Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти бе не се насмеа сега@Simev - Боре ви ја скоцка екипата за ЛЕ? Танкоски најзвучно име, м ? Ајде барем има искуство во ЛЕ...
Спонзорите заборај да ги потпиши пред да оди во владата, ама ајде за наредна сезона здравје боже.
Ништо страшно, ќе ги договори наредно лет.

Какви НГ старио не ме ебај, Сангрија да пијам Барса на плажа и да уживаме. И ние малце заслуживме.За мене е поважно шо повеќе гостувања да има кај екипи со НГ а најмногу сакам романците да ги здрвиме два пати шо јадења лајна цела година дека не играа ЛШ
Sent from my SM-S901B using Tapatalk

КолштадОсвен Спортинг дома, не глеам друга екипа шо би можеле да ја победиме со актуелниот ростер.

Па претпоставував ама секако некако така како да иди или?Денес со почеток од 17:30 ч. ќе се одржи ждрепката за ракометната ЕХФ Шампионска Лига за сезоната 2024/25 г. !
[emoji3515] Рк Е. Пелистер ќе ги добие 7те противници во групната фаза, а притоа се пелистерци се наоѓаат во третиот шешир.
Ако се прашуваме ние, вака би сакале да изгледа нашата група:
1. Рк Е. ПЕЛИСТЕР
2. Рк Барселона
3. Рк Висла Плок
4. Рк Магдебург
5. Рк Фредериција
6. Рк Нант
7. Рк Динамо Букурешт
8. Рк Спортинг Лисабон
Кои се вашите желби?
@Deksi se ubo ama nemozi dve od ista zemja da se vo ista grupa primer Pick i Vezsprem![]()
Ne i taka pak ke imas dve polski vo drugata grupa.Па претпоставував ама секако некако така како да иди или?
Место Висла Плок, Веспрем ко така. [emoji16]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
1. Рк Е. ПЕЛИСТЕР [emoji1154]Ne i taka pak ke imas dve polski vo drugata grupa.