the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Пренос со Нексе има или?
Во колку се игра? Би требало цел турнир да биде емитуван на МТВ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пренос со Нексе има или?
Од 16 часот играат, пренос како што гледам нема.Во колку се игра? Би требало цел турнир да биде емитуван на МТВ.
Истегнати лигаменти на коленото и подизместено капаче има Дупјачанец, засега ќе паузира две недели...Имаше шпекулации дека Шпилер е блиску до потпис со Металург но нема ништо официјално ниту пак некои нови поврзувања со Шпилер.
Иако Шпилер е неопходен во тимот, ова што го видовме на Вардар турнирот кога се сретнавме со по сериозни екипи делувавме како аутсајдери, хрватите Матиќ и Мраковчиќ не се ништо посебно но од нашите "таленти" делуваат многу подобро... незнам што се случува со Талески но детево како во земја да пропаѓа, ниту оди во дуел 1 на 1, ниту прави простор, ја загубил мудата и да шутира.. кога доаѓа топката до него гледа да ја предаде на Матиќ евентуално Божовиќ, сам никако да тргне.
Со ваков пристап од негова страна делува како промашен играч.
Голманите ни се жива катастрофа.. едино Дупјачанец бранеше добро но и тој се повредил.. а од клубот нема никаква информација за неговата повреда.
Едино од надежите само Костески игра добро.. уште да се подобри во одбраната ќе биде колку толку комплетно десно крило.
Незнам какви резултати ќе бележиме во ЛШ, најутепани сме од сите противници.. господ нека ни е на помош.
Шпилер и Божовиќ ке ги даваат 80 посто од головите.Подобар среден бек во моментов амин.Да се надеваме да се реализират трансферот.http://ekipa.mk/chervar-metalurg-ima-dobar-napredok-i-tim-zhelen-za-predizvitsi/
Шпилер со една нога ќе одигра подобро од тие што ги нарекуваш "таленти" бре Черваре.
Ќе завршват голема работа доколку го ангажираат Шпилер, со неговото ангажирање добиваме искусен и добар играч на позиција среден бек, нема да се крстиме на анонимусот Мраковчиќ, кој не е ништо повеќе од просечен играч.
Доколку се реализира неговиот трансфер, ќе добиеме и поголема ротација на бековската позиција.
Ме насмеја. Талески лани доби шанса, ама детето е пи.е у душа и само бега, страв му е да шутне. Освен висината, ништо друго ракометно нема. Крстевски па кој анти талент е, максимумот му е Втора Мак. лига. Детето е среден бек, а нема ни брзина, ни шут, ни креативност. Права флегма. Знам имаше некоја тешка повреда. Велковски ти е играч со талент ама тешко со неговата висина да успее на десен бек. Кузмановски поима немам што играч е. Само за Нелоски ми е криво. Го уништија тешки повреди уште на почеток на кариера.Јас само им се чудам на паметот на овие медиумите. Па како не се најде еден да го исплука Червар за катастрофата која е на добар пат да му ја нанесе на маkедонскиот ракомет. Донесе целосно безвезни играчи од типот на Матиќ и Мраковчиќ кои на никаков начин нема да го подигнат нивото на екипата (и вака и така ќе губат од сите во ЛШ на гости евентуално ако успеат некој бод да извадат дома против Елверум и Баја Маре) и ај што ги донесе туку ги игра по 60 минути на натпревар само за никогаш во напад да не може да заиграат Талески, Кузмановски, Крстевски, Велковски и останатите. Згора на се, таман му тргна на Костески, има шпекулации дека ќе земале ново десно крило.
Ај за Божовиќ сфаќам, па и за Шпилер и евентуално Милиќ (ако е вистина) сфаќам, ама ни под разно не смее ни да се размисли за друг странец на толку наши деца, особено не за такви странци кои не се ништо подобри од нашите.
А и пирати "навивачката група". Еден кажзбор немаат ано цело лето за катастрофата што следи...
Ама важно Червар ќе си труби напредувале играчите. Кои се само тие играчи никој не знае... Изгледа ти што ќе гледаат од трибини и ќе "собираат искуство".
Изгледа не се свесни дека немиен ќе го цицаат.Кризата во Металург беше лани, сега се е во ред...![]()
Премногу несериозни ќе беа ако ја одбиеја картата,посебно зошто мораше да знаат на шо се до средина на јули,чекаа,чекаа,и на крај мораше да се пријават,барем така навидум изгледа,или имаа во тоа време некои шеми со Алкалоид за кого се шпекулираше дека ќе го спонзорира клубот,па мораше да се пријават.,мое мислење е ова,шо точно се случуваше си знаат тие шо си знаат.....Изгледа не се свесни дека немиен ќе го цицаат.Колку и да бев и да сум за Металург, потоп ќе гледаме оваа сезона. Не ми е јасно само зошто аплицираа за вајлд-карта. Што к*р им требаше, ко и онака не планирале да се замараат со оправување на тимов.
![]()