- Член од
- 24 јуни 2022
- Мислења
- 416
- Поени од реакции
- 1.030
Poleka so Samoil, 6 meseci topka v raka nema fateno,da ne go izgorime deteto.Мене ми личи како пикерите да ќе останат како шо се плус Самоил, и ќе донесат среден и лев бек плус
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poleka so Samoil, 6 meseci topka v raka nema fateno,da ne go izgorime deteto.Мене ми личи како пикерите да ќе останат како шо се плус Самоил, и ќе донесат среден и лев бек плус
Бранче такво нешто спомна, ќе игра сега на првенството ќе го гледамеPoleka so Samoil, 6 meseci topka v raka nema fateno,da ne go izgorime deteto.
Kako da ima isprovocirano vo Bt I kogo da isprovocira? Togas vo Ledena Arena po 200 gledaci imase,nasite ili so mladinci igraa ili so somnitelni stranci I po 20 razlika od niv gubevme,nemaja nikakiv naboj utakmicite.Abutovic ke bidi stub na odbranata prvo e iskusen igrac, druga rabota e ogromen covek a kolku so se sekavam nikogas ne isprovociral koga igrase za Vardar vo Bitola ko ke dojdese, sepak e igrac so LS pedigre, uste eden extra sreden Bek I piker za da bidi kompleten rosterot
Znam da go kazam ne znam da go napisam e rabotata [emoji1787] so ima vrska isto nikoj ne go.pogodi Kalifa pa si ja zavrsi coekot rabotata, iako po ubo ke bese Mia da ja doneseja od Ghedbane ili kako bese [emoji16]Еден не го погоди АбутовиЌ како се пишува...
Се зависи кој ќе донесат на среден, ако донесат квалитет цела екипа ќе дојди до израз и ниво погоре.Голмани: Митревски, Ивиќ
Лево крило: Манасков, Цветан, Петар Атан.
Лев бек: Борзаш, Емилијан, Павле Атан. Абутoвиќ
Среден бек: Фитиљо, Тајник
Десен бек: Цехте, Петровиќ, Хосни
Десно крило: Ненад, Радивоевиќ
Пикери: Кајо, Жаре
Вака ко ќе гледам, освен пикер и некој среден ако се најди екстра класа шо ќе дели од сите, не знам шо др. би ни фалело. Ако се одлучивме да ги чуваме Емилијан и Павле, тогаш не смејме да носиме нови леви бека, оти мора да му се дај шанса. Ако не мислиме да му дајме шанса тогаш и на лев бек ќе треба играч. На десно крило дур се врати Ненад, Павле можи да покрива некое време. Секако е трета опција на десен бек сега. Вака како шо е моменталната ситуацијата, не ми делува дека сме нешто поарни од лани.
Зато пишав, МОМЕНТАЛНО како шо е...инаку да, АКО донесат.Се зависи кој ќе донесат на среден, ако донесат квалитет цела екипа ќе дојди до израз и ниво погоре.