Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da toa e moj propust eve ke se koregiram, cestitki sosema zasluzeno cista pobeda.Те сметав за искусен навивач и редно беше да честиташ поштено...Кога Борозан дојде да ни шликс за навивсњето и да признае срам тжфа ви е и срам тукс шо дремите и брчите колку да се пиши нешто и прајте спиној колку да је с'скате а не сваќате со то сами си ги покажвате роговите за ракометната култура и навивање....Сите овде сте патетични очобол еј ...
А то за пишењето мое овде ич да не му ја мислиш...Da toa e moj propust eve ke se koregiram, cestitki sosema zasluzeno cista pobeda.
Ona drugoto poleka ne pisuvaj sea poise od sto treba brcenje I slicno. Okolu rakometnata kuktura imam pisano bas predhodno I tuka nema potreba dopolnitelno da se objasnuvam.

Катастрофална беше судењето, порано ваквите утакмици ги губевме. Среќа покажва менталитет и квалитет тепавме со 5 иначе ако се доближеја до 2 се знај шо ќе судеа до крај.Судиите можеа да го расипат дербито, сигурен сум дека свесно пробаа и на очигледни работи лошо судеа, еве 4 спорни моменти:
![]()
![]()
Не е ова првпат! Манипулатнивно судење имаше сезоните 2009/2010/2011 со Начевски и компанија. Ама гледајќи каде живееме и се како функционира, па така и ова.![]()
![]()
Претпоставувам дека пак ќе има ждребка после првава фаза. Фактички исто е се' како претходните години, само што нема веќе импровизации со пренесување бодови во главна фаза (3 бода прв, по 2 вторни трет итн), туку се пренесуваат сите бодови од прва фаза.Првата од главна фаза се игра во Скопје кај нив?
видоа и слепите а слушнаа и глувите за најдобрата атмосвера во Европа на ракомет штета шо пичките од мтв и стримот на рфм го намалија на најмал глас шо можи но пак и изјавите после утакмица на тренерот нивни и капитенот се кажаа шо треба да се кажи сега е моментот барајте сала !Реков дека ќе му дупниме глата на министерството, мада требаше поќе газење , вака поминаа со лесни телесни повреди.Идеално е Киро да дојди ко прво и ко второ среда ќе му дупниме глата на министерството
Колку самобендисана изјава исто како и онаа на капитено на крајот на натпреварот.![]()
20 tuh vaatamist · 1 tuh reaktsiooni | Ако одам во Битола испеана од 3000 грла. РК ПЕЛИСТЕР-РК ВАРДАР 28-23 ШАМПИОНИ☘️☘️ | Просечен Битолчанец
Ако одам во Битола испеана од 3000 грла. РК ПЕЛИСТЕР-РК ВАРДАР 28-23 ШАМПИОНИ☘️☘️www.facebook.com
Само да повторам ова со но едни пари на светот не се купува !
Цели 60 минити цела сала на секоја утакмица да стој простум и навива од 7 до 77 е бесценето ,плус нивниот капитен со бројка 87од нивната НГ ја поздравува публиката и Чкембари шо никогаш до сега не биловидоа и слепите а слушнаа и глувите за најдобрата атмосвера во Европа на ракомет штета шо пичките од мтв и стримот на рфм го намалија на најмал глас шо можи но пак и изјавите после утакмица на тренерот нивни и капитенот се кажаа шо треба да се кажи сега е моментот барајте сала !
P.S.а сигурен сум дека Недела во Охрид ќе биди уште појако оти сите ќе бидат одбрани и само навивачи се живеј и умира за вакви моменти уживајте дечки !
Таа е вистината а зборам за изјавата на тренерот и капитенот од 1961 и вака џабе прајме муабет чоек дури не оди да види шо се дешава и како паѓа салата се друго ќе биди инаетење и докажување на празно кој видел знае ете оди Недела во Охрид да видиш шо е разликатаКолку самобендисана изјава исто како и онаа на капитено на крајот на натпреварот.