Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke ima denes prenos Metalurg-Izvidjac?
тоа ти е резултатот на добар тренер со пар талентиAbe sho e ova? So kompletno vtora postava Metalurg, vodi 10 razlika. Odlicna forma pred Zagreb. Optimista sum deka Metlurg ke bide sevkupen pobednik protiv Zagreb
Ако дадеме над 18 гола ке мора со 2 гола разлика да не победат.Сеа нека му ја мислат за во Загреб, ќе треба јако да се напнат за да победат со над 1 гол, или доволно е само со гол разлика да тепаат?
Ама кеиф ми беше кога Диви му го одбрани седемрецот на онај, го здоболе и тоа убаво.
И им честитам сепак победа си е победаИ да им се множат.
Dokolku Metalurg uspee da dade nad 18 gola, togas Zagreb ke mora so dva razlika da pobedi, ako saka eventualno da odi ponatamu.. veruvame deka Metalurg ima sili i moznost da prikaze uste podobra igra i rezultatСеа нека му ја мислат за во Загреб, ќе треба јако да се напнат за да победат со над 1 гол, или доволно е само со гол разлика да тепаат?
Ама кеиф ми беше кога Диви му го одбрани седемрецот на онај, го здоболе и тоа убаво.
И им честитам сепак победа си е победаИ да им се множат.