Фан клуб - РК Металург

Џонтра Волта ака платеникот на Минчо педофилот Жарко Ангеловски или како беше тој стариот, негов е тој профил и само јаде трици.
@naumdbИнаку заборавив да посчам дека кога напишав „пишуваат на екипа оноа слепоќине“ мислев на тие што коментираа на текстовите од екипа коа се објавуваа новите засилувања на Вардар, а не на тие што ги пишуваат текстовите на Екипа.
Сеедно бе, исто ко да сум од нив… Смешно е да кажеш дека Атман не му е потребен на Вардар оти ги има Карачиќ и Прибак, а уште попатетично е некој да каже такви глупости за Дибиров кога Алушовски и во најдобрите години не беше толку добар како него, а за Ојлески и Недановски да не правиме муабет. Не мора секогаш да има пристрасност.

Сеедно бе, исто ко да сум од нив… Смешно е да кажеш дека Атман не му е потребен на Вардар оти ги има Карачиќ и Прибак, а уште попатетично е некој да каже такви глупости за Дибиров кога Алушовски и во најдобрите години не беше толку добар како него, а за Ојлески и Недановски да не правиме муабет. Не мора секогаш да има пристрасност.

Зашо смешно за Карачиќ и Прибак па зар не докажале тие двајца дека сварно вредат, еве го одлично се пробива Карачиќ и во Хрватската репрезентација и после овие настапи на Медитеранските игри се очекува да бидат тандем со Дувњак на средната вековска позицја у Данска.

Миркуловски, Мојсовски, Прибак и Карачиќ, сите овие играат на иста позиција, ама сите се различни играчи, така да не може да се направи баш некоја споредба.Мојсовски и Прибак може да се каже дека се слични типови на играчи, и двајцата се добри шутери, само можеби првиов подобро знае да се пробие, да направи простор, додека вториов мислам дека е подобар креатор на играта, додека Миркуловски и Карачиќ се сосема различни играчи, Миркуловски знае да направи одличен влез, брз е, подвижен. жилав е човекот, одличен е на контри, не е најдобар шутер и креатор ама одличен е на влез,а одлично знае и да се псотави во одбрана, а Карачиќ е фантастичен креатор, еден од главните играчи на Вардар, предводник на играта, знае да рашири, да направи простор, да додели одлични топки, одлино функционира и со Столе на пикер и со крилата, во СЕХА лига често можев да видам феноменални пасови и на долга дистанца, знае да проигрува, за мене најдобар креатор е од сите овие, а моментално и во најдобра форма е (не велам дека е најдобар од четворицава, сите се квалитет, ама моментално во најдобра форма е) ако продолжи вака ќе стане играчиште.

Сега ви се зголемија шансите за влез во ЛШ, но ќе видиме, со среќа нека ви е, само едно е јасно, следната сезона повторно ќе биде доста интересна на сите полиња.
Одлично е што Вардар не падна и се држеше годиниве додека Металург беше шампион, исто така еве супер е што Металург не се откажува, па ние и покрај тоа што сме шампиони ќе имаме конкуренција следната сезона, ќе гледаме дербиња и два силни рамноправни тима.

Едвај чекам да започне следната сезона :sneaky:

Добар избор Атман ;)
Браво (y)

'' super e sto metalurg ne se otkazuva '' - pa od koj da se otkazi bre,od dibirov. Vardar go zema dibirov metalurg vrakja so atman. Ne znam koja e razlikata, ne znam koga za nekoj od tuka vardar preku nok stana velesila.

'' super e sto metalurg ne se otkazuva '' - pa od koj da se otkazi bre,od dibirov. Vardar go zema dibirov metalurg vrakja so atman. Ne znam koja e razlikata, ne znam koga za nekoj od tuka vardar preku nok stana velesila.

Имај малку почит за шампионот на Макеоднија. ;)

Што има лошо во мојот пост? Поентата ми беше што добро е што двата клуба напредуваат и не се откажуваат, како што е случај во многу други спортови, во многу други клубови, ако нема резултати да не се ни вложува, Вардар и Металург не го прават тоа, велам дека е добро да имаме 2 јаки клубови, и силни натпревари како што нема во регионов, него ајде се јави ти, кој знае од кој дел од Македонија си, па како верен фан на Металург, овде само на форумов, што немаш гледано 5 поневажни натпревари за клубот, ќе продаваш муда за бубрези.

Не е само Дибиров. Дојде и словенецот Брумен. Сега ако ги споредиме Вардар и Металург ние сме за една класа посилни на крилните позиции.
Никој не вика дека Карачиќ е подобар од Атман. Само кажуваме дека Карачиќ е фантастичен креативец и може да прерасне во лидер на хрватската репрезентација. Дечкото има светла иднина пред него и ако продолжи со ова темпо веќе следната сезона ќе биде играч од светска класа.

Што има лошо во мојот пост? Поентата ми беше што добро е што двата клуба напредуваат и не се откажуваат, како што е случај во многу други спортови, во многу други клубови, ако нема резултати да не се ни вложува, Вардар и Металург не го прават тоа, велам дека е добро да имаме 2 јаки клубови, и силни натпревари како што нема во регионов, него ајде се јави ти, кој знае од кој дел од Македонија си, па како верен фан на Металург, овде само на форумов, што немаш гледано 5 поневажни натпревари за клубот, ќе продаваш муда за бубрези.

Nema nisto loso vo toa da ima 2 silni kluba, daj boze da ima I poveke I daj boze da se sretnime uste ovaa godina vo LS. Mojot post ne seodnesuvase samo na tvojot prethoden tuku na poveketo vasi postovi koi izgledaat smesno za nekoj sto vika deka desetici godini gleda rakomet.
Patem, sto ima vrska od koj del na makedonija sum ? Ili samo tie od sk imaat pravo da gledaat rakomet ?
A za brojot na izgledani natprevari godinava ti garantiram deka e mn visok, mozebi I povisok od tvojot

Овој потег на Лино му доаѓа како да го земал Балиќ. Тоа и ќе му биде целта стариот низ тоа наочарите го гледа Никола како Вори, а Атман како Балиќ. Ќе гледаме многу ракомет тука кај линијата за 7 метри годинава...

После ваквиот одговор на Металург, далеку се сите оние шпекулации за подмладување и растење на екипата некое време... се иде на отворена борба очигледно е дека се напаѓа и турнирот за вајлд карта. Иако претходно пишав дека нејќам да ја добијат и наведов од кои причини сега од гледна точка на навивач на конкурентот сметам дека тоа е подобра опција отколку одморени да не чекаат во Мај наредна година со оваа екипа...

Не е само Дибиров. Дојде и словенецот Брумен. Сега ако ги споредиме Вардар и Металург ние сме за една класа посилни на крилните позиции.
Никој не вика дека Карачиќ е подобар од Атман. Само кажуваме дека Карачиќ е фантастичен креативец и може да прерасне во лидер на хрватската репрезентација. Дечкото има светла иднина пред него и ако продолжи со ова темпо веќе следната сезона ќе биде играч од светска класа.

Togas super za vas, se nadevam deka vo slednite sezoni lideri ke vi bidat karacic I pribak I igraci slicni na niv.
Edna druga rabota, edno e vie sto mislite , a drugo e kako izgledaat vasive postovi.
Spored toa sto jas go procitav metalurg e pred raspagjanje a stanic I naumce ve molat na kolena da gi primite ama vie ne sakate.

Nema nisto loso vo toa da ima 2 silni kluba, daj boze da ima I poveke I daj boze da se sretnime uste ovaa godina vo LS. Mojot post ne seodnesuvase samo na tvojot prethoden tuku na poveketo vasi postovi koi izgledaat smesno za nekoj sto vika deka desetici godini gleda rakomet.
Patem, sto ima vrska od koj del na makedonija sum ? Ili samo tie od sk imaat pravo da gledaat rakomet ?
A za brojot na izgledani natprevari godinava ti garantiram deka e mn visok, mozebi I povisok od tvojot

Гледај си, навивај си, јас немам ништо против, ама не можеш така да зборуваш за најтрофејниот клуб во државава и моменталниот шампион, а напротив вие преку ноќ станавте клуб. Само ајде да не отворам нови непотребни дискусии, јас немав ништо лошто напишано во моите постови.За изгледани натпревари во живо па и општо сигурно немаш колку мене, бидејќи на Кале дали 2-3 утакмици пропуштив затоа што не сум можел, гледав многу понебитни утакмици, а ти и утакмица да немаш пропуштено што не ми се верува баш, џабе ти е се и се ти паѓа во вода кога твојот клуб "го сврте грбот кон фановите" и на најбитниот натпревар не им овозможи да си купат карта, ни на тие што редовно беа да ги гледаат во ЛШ, а и на тие што ги прателе во домашното првенство (ако има такви :icon_lol:) туку си ги раздаде на спонзори, што да се каже повеќе, ама не е ни битно.Со среќа нека ви е!

Togas super za vas, se nadevam deka vo slednite sezoni lideri ke vi bidat karacic I pribak I igraci slicni na niv.
Edna druga rabota, edno e vie sto mislite , a drugo e kako izgledaat vasive postovi.
Spored toa sto jas go procitav metalurg e pred raspagjanje a stanic I naumce ve molat na kolena da gi primite ama vie ne sakate.

Дечко Карачиќ е огромен потенцијал. Ти што сакаш можеш да збориш ама тоа е вистината.
А тоа ти што си читал на суперспорт и други срање сајтови никој не ти вика да го земаш за релевантно.

Гледај си, навивај си, јас немам ништо против, ама не можеш така да зборуваш за најтрофејниот клуб во државава и моменталниот шампион, а напротив вие преку ноќ станавте клуб. Само ајде да не отворам нови непотребни дискусии, јас немав ништо лошто напишано во моите постови.За изгледани натпревари во живо па и општо сигурно немаш колку мене, бидејќи на Кале дали 2-3 утакмици пропуштив затоа што не сум можел, гледав многу понебитни утакмици, а ти и утакмица да немаш пропуштено што не ми се верува баш, џабе ти е се и се ти паѓа во вода кога твојот клуб "го сврте грбот кон фановите" и на најбитниот натпревар не им овозможи да си купат карта, ни на тие што редовно беа да ги гледаат во ЛШ, а и на тие што ги прателе во домашното првенство (ако има такви :icon_lol:) туку си ги раздаде на спонзори, што да се каже повеќе, ама не е ни битно.Со среќа нека ви е!

Ne sakam da izgleda kako tuka da se raspravame okolu centimetrite :-) ama tuka nekade sme so brojot na propusteni natprevari, a za mk liga imam duri I sam sedeno na tribini. Steta sto gi potcenuvate fanovite na metalurg I ne sfakate deka metalurg prerasnuva vo vrven evropski tim so evropski odnos, sto mene mn mi se dopaga I mislam deka treba da sluzi kako primer za toa kako se rakovodi I menadjira so eden klub. Fala za zelbite, neka vi e so sreka I na vas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom