Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Srekata ne posaka sega na red e upravata da go sklopi timot kako sho treba i navreme a nashe e da ja polnime salata i da dajme podrska kako sho treba i kako sho znajme!!!Ligata na sampioni ovaa sezona spored mene e za nijansa poslaba od minatata godina gledajki gi timovite ucesnici. So mala sreka vo zdrebot mislam deka mozime da skinime nekoe bodce doma ama za to da se desi nas itno ni se potrebni piker lev bek i sreden bek.
Se nadevam deka upravata znaj sho praj i nema skros pak da ja utnime rabotata. Da gi vidime zdrebot i da vidime dali i na sho mozime da se nadevame
Немој вака плус пари ,па играчи уште сала и ќе си заминат сите од клубот и градот остај вака убо ет шо по малку трошоци тоа поарно ако можи општината сега и владата да дава пари топ ќе биди сите карти да плаќаат над 10 евра да не бараат хулиганите и пијаниците превоз ете го Хосни не барајте преку леб погача плус вие кд орид само го силите комарот ни прајте кавги тука на форумот со вакви муабетиСо среќа Пелистерци во следната сезона 24/25,сите екипи во ЛШ се добри.....лично јас би се мењал со Загреб за група Б ,појака и притисокот насочен кон спонзорите за засилувања и нова сала.