- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.035
Ти имаш ли гледано Висла или Киелце кога играат дома како навива Полска публика ?
Па публиката на Шамбери беше подобра од таа на Металург ДУПЛО.
Не се палите на овие новинариве,не знам ни што очекувате друго да кажат.Секогаш кога имам гледано некој спортски настан прво што кажува коментаторот е "Каква феноменална атмосфера ...".
Немате воопшто навивачи,тука завршува секоја дискусија.
А спуштањето на големото знаме или пак пеењето "Излези момче" ,покажува само колку може да се иде ниско за да се привлече публика.Тоа се симболи на репрезентативните тимови,а не на клубски ТИМ.
Висла против Киелце не беше организиран од ЕХФ.Да беше,сигурно немаше да фрлаат по терен.
Кој тоа немаме навивачи?7000 духови ќе има у БТ?
Јас не работаму ни у Металург ни па сум член на Пиратите.Одам на Металург за да гледам добар ракомет.
Незнам што сте влегле у филм демек ако не се Комитите на трибини,нема атмосфера.Демек обичните фанови како мене се помалку важни од вас.Ако сте научиле 10 песни кои се пеат и ФК Вардар кога игра не ве прави нешто поважни од оние 7000 кои ќе бидат во БТ.Уво не ме боли кога зборувате против Пиратите,во ред е да има ривалство меѓу вас,но стварно ме нервира кога ве читам да ги омаловажувате успесите на Металург,затоа што навивачите не биле ко Комитите.
Незнам од кога стана лошо да се испее "Излези момче"али нема везе.
Можеби на 18-ти треба да пеам - Вујов ви ги ебе сестрите,Судија педер,Еби се Киелце - никад вие нема да победите ----додека околу мене седат малолетни деца дојдени со родителите.