Фан клуб - РК Металург

Нема потреба од провокации де, зборење вистина не е провокација според мене.
Јас со тоа што сум ги нарекол тие што ја пополнуваат соседната коцка на Пирати дегенчиња, тоа нив им е комплимент. Знаеш дека такви фаци се јачаат на кој е поголем хулиган, кој е што е можно поглуп, кој истепал повеќе итн.

Не негирам дека клубот собира неутрална публика, мене вбоопшто не ме засега тоа. Секоја чест за хуманитарните акции и слично.
АМА нека не лажат дека нивните навивачи се мед и млеко, нека не лажат дека секој меч ние сме тепале со помош на судии, нека не ги окривуваат Комити после секој меч, нека НЕ ПЛАЧАТ И БАРААТ ОПРАВДУВАЊА ПОСЛЕ СЕКОЈ ПОРАЗ.
Тоа е тоа што нас не иритира и порасди кое цело време се расправаме, а тоа лека полека почнаа да го забележуваат и обичните фанови. Али тие фанови неможе да ги наречат навивачи на Металург, пошто во меч со Вардар истите тие кои отишле да гледаат добар ракомет во Лш ќе имаат поголеми симпатии кон Вардар.
Зошто е тоа така иако Вардар не вложува ИЧ во маркетинг, огдоворот е едноставен. Вардар е симбол на Скопје, самото наше навивање сакаат они да признаат или не, не ги остава рмнодушни тие љубители па кога гледаат дека цело време има плачење од нивна страна веќе знаат која страна треба да ја одберат :)
они само ни прават услуга со овие статии.

И секој што навива за Металург треба да се засрами од овие статии.
Уште потрагично изгледа што еден ист човек има направено 10-тина акаунти на Фб и плука по Вардар и Комити. Џонтра Контра, и еден куп други акаунти без слики од луѓе (апла лажни) кои се претставуваат како обична публика која се згрозила од однесувањето на Комити. СРАМНО!

Нека не се замараат со нас човече, зашто мора во секоја статија подмолно да се потсмеваат дека ние сме немале Македонци и тоа требало да биде причина да не се навива за Вардар, дека они биле Македонска репрезентација, дека кога губи Македонија криви се играчите на Вардар и интернационалците.
И кога ќе тепаат во ЛШ има коментари кои индиректно ги боцкаат сите останати Македонски клубови. Па кога Вардар и Пелистер играа полуфиналиња они беа втор клубна Вардар бе.

Знаат ли воопшто фановите кој е прв претседател на РК Металург?
Михајло Михајловски ;)
Вистината е следна и многу едноставна: Металург e македонски квалитетен клуб кој игра во лига на шампиони а Сутјеска се второкласни дрва составени од срански рукометаши и готово шо да се прави муабет повеќе.

Е за ова зборев, после да не се чудат зошто сите ги мразат :icon_mrgr:
Цела Македонија се радува кога Металург победува во лига на Шампиони го гледаа 7000 против Петерсбург кој го гледа Сава комитите и никој друг. Единствената разлика е што вие јадете гомна по форуми а другите си ќутат и уживаат во ракометот. Сите прашуваат кога ќе почнат да се продаваат карти за натпреварот со Килце на кого му е гајле кога Неретва ќе игра со Бања Лука?

Ane Milenkoska ·
kako ne vi e sram the pisuvate vakvi gluposti? Covekot nadvor od terenot ima prijateli. Cista slucajnost e proslavata po povod moeto magistriranje so utakmicata. SRAMOTA
Од деевојката на сликата :)
Уште еден портал кој пишува по директива на Минчо.
Реклами Автокоманда, кладилница Аристократ :)

Тоа ти е љубов пуста платеничка, не е важно каде играш, од кого леб јадеш, важно е да има журка, да има девојки во друштво, да „фрчат“ шишиња пиво. Или, пардон…можеби пак го промашил клубот што го сака, можеби од мал за црвено-црните навивал, а!?
Додер после натпреварот Вардар-Металург до рано утро прославувал за победата на Вардар со ракометарите на црвено-црните, добро расположени, дели „пољупци“ момчето, здравици за победата, а се декорирано и со женско друштво…да не бидаат прегратките погрешно разбрани, оти секакви има, кој знае!
Што ли толку го развеселило Тихомир(а) Додер(а), победата на Вардар која и била повод за журката во станот на вардарците Милорад Куковски и Никола Маркоски, братот на Велко од Металург, или друштвото !?…Ако е друштвото добро, ама поводот е невкусен за клубот од каде сега вади плата, а некој добро му плаќа за тоа.
Инаку Додер настапуваше во минатите сезони за Вардар и се радуваше тогаш на трофејот, арно де,ама сега е во друг клуб, или љубовта му останала изгледа во Кале.
Со кого ли друг пат ќе слави Додер ако Металург нешто освои !?…е момци што менувате клубови, знаеме дека само „мирисот на парите“ ве интересира, тоа е судбата на „легионерите“, или е важно пиво да се точи…што е важно за кого, со кого и за што, а !!!!
:pos:
Реков ја МЕСТЕНА УТАКМИЦА кога беа во живиот ѕид еден на друг си ги спуштаа рацете :pos:

Кретенот што го пишувал ова треба да добие тужба,ваков глуп текст 12 годишни на фб не пишуваат,не па некој што се декларира како новинар.Која непрофесионалност човече..

Кретенот што го пишувал ова треба да добие тужба,ваков глуп текст 12 годишни на фб не пишуваат,не па некој што се декларира како новинар.Која непрофесионалност човече..
Ова е еден од фејсбук коментарите под статијата:
Milica Jovanoska

Кај него помина топката види како ги шири рацете :eek:

Кој слави на денот кога губиш натпревар и тоа во последна секунда.
Секоја прослава може да се одложи барем за еден ден.
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 19:21 ---
Додер излегува напред број 17 и ги спушта рацете во десно а топката поминува лево од него, еве видео :confused:

Па како не сфати досега. Он е кртица пуштена во вашите редови.
Ти стварно дебил тежок си бил! Ја за поарен те рачунав, ама очито си уште една промашена роба од Макстил!
Ја кажав дека е местена утакмицава али незнаев кој и како ја местел :(
Лино покажува со прст накај него :mad:

Ane Milenkoska ·
kako ne vi e sram the pisuvate vakvi gluposti? Covekot nadvor od terenot ima prijateli. Cista slucajnost e proslavata po povod moeto magistriranje so utakmicata. SRAMOTA
Од деевојката на сликата :)
Уште еден портал кој пишува по директива на Минчо.
Реклами Автокоманда, кладилница Аристократ :)
Толку провидни се, ама со толку низок IQ можно ли е да сватат. Дар бар нека си го објават на сајтот и онака секакви идиотштини пишуваат на истиот.
Него мене една друга работа ме интересира. Па нели оној Левче сељачето најавуваше дека од оваа година и Комити ќе навиваат за Металург... како сега одеднаш не чинеме, а сакаше да не врбува за од нивна страна?! :D

Толку провидни се, ама со толку низок IQ можно ли е да сватат. Дар бар нека си го објават на сајтот и онака секакви идиотштини пишуваат на истиот.
Него мене една друга работа ме интересира. Па нели оној Левче сељачето најавуваше дека од оваа година и Комити ќе навиваат за Металург... како сега одеднаш не чинеме, а сакаше да не врбува за од нивна страна?! :D
Не искеширал минчо некој воџа на комити па да видиш како ќе пеете, заборавате на времето кога Комити навива за Кометал Ѓорче Петров.

Ги уништивте сите теми во ракомет без разлика кој од која страна е и за кого навива. За се и сешто пишете само за ракомет не. Затоа ќе пропаѓаме пошто секогаш поважни ни се други работи. Побитно е меѓусебе да се заколат и навијачи и играчи. И ај не е еднаш туку по милиони пати се врти ова едно те исто.

Ајде оладете малце, ве опоменувам да нема лични навреди, ако сакате да терате дискусија, терајте малце со почит и без навреди.
Од овој пост надоле, кој навредува ке биде санкциониран.

Во тоа време за Кометал навиваше цело Скопје а не само Комити ;)
кометал беше гордост на градот, а дотогаш никој во тој женски ракомет немаше навивано за друга екипа ;)

п.с.
http://www.youtube.com/watch?v=OH35SPZGnHM&feature=related
Стопирај на 1-04, кога веќе зборуваш за минатото ;)
Плаво-бели педери пички продадени, вчера за Вардар, денес за Скопје, а утре со Шверцери :)

Supervisor погледни кој ја расипува дискусијата, и лаик да дојде во темава ќе свати кој колку има во главата читајќи ги дтските постови на некои фаци во темава.

Дај заеби ова се, мене ме интересира што пишуваше на транспарентот нешто РАЗНИ КАЗНИ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom