Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
@Simev - Боре ви ја скоцка екипата за ЛЕ? Танкоски најзвучно име, м ? Ајде барем има искуство во ЛЕ...
Спонзорите заборај да ги потпиши пред да оди во владата, ама ајде за наредна сезона здравје боже.
Ништо страшно, ќе ги договори наредно лет.
Оти бе не се насмеа сега :kuracc:

За мене е поважно шо повеќе гостувања да има кај екипи со НГ а најмногу сакам романците да ги здрвиме два пати шо јадења лајна цела година дека не играа ЛШ

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Какви НГ старио не ме ебај, Сангрија да пијам Барса на плажа и да уживаме. И ние малце заслуживме.
Преку тасе од НГ:D

Пред утрешната ждребка моја претпоставка :D
Пелистер
Барселона
Фуше Берлин
Загреб
Веспрем
Фредерисија
Динамо Букурешт

Плус мора некој бомба играч, па да собериме некој бод годинава :)

FB_IMG_1719416626373.jpg
Прв шешир: Барса, Магдебург, Висла
Втор: Фредериција и Нант
Трет: ПЕЛИСТЕР, Спортинг, Динамо и Загреб

То е то со желбите, најважно е да се победи неколку утакмици за да се земат поени за рејтинг и самодоверба во македонската лига

Освен Спортинг дома, не глеам друга екипа шо би можеле да ја победиме со актуелниот ростер.

Освен Спортинг дома, не глеам друга екипа шо би можеле да ја победиме со актуелниот ростер.
Колштад ;)
Во случајот и Динамо малку отпојќе чкрипи на среден освен од ракаво ако извадат нешто јако да платат оштета за некој играч.
Erik Balenciaga
Ian Tarrafeta
Rok Ovnicek
Gergo Fazekas (Veszpem igrach)
Mate Lekaj (vo ochaj)
Има уште некој кој би можеле на радар да фатат но испод 70-100к не би се истресиле.

Друг тим ако можеме да изненадиме него овие погоре со Спортинг или Загреб ќе треба ептен голема спортска среќа.

Моја желба:

Барселона
Фуксе
Висла
Фредерициа
Веспем
Колштад
Спортинг
Пелистер

Последно уредено:
Ligata na sampioni ovaa sezona spored mene e za nijansa poslaba od minatata godina gledajki gi timovite ucesnici. So mala sreka vo zdrebot mislam deka mozime da skinime nekoe bodce doma ama za to da se desi nas itno ni se potrebni piker lev bek i sreden bek.
Se nadevam deka upravata znaj sho praj i nema skros pak da ja utnime rabotata. Da gi vidime zdrebot i da vidime dali i na sho mozime da se nadevame

Денес со почеток од 17:30 ч. ќе се одржи ждрепката за ракометната ЕХФ Шампионска Лига за сезоната 2024/25 г. !

☘️ Рк Е. Пелистер ќе ги добие 7те противници во групната фаза, а притоа се пелистерци се наоѓаат во третиот шешир.

Ако се прашуваме ние, вака би сакале да изгледа нашата група:

1. Рк Е. ПЕЛИСТЕР
2. Рк Барселона
3. Рк Висла Плок
4. Рк Магдебург
5. Рк Фредериција
6. Рк Нант
7. Рк Динамо Букурешт
8. Рк Спортинг Лисабон

Кои се вашите желби?

@Deksi se ubo ama nemozi dve od ista zemja da se vo ista grupa primer Pick i Vezsprem :)

Денес со почеток од 17:30 ч. ќе се одржи ждрепката за ракометната ЕХФ Шампионска Лига за сезоната 2024/25 г. !

[emoji3515] Рк Е. Пелистер ќе ги добие 7те противници во групната фаза, а притоа се пелистерци се наоѓаат во третиот шешир.

Ако се прашуваме ние, вака би сакале да изгледа нашата група:

1. Рк Е. ПЕЛИСТЕР
2. Рк Барселона
3. Рк Висла Плок
4. Рк Магдебург
5. Рк Фредериција
6. Рк Нант
7. Рк Динамо Букурешт
8. Рк Спортинг Лисабон

Кои се вашите желби?

@Deksi se ubo ama nemozi dve od ista zemja da se vo ista grupa primer Pick i Vezsprem :)
Па претпоставував ама секако некако така како да иди или?

Место Висла Плок, Веспрем ко така. [emoji16]

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Па претпоставував ама секако некако така како да иди или?

Место Висла Плок, Веспрем ко така. [emoji16]

Ne i taka pak ke imas dve polski vo drugata grupa.

Ne i taka pak ke imas dve polski vo drugata grupa.
1. Рк Е. ПЕЛИСТЕР [emoji1154]
2. Рк Барселона [emoji633]
3. Рк ПИК Сегед [emoji1126]
4. Рк Магдебург [emoji629]
5. Рк Алборг [emoji1087]
6. Рк Нант [emoji632]
7. Рк Висла Плок [emoji1200]
8. Рк Спортинг Лисабон [emoji1201]

[emoji16][emoji848] Ја откривме Америка. Фала на забелешката (правилна).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom