Фан клуб - РК Металург

Брат како и да свртиш полна ќе биде салата во Сабота......незнам што ви е поентата да докажете демек нема гледачи,публика Металург ???
Ај доста со тие параноично љубоморни муабети. Си полнат дечките сала и тоа е тоа.
Да беше поголема ќе беше уште пополна.
Ќе беше де, само нема потреба од наслови битки за карти незнам што, кога пола ги раздаваат, а другите гледам не воделе сметка како ги приодаваат па оставиле незадоволни многу свои фанови.
Си работат одлично на маркетиншки план, тука имаат чиста 10-ка од мене.

Ме мрзи да се натегам, фино шо се пуни БТ ама и Работнички на времето го напуни Градски коа играше против Ливерпул.

Ме мрзи да се натегам, фино шо се пуни БТ ама и Работнички на времето го напуни Градски коа играше против Ливерпул.
Само што разликата е што сега никој не иде да го гледа Келце и сите ги знаат играчите на домашниот тим.......и нема да биде мртвила на трибини.

Факт е дека Металург е најгледан клуб моментално во МК, еве гледаме што се случува со МЗТ полупразен Борис, Вардар никогаш не го наполни кога играше, едноставно момците добро си ја работат работата.

Па нне се МЗТ цигани дека имаат 4рица репрезентативци цело време да им е полна устата со нешто бело ( иако не е пена ) и да трубат како ние сме репрезентацијата ниту пак се пожелни репрезентативни гледачи кои ќе ја пеат излези момче.

Да не ни почнам како исто така не се делат карти за пола сала на сите страни ниту пак поседува клубот весници кои ќе пишуваат дено ноќно статии за тоа колку се јаки и дека МЗТ = репрезентација.Кај МЗТ и Фемили плаќаат карти за разлика од оние од Пирати кај останаа само ретардираните зошто никој со два грама од Автокоманда не сака да биде асоциран со истите.

А и за крај атмосферата што ја има на МЗТ вие би можеле да ја сонувате секоја вечер али реалноста е само дека сабајле помочани ќе се разбудите.

И за тоа те молам во иднина не се споредувајте со МЗТ.

Само што разликата е што сега никој не иде да го гледа Келце и сите ги знаат играчите на домашниот тим.......и нема да биде мртвила на трибини.
Се заебаваш?
Па не играл Металург еднаш пред такви трибини, каде главен навијач бил дечкото со микрофон од терен.
Мислам се супер, али јасно е зашо се полни БТ коа Металург игра натлревари у ЛШ

Точно нема потреби од споредби со МЗТ,Металург игра во Лига на Шампиони каде што ја полнат салата а не во јадранска лига,и таму имаат 4/4. Далеку најуспешен,најквалитетен и најдобро организиран македонски,машки тим во било кој спорт сакале вие да признаете или не.

Па ние не сме цигани како вас зошто имаме 4рица репрезентативци цело време да ни е полна устата со нешто бело ( иако не е пена ) и да трубиме како ние сме репрезентацијата ниту пак се пожелни репрезентативни гледачи кои ќе ја пеат излези момче.

Да не ни почнам како исто така не делиме карти за пола сала на сите страни ниту пак поседуваме весници кои ќе пишуваат дено ноќно статии за тоа колку сме јаки и дека МЗТ = репрезентација.Кај нас и Фемили плаќаат карти за разлика од оние од Пирати кај останаа само ретардираните зошто никој со два грама од Автокоманда не сака да биде асоциран со истите.

А и за крај атмосферата што ја има на МЗТ вие би можеле да ја сонувате секоја вечер али реалноста е само дека сабајле помочани ќе се разбудите.

И за тоа те молам во иднина не се споредувајте со МЗТ.

Абе кој тоа вие бе :tapp: Рики

Се заебаваш?
Па не играл Металург еднаш пред такви трибини, каде главен навијач бил дечкото со микрофон од терен.
Мислам се супер, али јасно е зашо се полни БТ коа Металург игра натлревари у ЛШ
Незнам што е тоа навијач ? На кројач да не мислиш ? Или некој што навива часовници ?

И да ај,само спикерот е фан на Металург никој во салата не е,сите потајно за вардар навиваат. Логика на 15 годишен копиљ.

Абе кој тоа вие бе :tapp: Рики

Па тоа е разликата кога тимот игра за навивачи и Минчорлук.Можеш да си збориш за тимот како за свој.

Тоа што ти не си го чувстуваш тимот како свој многу кажува за подршката која ја има Металург.

Али во секој случај корегирав ајде.

Незнам што е тоа навијач ? На кројач да не мислиш ? Или некој што навива часовници ?

И да ај,само спикерот е фан на Металург никој во салата не е,сите потајно за вардар навиваат. Логика на 15 годишен копиљ.

Од кај добијаш вакви заклучоци ја стварно не знам. И ако фаќаш граматичко-интерпукциски забелешки, треба да припазиш и ти истите да не ги правиш. 98% од гледачите на кои идат у БТ да го следаат Металург идат со државни обележја и ја пеат Излези момче.
Неам ништо против Металург али побогу ваквиот однос од нивните симпатизери ствара одбивност кон тој клуб.

Па тоа е разликата кога тимот игра за навивачи и Минчорлук.Можеш да си збориш за тимот како за свој.

Или ти кога збориш за Македонски репрезентации збориш во трето лице?

Али во секој случај корегирав ајде.

Ајде сега да те исправам и јас. Ова го кажувам како навивач на МЗТ кој не е од Ск и криво ми е кога ке ја видам салата на мечеви на МЗТ во споредба со Металург .

Ајде сега да те исправам и јас. Ова го кажувам како навивач на МЗТ кој не е од Ск и криво ми е кога ке ја видам салата на мечеви на МЗТ во споредба со Металург .

Ќе се изгради новата сала во Аеродром па ќе видиме како се пуни ,БТ е на лошо место.МЗТ секогаш си го одржувал култот на локален Аеродромски клуб .Затоа ги има најфанатичните подржувачи али нема широка привлечност.

Али веќе со Цедевита може да се види дека ќе се менува тоа.Имаше од цела Македонија таблици на коли од Битола,Кавадарци па до Гостивар,Тетово и Куманово.

Али ај да не се дискутира овде за ова.

Уште една заблуда која владее кај нас.

Јадранската кошаркарска лига се рамни со Лигата на Шампиони во ракомет. Неспоредливо е, не дека е различен спорт, кошарката и ракометот имаат речиси подеднаков интерес кај нас, но ова е факинг Лига на Шампиони - најсилното натпреварување, а другото е регионална лига која веќе има избледен квалитет.

Не сакам да ги потценам МЗТ, но не можете да споредувате и да се жалите за полупразна сала во јадранска лига. Нека се пласираат во Еврокуп (Евролига е фантазија пошто) па тогаш може споредби. :)

http://www.kurir.mk/sport/rakomet/9...sa-rasprodadeni-vleznicite-za-Metalurg-Kielce Пола од овие цигари си купуваат не карти овие само гужва прават.... :P

Да знам,Минчо им дал пари само гужва да прават.
Дај бе прекинете со глупостите.Денес само моево друшто зема 34 карти.Јеботе сите ми се јавуваат - зашто не зема за мене карта бе педер......Следниот пат зимај за мене ич не ме прашувај.......

Уствари морам да најдам уште 2 карти по можност да се на блок 12 или 14.Ако има некој вишак нека пише на ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom