Знаат дека џабе ќе ги даваат паритеНи едниот ни другиот, изгледа некој словенец ќе е, објавен ќе е деновиве....
Не му се дава некако пари и два играчи од пред нос избегаја....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаат дека џабе ќе ги даваат паритеНи едниот ни другиот, изгледа некој словенец ќе е, објавен ќе е деновиве....
Не му се дава некако пари и два играчи од пред нос избегаја....

кои играчи?
![]()
Еурофарм Пелистер најде тренер за новата сезона? - 24 РАКОМЕТ
Актуелниот македонски шампион Еурофарм Пелистер бара тренер за новата сезона, и веројатно го најде во искусниот и трофеен сропски тренер Горан Ѓокиќ. Според информациите на 24ракомет, преговорите меѓу тренерот и тимот од Битола се одвиваат долго време, иако во игра имало и други тренери меѓу кои...24rakomet.mk
Во право си во ЛШ немаме многу што да направиме а домашното првенство секако пак ке бидеме шампиони.Знаат дека џабе ќе ги даваат парите![]()
Сигурно да се побара(ше) како со Алонсо, во втора или трета Бундес или Асобал има јаки "анонимуси" тренери техничарчиња кои ја негуваат познатата шпанска школа...Така беше и со Маковеј..Муабето ми е Катар и сите таму платенички лиги без константност и школа со инстант резултати сигурно НЕ СЕ РЕПЕР!!кои играчи?
![]()
Еурофарм Пелистер најде тренер за новата сезона? - 24 РАКОМЕТ
Актуелниот македонски шампион Еурофарм Пелистер бара тренер за новата сезона, и веројатно го најде во искусниот и трофеен сропски тренер Горан Ѓокиќ. Според информациите на 24ракомет, преговорите меѓу тренерот и тимот од Битола се одвиваат долго време, иако во игра имало и други тренери меѓу кои...24rakomet.mk

Една со публика да изненадат со било кој Охрид, Алкалоид или Ватростална ќе биди доволно оти годинава ќе биди дупло појако првенството од ланиnajdobro tretirani polupropadnati i propadnati igraci vo istorijata na rakometot
samo bojata shuba za oko zelena sigurno utre za prviot tim e spremna i plava kombinacija
Од кога е Мими во менаџмент тимот бе?![]()
Еурофарм Пелистер 2 ја започна сезоната: Четири засилувања, двајца странци и супер-млад ростер!
Со работен состанок на клупската управа, стручниот штаб и медицинскиот тим, како и ростерот на професионални ракометари, денес започна сезоната 2025/26 на новиот суперлигаш Еурофарм Пелистер 2. Најмладиот македонски клуб од елитната категорија по една година се врати во Суперлигата и седум...www.gol.mk

и не е така лошо...Како играч играл со врвни тренери, работел и со Парондо..Ја знај шпанската школа...Па и Раул не беше тренериште па ни се најде...