Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam dali coek da se smee ili place, da zaboravime se sto se praelo da zaboravime na site plukanja protiv koj i da bile eve konkretno protiv Piseto se piselo najmnogu a vo uprava clenovi bile po 10 dusi uste vo vremeto na Efto pa Cile pa opstinata sekogas pretsedateli i sekogas clenovi a nie tuka mamata mamina mu ebavme na Piskacot kakov i da bil, bese vidovme sho napravi dali arno ili loso ke polazi vremeto a site drugi amnestirani kako se vo zivotot nekoj mora da e zrtveno jagne. Bez razlika sega pocnuvat nekoi kritiki pa dajte lujge ne plukajte ustvari znam "Dojde Zivotot" e toa e taa lakrdija sho se slucuva. Nitu sakam povejke da pisam nitu imam potreba vremeto e kazna ili nagrada za site ima edna pogovorka "Nemozis po magareto ajde po samarot" Taka i sega nemozime da prifatime deka go izbrkavme Aljusot ama ke prifatime deka Borce sam si zaminal. Ako e fer upravata ke go zadrzese Borce bez razlika na se bidejki tie mu ja dadoa poddrskata a sega samo sakaat da se iscistat deka eve ne e do nas Borce si zamina i toj e edinstveniot vinovnik. Se e isto samo 2ce go nema
Abe zosto sekoja vtora recenica ti e "ke pokazi vremeto dali zgresiv ili ne" ete vrvi vremeto ,godina/dve pominaja,ke pominat uste tolku ,ke pominat i uste 10god,vremeto ke te kazva deka pogolem piun nemalo ni ke ima.Kakvi se ne cirkuzi imase napraeno za da soberis nekoj poen i da poenitras kaj 2,padna vlasta i se aktivira na forumot demek ajde sega ke plukame oti nisto ne cini(prethodno ruzi cvetaja),kaj bese pred to da ti postavime i nie nekoi prasanja so ne interesiraja.Vremeto ke pokazelo...samiot si ispluka na gla.Da ne me svatis pogresno deka nekoj branam,istata situacija e kako i prethodno ama najmalku ti mozis da zboras i da baras objasnuvanje.

Gledam ste se zafatile za tip koj bil ostajte go Piskacot go nema pojke nie pravime samo paralela kako ovde se plukalo a kako e sega i nisto povejke dali ja zboruvame vistinata toa mozi da kazite site, sekoj si ima pravo na sopstveno mislenje. Ako moeto smeta togas ok mozime da diskutirame i da polemizirame samo nekako ne mi se jasni nekoi raboti i uste ednas ke povtoram nitu baram odgovori nitu mi trebaat. Ona sto velam deka na glava idi plukanjeto e dokaz da se kritikuva argumentirano e doblest a da se pluka po se i sesto e kompleks. Gradot e tolku ispodelen i tolku negativna energija e sobrana a taa mozi samo da steti ete jas ovde prv napisav da mu se dade sansa na upravata i da mu se dade sansa i na Borce so poddrska i posle porazot sto se sluci? Sega e bitno da se ima trener koj ke bide dolgorocno resenie so negovi igraci i da se ostavi da raboti i po cena na neuspeh vo prvata godina. Najavuvanjata kako predhodno se bese haos najavuvanjata na najgolem mozen budzet REK kako sponzor igraci koi se najavija ne dojdoa i baranjeto na krivica kaj Borce e ona mene sto mi smeta.

Oti na aljuso so ke mu bese ako so 500 evra pomalce ako e taka kako so velite ostani vo pelister...kolku pati do sega da ne gi imenuvam treneri bitolcani bez pari ostanvale pa ne si odele...od 3000 evra 2500 ke mu se napraese platata...ostaj so ne e samo to

Gledam ste se zafatile za tip koj bil ostajte go Piskacot go nema pojke nie pravime samo paralela

Заќути еднаш не си интересен... Бараш да те заборајме дека ќутук со перничиња на нозете си бил ем бараш паралели да прајш.
Олабај се или немаш доволно луѓе за мал фудбал.

So srekja neka mue na Tome,daj boze da uspej da go nametni svojo stil vrz igracite mn brzo .. skoro so site se znaj posebno Temo od prilep .. pak ke recam so srekja neka mue

И овај да не има книшка од плавите ? :D Не дека глумам нешто паметен или провоцирам ама смена на Боро и носење на Томче Петрески не гледам некоја голема разлика, нешто плус кај вториот е шо водел некој шупелковци низ Франција во чкљ лига и последно се разбира тренер беше на жени како и првиот :pos:
Џабе најави од типот на Шундо, Доне, Џукиќ....
И овај доби шанса кај Писето дури беше па видовме како помина, ПРЕД СЕ требаат играчи 3 до 4 нови и салам тренер, до тогаш ќе не шлака Работник, а нема да ме чуди и ако изгубиме кај Тинекс и Охрид. Сега и Раул Гонзалез да дојди џабе е....

Одиме со ПИЛАТЕС повторно...
Папа со ум со топките...

И овај да не има книшка од плавите ? :D Не дека глумам нешто паметен или провоцирам ама смена на Боро и носење на Томче Петрески не гледам некоја голема разлика, нешто плус кај вториот е шо водел некој шупелковци низ Франција во чкљ лига и последно се разбира тренер беше на жени како и првиот :pos:
Џабе најави од типот на Шундо, Доне, Џукиќ....
И овај доби шанса кај Писето дури беше па видовме како помина, ПРЕД СЕ требаат играчи 3 до 4 нови и салам тренер, до тогаш ќе не шлака Работник, а нема да ме чуди и ако изгубиме кај Тинекс и Охрид. Сега и Раул Гонзалез да дојди џабе е....
Oti odma so plukanje, cekaj da mu dajme sansa, na sred plejof ne shundovski ,gonzales da go donesime nema da se snajdi, tome spored mene najdobro resenie so ogled na to so e dobro zapoznaen so nasite pogotovo so kvalitetite na Temo, megjutoa e dobro zapoznaen i so ostanatite ekipi....pa da vidime so kje se sluci.....za na leto se slozuvam dokolku ambiciite se pogolemi potrebno e da se donesat 3 4 igraci i trener so visoko renome, za sea kje se povtoram tome e sosema solidno resenie

Мислам дека со заминувањето на Аљушо се расипа хемијата на оваа екипа.
Мора сериозен проект и ПРИВАТЕН капитал, инаку вака со општински пари и партиски одлуки како до сега, за жал не гледам дека клубот ќе се крени на повисоко ниво од ова што е моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom