Фан клуб - РК Металург

Ти имаш ли гледано Висла или Киелце кога играат дома како навива Полска публика ?

Па публиката на Шамбери беше подобра од таа на Металург ДУПЛО.

Не се палите на овие новинариве,не знам ни што очекувате друго да кажат.Секогаш кога имам гледано некој спортски настан прво што кажува коментаторот е "Каква феноменална атмосфера ...".

Немате воопшто навивачи,тука завршува секоја дискусија.

А спуштањето на големото знаме или пак пеењето "Излези момче" ,покажува само колку може да се иде ниско за да се привлече публика.Тоа се симболи на репрезентативните тимови,а не на клубски ТИМ.

Висла против Киелце не беше организиран од ЕХФ.Да беше,сигурно немаше да фрлаат по терен.

Кој тоа немаме навивачи?7000 духови ќе има у БТ?
Јас не работаму ни у Металург ни па сум член на Пиратите.Одам на Металург за да гледам добар ракомет.

Незнам што сте влегле у филм демек ако не се Комитите на трибини,нема атмосфера.Демек обичните фанови како мене се помалку важни од вас.Ако сте научиле 10 песни кои се пеат и ФК Вардар кога игра не ве прави нешто поважни од оние 7000 кои ќе бидат во БТ.Уво не ме боли кога зборувате против Пиратите,во ред е да има ривалство меѓу вас,но стварно ме нервира кога ве читам да ги омаловажувате успесите на Металург,затоа што навивачите не биле ко Комитите.

Незнам од кога стана лошо да се испее "Излези момче"али нема везе.
Можеби на 18-ти треба да пеам - Вујов ви ги ебе сестрите,Судија педер,Еби се Киелце - никад вие нема да победите ----додека околу мене седат малолетни деца дојдени со родителите.

Па незнам кој се покажа како маалски клуб,или подобро кажано дивјачки клуб од некое африканско село. Тоест и тие од Африка имаат домашно воспитување и не цркаат од завист.

Видете кој каде игра кој постигнал поголем успех на Европска сцена па после омаловажувајте го тимов,со тоа само докажувате колку ви смета секој успех на Македонски тим што не се вика Вардар. Излезете од тоа стаклено ѕвоно,не постои само Вардар нема навивачи само Вардар.

А јак муабет,ја пееле луѓето излези момче и вееле Македонски знамиња на утакмици на Металург, па нормално кога тимот е составен од мнозинство Македонци и одлично и културно ја претставува МАКЕДОНИЈА во Л.Ш.......на утакмици на Вардар што ќе пеат Живела Србијо и ќе мафтаат со 3 прста ?

И некако слабо ги стига судбината што вие сакате да ги стигне,како дошле така ошле :pos: затоа веќе 4 години со ред ви го плескаат во фаца во домашното првенство,а осеќам дека и 5-та ќе се обележи годинава. Многу зборите и се мавате во гради за еден обичен спаринг партнер. :icon_lol:

Ти имаш ли гледано Висла или Киелце кога играат дома како навива Полска публика ?

Па публиката на Шамбери беше подобра од таа на Металург ДУПЛО.

Не се палите на овие новинариве,не знам ни што очекувате друго да кажат.Секогаш кога имам гледано некој спортски настан прво што кажува коментаторот е "Каква феноменална атмосфера ...".

Немате воопшто навивачи,тука завршува секоја дискусија.

А спуштањето на големото знаме или пак пеењето "Излези момче" ,покажува само колку може да се иде ниско за да се привлече публика.Тоа се симболи на репрезентативните тимови,а не на клубски ТИМ.
7000 eee.... 7000 ooo..... 7000 eeeeeeeeeeeeeeee................
7000 ooooooooooooooooo :vozbud:

Па незнам кој се покажа како маалски клуб,или подобро кажано дивјачки клуб од некое африканско село. Тоест и тие од Африка имаат домашно воспитување и не цркаат од завист.

Видете кој каде игра кој постигнал поголем успех на Европска сцена па после омаловажувајте го тимов,со тоа само докажувате колку ви смета секој успех на Македонски тим што не се вика Вардар. Излезете од тоа стаклено ѕвоно,не постои само Вардар нема навивачи само Вардар.

А јак муабет,ја пееле луѓето излези момче и вееле Македонски знамиња на утакмици на Металург, па нормално кога тимот е составен од мнозинство Македонци и одлично и културно ја претставува МАКЕДОНИЈА во Л.Ш.......на утакмици на Вардар што ќе пеат Живела Србијо и ќе мафтаат со 3 прста ?

И некако слабо ги стига судбината што вие сакате да ги стигне,како дошле така ошле :pos: затоа веќе 4 години со ред ви го плескаат во фаца во домашното првенство,а осеќам дека и 5-та ќе се обележи годинава. Многу зборите и се мавате во гради за еден обичен спаринг партнер. :icon_lol:

Незнам кој мафташе со 3 прста на последнава утакмица :icon_lol:

Висла против Киелце не беше организиран од ЕХФ.Да беше,сигурно немаше да фрлаат по терен.

Кој тоа немаме навивачи?7000 духови ќе има у БТ?
Јас не работаму ни у Металург ни па сум член на Пиратите.Одам на Металург за да гледам добар ракомет.

Незнам што сте влегле у филм демек ако не се Комитите на трибини,нема атмосфера.Демек обичните фанови како мене се помалку важни од вас.Ако сте научиле 10 песни кои се пеат и ФК Вардар кога игра не ве прави нешто поважни од оние 7000 кои ќе бидат во БТ.Уво не ме боли кога зборувате против Пиратите,во ред е да има ривалство меѓу вас,но стварно ме нервира кога ве читам да ги омаловажувате успесите на Металург,затоа што навивачите не биле ко Комитите.

Незнам од кога стана лошо да се испее "Излези момче"али нема везе.
Можеби на 18-ти треба да пеам - Вујов ви ги ебе сестрите,Судија педер,Еби се Киелце - никад вие нема да победите ----додека околу мене седат малолетни деца дојдени со родителите.

Има 6900 ГЛЕДАЧИ на трибините.Огромна е разликата помеѓу гледачи и навивачи.

Немам поима зошто воопшто ги мешаш комитите и кој воопшто ги спомна истите.

Никој не ви брани да си го следите тимот ниту ви ги оспорува победите и успесите.Али олабавете малку со приказните за навивачи и репрезентација зошто се навистина имбецилни.

.

Немам поима зошто воопшто ги мешаш комитите и кој воопшто ги спомна истите.

Никој не ви брани да си го следите тимот ниту ви ги оспорува победите и успесите.Али олабавете малку со приказните за навивачи и репрезентација зошто се навистина имбецилни.

.

:pos: А тие гледачи не навиваат за Металург туку за Килце :tapp:

Брат тие 7.000 гледачи ако не навивале за тимов на еден или на друг начин сигурно немале да платат карта за да го гледаат,да беше салата и дупло поголема пак ќе беше полна со луѓе што одат да навиваат за Металург нема за Киелце да навиваат сигурно. :facepalm:

Да не знае човек дали да се смее или да плаче......биди сериозен малце користи ја главата.

Има 6900 ГЛЕДАЧИ на трибините.Огромна е разликата помеѓу гледачи и навивачи..
Рики, Ристе братче, па баш тоа, како што ти викаш, немало навивачи, тоа убавото што тие ГЛЕДАЧИ прават таква атмосфера, фалена од новинарите низ Европа.
Замисли уште колку пофалби ќе имало и колку по жешка ќе била атмосферата ако стварно Металург има голема навивачка група.
Металург се докажува на Европска сцена, а не против Вардар или некој рандом клуб во нашето првенство.
А ако ја фалат атмосферата тие од страна, значи муабетот е излишен. Со или без навивачи 4 победи има Металург, неутралните фанови во Македонија си ги собира полека, но сигурно.

Огромна е разликата помеѓу гледачи и навивачи.
.

НЕ, огромна е разликата помеѓу вашите сфаќања.
Што треба за да бидеш навивач по твое?

Да имаш пуни џебови за мавање играчи.И по некоја петарда.
Да се симнуваш на терен кога ке ти се укаже прилика.
Да не бидеш женско.
Спремен за тепачка,макар и со ЕБР.
Да ги знаеш песните со пцуење.

Не бе друже ова е навивачка група.Која никогаш нема да достигне бројка од 7000.
Без обичните навивачи никад нема да биде полна ни БТ ни Градски.

НЕ, огромна е разликата помеѓу вашите сфаќања.
Што треба за да бидеш навивач по твое?

Да имаш пуни џебови за мавање играчи.И по некоја петарда.
Да се симнуваш на терен кога ке ти се укаже прилика.
Да не бидеш женско.
Спремен за тепачка,макар и со ЕБР.
Да ги знаеш песните со пцуење.

Не бе друже ова е навивачка група.Која никогаш нема да достигне бројка од 7000.
Без обичните навивачи никад нема да биде полна ни БТ ни Градски.
Добро бе,мислиш дека атмосферата во Скопје е нешто посебно ?
Иди види полјаците,заедно и навивачи и обични гледачи што атмосфера прават и во Шамбери со оглед на резултатите што ги имаа правеа одлична атмосфера.
За во Веспрем да не збориме.......
Во споредба сите овие места атмосферата во Скопје на утакмиите на Металург е гол курац....

Абе, оладете малце упм.
За безвеза се расправате :icon_mrgr:

Ај некој нека ги одстрани навивачите на Вардар од темава. Не сум фан на Металург али сакам да читам мислења за Металург а не непријателски фанови кои дрндаат само безпотребно.

Абе како можеш така збориш?! Нели гледаш новинарот пишал дека паднал на г'з од атмосферата што била во Борис и готово :D Нема „боља“ атмсфера нигде во Свет!
Што сега пеналчиња си местите за да јадете гомна за тимов ? Што не ги цитираш тие 3-4 пред тебе што пишале друго ? Очајно и патетично делувате искрено кажано,како бештија што никој нејќе да ја ебе веќе и ќе дави ќе дави,ќе тупи за да добие малку љубов и внимание. Жално.

Пријава имаш за претходниот пост кај што го навредуваш тимот,и амблемот со Македонско знаме,а и на овој ќе заработиш пријава зошто гледам добро ти оди цинизам и иронија,па се надевам дека модераторите ќе ти стегнат перманентен од темава.

Добро бе,мислиш дека атмосферата во Скопје е нешто посебно ?
Иди види полјаците,заедно и навивачи и обични гледачи што атмосфера прават и во Шамбери со оглед на резултатите што ги имаа правеа одлична атмосфера.
За во Веспрем да не збориме.......
Во споредба сите овие места атмосферата во Скопје на утакмиите на Металург е гол курац....

За Весрем не знам,ги гледам само овие од наша група,Загреб и Кирца вчера го гледав.
Ама изгледа и ти не си го гледал со Шамбери,збориш колку за инат да правиш.Во салата им беше како да умрел некој бе.
Еве ги двата меча, не треба да си експерт за да споредиш.Има подеднакво 7000 во двете сали.

Шамбери
http://www.laola1.tv/en/int/ehf/video/471-0-100109.html

Металург
http://www.laola1.tv/en/int/ehf/video/471-0-100054.html

моја препорака 58 мин од клипот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom