ke se koregiram, cestitki sosema zasluzeno cista pobeda.
Ona drugoto poleka ne pisuvaj sea poise od sto treba brcenje I slicno. Okolu rakometnata kuktura imam pisano bas predhodno I tuka nema potreba dopolnitelno da se objasnuvam.

Da toa e moj propust eve ke se koregiram, cestitki sosema zasluzeno cista pobeda.
Ona drugoto poleka ne pisuvaj sea poise od sto treba brcenje I slicno. Okolu rakometnata kuktura imam pisano bas predhodno I tuka nema potreba dopolnitelno da se objasnuvam.
А то за пишењето мое овде ич да не му ја мислиш...
Си имаш твое место, твој двор, нит сум влегол да провоцирам нит ме интересира...
Ме интересира само мојот Пелистер!
И дај кажи му на твојте таму малку тие да олабаат со пишењето глупости...
Се трудам се да пишам вистиното и КАКО Е!
Ако ти смета тргни си се од тука и толку...А секој шо ја врви црвената линија ќе биди истакнат и соодветно одговорено..Толку!

Судиите можеа да го расипат дербито, сигурен сум дека свесно пробаа и на очигледни работи лошо судеа, еве 4 спорни моменти:
Не е ова првпат! Манипулатнивно судење имаше сезоните 2009/2010/2011 со Начевски и компанија. Ама гледајќи каде живееме и се како функционира, па така и ова. :kuracc:

Судиите можеа да го расипат дербито, сигурен сум дека свесно пробаа и на очигледни работи лошо судеа, еве 4 спорни моменти:
Не е ова првпат! Манипулатнивно судење имаше сезоните 2009/2010/2011 со Начевски и компанија. Ама гледајќи каде живееме и се како функционира, па така и ова. :kuracc:
Катастрофална беше судењето, порано ваквите утакмици ги губевме. Среќа покажва менталитет и квалитет тепавме со 5 иначе ако се доближеја до 2 се знај шо ќе судеа до крај.

Првата од главна фаза се игра во Скопје кај нив?
Претпоставувам дека пак ќе има ждребка после првава фаза. Фактички исто е се' како претходните години, само што нема веќе импровизации со пренесување бодови во главна фаза (3 бода прв, по 2 вторни трет итн), туку се пренесуваат сите бодови од прва фаза.

nedela sledat skopskite slugi koj legendata veli deka denes poke bolni padnaja od skopjani
bosiloko od pozadi da si go piknis shizo
Автоматски споено мислење:

@chef_cook imas nesto da kazis be salater ? najglasen bese na fb ovde na forumo za seljacizam i razni lajna jadese
sega ??
toj so go udri cupeto racete da mu padnat tolku od mene

Последно уредено:
Odlicna utakmica dobiena po zasluga na odbranata I golmatot I se razbiram Pesevski so 6 gola,3-4 iznudeni penali I edno iznudeni siklucivane.
Prv poseriozen protivnik I se vidoja site slabosti na kiradziite.Cupko se izgubi ne smena nisto vo odbrana pa nito vo napad.
Trebase da gi deklasirame so 7+ ama I vaka ne e loso.
Ako pobedime so Ohrid v nedela I remito protiv Alkaloid odnosno izgubeniot bod nema da znaci mnogu.Zato e mnogu vazno da tepame vo Ohrid I da se nadevamw na poraz na Vardar kaj Kiro I da go startuvame plejofot so isti bodovi a podobra meguseben skor.

Konecno da gi izdominirame ko so treba bez mnoguu stresoj kako sekogas. Golema motivacija kaj site rakometari, izginaja, a odbranata bese na visoko nivo i toa ni ja donese pobedata. Sekoja cest i za Sundovski!

Edino zamerika ima za ovaj hackbart ilo kako i da se vika, znaci mnoguu slaba realizacija ima i ne koristi sansi, ziceri ljufka stalno, mislam e promasena investicija.

Sledna stanica Ohrid, da gi deklasirame kako vo Bitola, na tribini ke izdominirame bez problemi.

Само да повторам ова со но едни пари на светот не се купува !
Цели 60 минити цела сала на секоја утакмица да стој простум и навива од 7 до 77 е бесценето ,плус нивниот капитен со бројка 87од нивната НГ ја поздравува публиката и Чкембари шо никогаш до сега не било :cuc:видоа и слепите а слушнаа и глувите за најдобрата атмосвера во Европа на ракомет штета шо пичките од мтв и стримот на рфм го намалија на најмал глас шо можи но пак и изјавите после утакмица на тренерот нивни и капитенот се кажаа шо треба да се кажи сега е моментот барајте сала !

P.S.а сигурен сум дека Недела во Охрид ќе биди уште појако оти сите ќе бидат одбрани и само навивачи се живеј и умира за вакви моменти уживајте дечки !

Идеално е Киро да дојди ко прво и ко второ среда ќе му дупниме глата на министерството
Реков дека ќе му дупниме глата на министерството, мада требаше поќе газење , вака поминаа со лесни телесни повреди.
Мора да се земат играчи , алоооо , среден под итно и пикер во два правци, онај Валид како и да е нека се раскини спогодбено договор.
Сабота (умрен термин) ќе му дупниме глата и на оние занесените од Охрид, с на трибини ќе биди уште појако газење.

Само да повторам ова со но едни пари на светот не се купува !
Цели 60 минити цела сала на секоја утакмица да стој простум и навива од 7 до 77 е бесценето ,плус нивниот капитен со бројка 87од нивната НГ ја поздравува публиката и Чкембари шо никогаш до сега не било :cuc:видоа и слепите а слушнаа и глувите за најдобрата атмосвера во Европа на ракомет штета шо пичките од мтв и стримот на рфм го намалија на најмал глас шо можи но пак и изјавите после утакмица на тренерот нивни и капитенот се кажаа шо треба да се кажи сега е моментот барајте сала !

P.S.а сигурен сум дека Недела во Охрид ќе биди уште појако оти сите ќе бидат одбрани и само навивачи се живеј и умира за вакви моменти уживајте дечки !
Колку самобендисана изјава исто како и онаа на капитено на крајот на натпреварот.

Колку самобендисана изјава исто како и онаа на капитено на крајот на натпреварот.
Таа е вистината а зборам за изјавата на тренерот и капитенот од 1961 и вака џабе прајме муабет чоек дури не оди да види шо се дешава и како паѓа салата се друго ќе биди инаетење и докажување на празно кој видел знае ете оди Недела во Охрид да видиш шо е разликата

Одличната одбрана си го напрај своето. Затоа викат, доколку имаш јака одбрана повеќе од пола работата е завршена. Подршка за Звонко и сметам дека треба човекот да си ја заврши работата до крајот на сезоната, па потоа во зависност од резултатите да се размислува за нов тренер.
Околу натпреварот, започнавме брзоплето со неколку промашени зицери, 2 пенали но за среќа брзо се консолидиравме, одбрана како во старите добри времиња каде противникот скоро цели 10 минути немаше гол постигнато. Атмосферата како шо ни доликува, старо младо се на нозе, нешто шо го заприметив и многу ме бендиса е веќе имаме права навивачка култура во смисол, многу дечина со одбележја од Пелистер и Чкембари, некој сами си биле креативни си изработиле мајци, исто така постари луѓе со шалчето на врато и сите простум, да се треси салата, печени сме за нова сала со сите нишани и обавезно да се има сектор за гостински навивачи оти веќе се виде дека ова сала не ѓи исполнува условите за ривалска група. Чат пат меѓународен натпревар можи да дојдат гостински навивачи, како шо имаше против Магдебург, Сегет и Веспрем лани имаше мислам 10-тина луге. Едноставно нема начин како да ги внесиш, или да бидат сместени сат и нешто пред натпревар или вака ќе ти идат како индијанци на почеток на второ полувреме, затоа бараме Спортска сала.
Наредниот натпревар со Охрид очекувам дека ќе се игра доста грубо од нивна страна да не речам на нож, затоа без брзоплети грешки, одбрана како денешната и ќе ги добиеме.

За крај една слика од легендата Цане Крстевски

Attachments

• 588452014_18410668555189535_6365338678874454576_n.jpg
    588452014_18410668555189535_6365338678874454576_n.jpg
    193,4 KB · Прегледи: 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom