Фан клуб - РК Металург

Не бе пријател,односот на навивачите на вардар го ствара таквиот однос на навивачите на металург.
Значи вие мислите дека ако имате повеќе навивачи сте незнам што,секој коментар кон клубот ви е со потценување,подсмев и навреди. Човек и да не навива за клубов од вашата арогантност и поганост во изјавите ќе почне да навива за него.

Што мислиш ти Ф.К. Вардар со Бате го наполни градски од што има толку фанови ? хех Ни од блиску,ист случај како со Р.К. Металург си има одредена група навивачи,и другите се рандом луѓе што онака си поддржуваат македонски тим. А можам да се кладам во што сакаш дека Р.К. Вардар со ОВОЈ тим,немаше никад да ја наполни Б.Т. па макар и раздавале влезници.

Олабавете малку,покажете почит,нели сте навивачи во навивачка група,ваљда знаете што значи тоа ? Да не зборам дека се работи за македонски клуб. Ако ништо друго воздржете се од јадење гомна, Вие штом некој позитивно нешто ќе каже за тимов одма ко петли истрчувате "да ја кажете вистината" значи ништо не е само црно или само бело ко вие што го претставувате.

И подобро да се слуша излези момче на утакмици на Меатлург отколку СРБИЈА,СРБИЈА,СРБИЈА.

Цел меч скандираше Србија, србија како поздрав за тебе.
Верниот навивач што живее во Скопје а сите мечеви ги гледа на ТВ.

Кој го наполнил Градски на мечот на Вардар, и кој ја полни БТ на мечевите на МЗТ, процени по навивањето и реквизитите на гледачите.
Малоумен,баш на север бев со комити,камо само стариот да беше што се дереше така.

Ај.

На север бил :pos:
Кој скандирал Србија бе ненормален еден, знаеш кој е нашиот став за Србија.
Тие што скандираа ненормален еден...........ај објасни ми го вашиот став за србија жити се.

И незнам што е смешно да си на север,штом вас не ви смета ЛЕГЕНДАРНИТЕ НАВИВАЧИ,нема зошто ни мене,обична публика.

Не бе пријател,односот на навивачите на вардар го ствара таквиот однос на навивачите на металург.
Значи вие мислите дека ако имате повеќе навивачи сте незнам што,секој коментар кон клубот ви е со потценување,подсмев и навреди. Човек и да не навива за клубов од вашата арогантност и поганост во изјавите ќе почне да навива за него.

Што мислиш ти Ф.К. Вардар со Бате го наполни градски од што има толку фанови ? хех Ни од далеку,ист случај како со Р.К. Металург си има одредена група навивачи,и другите се рандом луѓе што онака си поддржуваат македонски тим. А можам да се кладам во што сакаш дека Р.К. Вардар со ОВОЈ тим,немаше никад да ја наполни Б.Т. па макар и раздавале влезници.

Олабавете малку,покажете почит,нели сте навивачи во навивачка група,ваљда знаете што значи тоа ? Да не зборам дека се работи за македонски клуб. Ако ништо друго воздржете се од јадење гомна, Вие штом некој позитивно нешто ќе каже за тимов одма ко петли истрчувате "да ја кажете вистината" значи ништо не е само црно или само бело ко вие што го претставувате.

И подобро да се слуша излези момче на утакмици на Меатлург отколку СРБИЈА,СРБИЈА,СРБИЈА.
Друже,не зафркавај,правиш споредба со ФК Вардар...фудбал со ракомет...ФК со РК Вардар....
Не си во право,зошто?Јас не сум Скопјанец,ама овие работи и малите деца ги знаат...:D
Вардар си ги има тие луѓе шо го сакаат,шо оделе на времето редовно на стадион кога биле јаки....сега не одат повеќе,ама на големи мечеви пак се враќа таа публика...секој сака да гледа добар фудбал,не курташак шо се игра во лигата.....
Од цело Скопје сигурно има најмалку 30 и кусур илјади луѓе шо не би пропуштиле шанса да го гледаат својот тим во квалификации за ЛШ...
Плус викаш дека Вардар немаше шанси да ја наполни салата?Јас ти гарантирам дека и Вардар да тепаше толку мечеви како Металург оваа и ланската сезона ќе ја имаше истата публика во бројност...нема тука некоја формула,сите сакаат да гледаат меч од ЛШ кога македонски тим има некоја шанса да победи...
Вардар на времето кога играше во ЛШ немаше толку добра екипа па да се носи рамноправно со поголемите екипи,затоа и немаше толку публика....која публика ќе оди кога однапред знаат дека тимот ќе изгуби?
И Металург да редеше само порази,па дали и 2000 луѓе ќе имаше во салата...
А дека некој го мрази твојот клуб не треба да се чудиш...нормално е шо Комити ќе бидат контра Металург,кога на клубски план сте директни ривали...нема тука почит,омрзата шо си ја наметнаа управите на клубовите со своите кавги,препуцавања си направија една тензија која од година во година е се поголема....не толку на навивачки план,колку на клубски план,се караат од управите,се тргачат тренерите....си упатуваат погрдни зборови,па кавги со судии,делегати,тегнење за уши....па мешање на луѓе на кои не им е местото на терен(како вашите директорчиња):facepalm: кој кого повеќе штити,кој повеќе се меша во репрезентацијата,па на другиот не му се допаѓа ова и вака до недоглед....
Треба некои работи да се сменат во ракометот,за доброто на овај спорт....зошто вака не тераме далеку....

Тие што скандираа ненормален еден...........ај објасни ми го вашиот став за србија жити се.

И незнам што е смешно да си на север,штом вас не ви смета ЛЕГЕНДАРНИТЕ НАВИВАЧИ,нема зошто ни мене,обична публика.
Ако се разбра самиот што кажа...

Сакаш да кажеш дека ние сме скандирале Србија на мечеви на Вардар?
http://www.youtube.com/watch?v=PKmvaE4eLxA
Тоа што имаме играчи Срби (па сигурно и навивачи со Српско потекло) незначи дека ја сакаме Србија, секогаш и секаде ќе бидеме против политиката на нивната држава, никој жив не би ни помислил да скандира Србија, а камоли да го оствари тоа.
Напротив, на спротивнта страна имаше горд Србин што се пењавеше цела утакмица, со трите кренати прста.

Ме насмеа дека си бил на север, како само оцени која трибина е северна во Кале :LOL:
А и што си барал со публиката на Вардар на иста трибина?

Сакаш да кажеш дека ние сме скандирале Србија на мечеви на Вардар?

Ме насмеа дека си бил на север, како само оцени која трибина е северна во Кале :LOL:
А и што си барал со публиката на Вардар на иста трибина?
О Господе не реков дека вие сте скандирале србија,туку дека имаше луѓе што се дереа.

И како оцени,па на влезницата ми пишуваше ебате,каков човек. :icon_lol:

Ништо со другари што навиваат за Вардар бев..........си уживав во дербито. :D
Мада осеќам дека повеќе ќе уживам кога ќе се решава за титула. :D

Треба некои работи да се сменат во ракометот,за доброто на овај спорт....зошто вака не тераме далеку....
Да играме во различни лиги, или мечевите меѓу двата клуба да се играат надвор од Скопје, без присуство на никој друг освен играчите и тренерите.
Имаше договор да се ига во Борис уште неколку години претходно, али Минчо виде дека врти-сучи и двата меча како гостински му се фаќаа, па одма се премисли и го поништи договорот.
Доста ќе помогне и ако нема гостински навивачи на овие мечеви. Додуша ние не смееме ни да идеме кај нив (или даваат симнолично по 30 карти за нас, додека остатокот воопшто не го продаваат од страв да не им се продаде карта на погрешни луѓе), така да они се во предност пошто нашата сала е поголема и има место за сите.

Ситуацијата ќе се смени со џетлменски договор меѓу екипите, да нема медиумски препукувања кои дополнително ја загреваат атмосферата, а тука убедливо предничи Металург пошто попасивна управа од нашата нема, едвај едно изнудено соопштение вадат. Да му кажт на Левче дека сигурно ќе биде претседател на РФМ во иднина и нема потреба да го лаже народот како Комити се лоши, како во Кале сите ги тепале, а вистината е дека во нивната коцка седат фаци кои се лично обезбедување на Мијалков и Груевски, и ради кои полицијата не смее да реагира кога плукаат, гаѓаат и комотно си доаѓаат до записничката маса.

Комити каде што седат е јужна, делот за обична публика е северна :)
Епа незнам,знам дека бевме на трибината кај што се комити,тоа цајканите незнаат да те упатат која трибина е која.

Епа незнам,знам дека бевме на трибината кај што се комити,тоа цајканите незнаат да те упатат која трибина е која.
Па види спрема Градскиот стадион :)

Цц аман бе кај ја отеравте темава:confused:,него ова со картиве нема смисла,нели рекоа дека еден ќе можел да зема само по 4 ри карте.А усвари сигурно земал кој како ќе му текне,пола карте са распродадени,а пола поделени на фирми,или купени од тапкароши.Нема шанси регулар да е распродадена салата.епа ова не иде вака,тија што стварно сакаат да идат на ракомет,да не можат да купат карта,на сметка,на некој си таму,што им текнало да прават паре.

Шо се чудите за картите,па продадоа многу сезонски влезници...
Сигурно не биле 6000 карти само за оваа утакмица во слободна продажба,туку многу помалку,плус одлучувачки меч е за прво место,не е ни чудо шо се разграбаа одма картите....
И сала од 10 илјади ќе ја распродадеа во рекордно време...

Да играме во различни лиги, или мечевите меѓу двата клуба да се играат надвор од Скопје, без присуство на никој друг освен играчите и тренерите.
Имаше договор да се ига во Борис уште неколку години претходно, али Минчо виде дека врти-сучи и двата меча како гостински му се фаќаа, па одма се премисли и го поништи договорот.
Доста ќе помогне и ако нема гостински навивачи на овие мечеви. Додуша ние не смееме ни да идеме кај нив (или даваат симнолично по 30 карти за нас, додека остатокот воопшто не го продаваат од страв да не им се продаде карта на погрешни луѓе), така да они се во предност пошто нашата сала е поголема и има место за сите.

Ситуацијата ќе се смени со џетлменски договор меѓу екипите, да нема медиумски препукувања кои дополнително ја загреваат атмосферата, а тука убедливо предничи Металург пошто попасивна управа од нашата нема, едвај едно изнудено соопштение вадат. Да му кажт на Левче дека сигурно ќе биде претседател на РФМ во иднина и нема потреба да го лаже народот како Комити се лоши, како во Кале сите ги тепале, а вистината е дека во нивната коцка седат фаци кои се лично обезбедување на Мијалков и Груевски, и ради кои полицијата не смее да реагира кога плукаат, гаѓаат и комотно си доаѓаат до записничката маса.
Не е битно каде ќе се игра дали ќе има или нема навивачи Металург кога ќе биде потребно ќе ве прегази и точка.
Нели рече нема да коментираш на темава си имате вие натпревари во Сеха лигата ај глејте си ги нив и правете си муабет на вашата тема шо бараш пак сеа на оваа тема?

Ај бе збори ко човек, врати ако имаш нешто да кажеш, доста ми шерифуваш тука.
Нека ме банираат и нема да ви пишувам, то је то.

Ме заболе ако не прегази, кажи нешто паметно бар еднашка, доста само ко малоумен коментираш.
Па така бе кажи си дека Металург е подобар тим покажи почит, иди на трибини урлај малку против Килце батали тоа србите.
Можеш и другарите да ги земеш со тебе да видите како се игра ракомет на врвно ниво во голема сала ;)
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 00:04 ---
ГОТОВО Е - САЛАТА Е РАСПРОДАДЕНА

Објавено на : 12/11/2012 18:41
Текстот не е лекториран
622661_10151070992233869_1721585833_o.jpg
Металург продолжува со рушење на рекордите. За натпреварот против Киелце, салата е распродадена за помалку од два часа. На располагање беа сите влезници со напомена дека 90 проценти од влезниците во М-блоковите се сезонски, значи продадени уште на првиот натпревар против екипата на Горење.
Сликите од салата “Борис Трајковски“ повторно ќе го обиколат светот.
Нека ни е со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom