Фан клуб - РК Металург

Знае некој колкав дел од трибините е наполнет со сезонски карти?
Во Тобако мене ми рекоа дека картите биле пуштени во 16часот, а електронската продажба била сопрена во 17:20часот.
Ивица: Е кој друг да дава карти ако не Нова Македонија :-) Можда ако земеш стан од Бетон исто пар карти ќе добиеш.

Ќе биде екстремно тешко со Киелце,прашање е како стојат на психичка база,поразот од Вардар е голем удар иако нема некое резултатско значење. Ако се паднати на психички план можат да изгубат и со 5-6 разлика,ако поразот има контра ефект и ги мотивира можно е и да е извади некоја тесна победа. За карти не се ни надевав дека ќе најдам,и во сала како беградска арена да играа ќе ги продадеа одма картите и ќе беше полна.

Инаку офтопик,тоа копилето Додер јас би го избркал на клоци,кај ни за втор тим не го бива,па уште оди да слави порази на сопствениот тим. :facepalm:

Ќе биде екстремно тешко со Киелце,прашање е како стојат на психичка база,поразот од Вардар е голем удар иако нема некое резултатско значење. Ако се паднати на психички план можат да изгубат и со 5-6 разлика,ако поразот има контра ефект и ги мотивира можно е и да е извади некоја тесна победа. За карти не се ни надевав дека ќе најдам,и во сала како беградска арена да играа ќе ги продадеа одма картите и ќе беше полна.

Инаку офтопик,тоа копилето Додер јас би го избркал на клоци,кај ни за втор тим не го бива,па уште оди да слави порази на сопствениот тим. :facepalm:

Јас очекувам победа на Металург, пораз од ривал не е дека не значи ништо, но сепак се работи за професионалци бе другар :) па и не загубија некое финале.. Плус колку што знам Наум ќе биде подготвен, ќе има полна сала, очекувам победа.

За картите се согласувам и 15 000 карти да имаше ќе се продадеа, за Додер нема врска бе тоа не верувај во се што ќе прочиташ :)

Па.. ајде нека ви биде со среќа, плус Киелце не е Вардар :P хехе

за Додер нема врска бе тоа не верувај во се што ќе прочиташ :)
Што знам,мене малку чудно ми беше што и на официјалната страна на Вардар на ФБ ја објавија веста,така да според тоа веројатно е точна. Мислам убаво е тоа што си навива за Вардар,што го засакал тимот сепак подолго беше во Вардар,само е мн. непрофесионално истата вечер после пораз да излезеш да се забавуваш. :)

Али ај ако ништо друго бар со македонци бил хехе :icon_lol:

Што знам,мене малку чудно ми беше што и на официјалната страна на Вардар на ФБ ја објавија веста,така да според тоа веројатно е точна. Мислам убаво е тоа што си навива за Вардар,што го засакал тимот сепак подолго беше во Вардар,само е мн. непрофесионално истата вечер после пораз да излезеш да се забавуваш. :)

Али ај ако ништо друго бар со македонци бил хехе :icon_lol:
Абе со таа женската славеле нешто, заедничка пријателка им била мислам, којзнае што правеле :pos: Нема врска дека славел за победа :)

Па очекувам да победат, тоа е кога еден тим од Македонија настапува во ЛШ, зар Вардар не би се носел во лигата на шампионите. Изгубивте од Вардар, сакале или не да признаете, Вардар има и тоа како добар тим, плус имаше фантастична подршка..А сега вие ќе ја имате колку толку подршката во Борис :)

Ќе ве тешам и на крајот сезоната :D Се надевам хехе :D

Па очекувам да победат, тоа е кога еден тим од Македонија настапува во ЛШ, зар Вардар не би се носел во лигата на шампионите. Изгубивте од Вардар, сакале или не да признаете, Вардар има и тоа како добар тим, плус имаше фантастична подршка..А сега вие ќе ја имате колку толку подршката во Борис :)

Ќе ве тешам и на крајот сезоната :D Се надевам хехе :D

Ова го кажав како неутрален, а не како навивач на Металург, како и да е не мислев ништо лошо.

Абе со таа женската славеле нешто, заедничка пријателка им била мислам, којзнае што правеле :pos: Нема врска дека славел за победа :)
Taa му е женска на Никола Марковски за тоа се заедно на сликата

Без најдобрите играчи беше Металург против Вардар нешо слично како против Нексе кога играше така да психолошки дека ќе паѓаат тешко.
Проблемот е што Наумче и да игра прашање е во каква форма е, се пишуваше дека уште со топка не почнал да тренира :( а Мирче нешо многу грешки во последниве натпревари прави.
Барем сигурно нема Станич пак да го исклучат пошо ова не е Сеха лига :D
Килце има по двајца квалитетни играчи на скоро секоја позиција тешко е да се игра против нив али добро и иде на нашиве со Шмал нешо слабо ни фаќаше топки кога игравме против Полска :)
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:23 ---
Taa му е женска на Никола Марковски за тоа се заедно на сликата
Која оваа е на Марковски? Ја мислев на Додер била?
doder-slavi-pobeda-na-vardar-e1352714342245.jpg

Без најдобрите играчи беше Металург против Вардар нешо слично како против Нексе кога играше така да психолошки дека ќе паѓаат тешко.
Проблемот е што Наумче и да игра прашање е во каква форма е, се пишуваше дека уште со топка не почнал да тренира :( а Мирче нешо многу грешки во последниве натпревари прави.
Барем сигурно нема Станич пак да го исклучат пошо ова не е Сеха лига :D
Килце има по двајца квалитетни играчи на скоро секоја позиција тешко е да се игра против нив али добро и иде на нашиве со Шмал нешо слабо ни фаќаше топки кога игравме против Полска :)
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 23:23 ---

Која оваа е на Марковски? Ја мислев на Додер била?
doder-slavi-pobeda-na-vardar-e1352714342245.jpg

Денеска Киелце тепаше 44-14 против предпоследно пласираниот AZS Czuwaj Przemysl во Полската лига.Нормално дека е тешко да се игра против нив,но не е тајна дека опасноста доаѓа од хрватските крила,Чупиќ и Штрлек.Особено првиот.Иако и Јурецки знае да распали мислам дека нема да му оди лесно покрај Јоновски и Марковски.Ако успеат да го "скротат" Чупиќ мислам дека ќе успеат да слават.Во натпреварот каде Чупиќ даде само 3/7 гола против Горење,Јурецки беше човекот што ја презема играта и со 8 гола им пресуди на словенците.Да те потсетам Словенците одиграа едно рамноправно прво полувреме 13-12,иако на крај победи Киелце 30-24.Мислам дека за Јурецки имаме одбрана.Манасков овој пат ќе има повеќе дефанзивна улога отколку офанзивна и ако успее да го задржи Чупиќ,Металург ќе слави заедно со 7000-та публика.

Денеска Киелце тепаше 44-14 против предпоследно пласираниот AZS Czuwaj Przemysl во Полската лига.Нормално дека е тешко да се игра против нив,но не е тајна дека опасноста доаѓа од хрватските крила,Чупиќ и Штрлек.Особено првиот.Иако и Јурецки знае да распали мислам дека нема да му оди лесно покрај Јоновски и Марковски.Ако успеат да го "скротат" Чупиќ мислам дека ќе успеат да слават.Во натпреварот каде Чупиќ даде само 3/7 гола против Горење,Јурецки беше човекот што ја презема играта и со 8 гола им пресуди на словенците.Да те потсетам Словенците одиграа едно рамноправно прво полувреме 13-12,иако на крај победи Киелце 30-24.Мислам дека за Јурецки имаме одбрана.Манасков овој пат ќе има повеќе дефанзивна улога отколку офанзивна и ако успее да го задржи Чупиќ,Металург ќе слави заедно со 7000-та публика.
Јас се молам во Станич ако он спушти ролетна господ не ги спасува :sneaky:

Не коментирам ништо пред дуело, само чекам да видам што ке биди на теренот.

.... :vozbud:

Голов е скок шут :facepalm: никој не го коментираше ова ова е нерегуларен гол
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 01:39 ---
Како бе може да признаат скок шут гол, несмее да скока :facepalm:
Натпреваров е се само не регуларен, дива лига (n)

Голов е скок шут :facepalm: никој не го коментираше ова ова е нерегуларен гол
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 01:39 ---
Како бе може да признаат скок шут гол, несмее да скока :facepalm:
Натпреваров е се само не регуларен, дива лига (n)

Па натпреварот не требаше ни да заврши.Веќе кога поминаа толку нерегуларности,зошто да не и ова. :D
А богами и никој не сака да јаде ќутек од Вујо и комитите ако завршеше нерешено :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom