- Член од
- 28 септември 2011
- Мислења
- 757
- Поени од реакции
- 1.123
Ti odi si od forumo ... da vlezi upravata da daj goloj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oти не сватиш дека не си интересен ај биди малку поиновативен и престани да изиграваш жртвено јагне.UPRAVA ODI SI!!!!
, секој напад или гол или зицер чист за нив, да не љуфнеа неколку топки кога го промашија цел оквир на гол 40 ќе ни даеја, греој.
, јас да сум на негово место се откажвам од платата и за април и мај и заминвам одма, резил невиден, најслаб играч во цела екипа, убедливо,2 метра суртук онакви банани да јади, цели голој да промашва, да не прајме муабет за техничките грешки, то е разликата кај нас, наместо да научиме од комшиите и да платиме 4,5 играчи шо ќе делат и ќе ја напрат разликата со вакви екипи ко Пролеќе, Охрид, ние плаќаме 20 играчи и освен Темо неаме ниеден играч шо е стандарден и нема да потфрли, неаме лидер едноставно.Никој не ја брани управата скоро сите на форумот кажват дека не штима скрос работата.Ako nekoj dobro pamti mozi da se vrati nanazad na moite komentari i da vidi deka problemot ne bese vo Borce toj e super trener a ovaa uprava go donese i kako pes go izbrka za da si ja trgni odgovornosta.
Не земат,немале земено 3 месеци и странците сами си ја плаќат киријата,лично кажано од ракометар на Пелистер.Арам нека му е на платите шо ги земат.
, PELISTER E SAMPION