Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за пласманот, богами пријатно изненадување. Од голема помош ќе биде овој резултат за кревање на рејтингот на македонскиот ракомет.

Честито и од мене, се надевам на поволна група и да ве гледаме во елимиационата фаза. А Раде, мора да се повика за репрезентација.

Па од овој тим на Струмица навистина е редно да се повика еден-два играчи во репрезентација... Пример лани Пецаковски кога играше во Струмица не добиваше шанса, а Кукоски редовно беше на поширокиот список, а оваа година Пецаковски редовен во репрезентација Кукоски го нема ни на поширок список...
Навистина не е фер за овие играчи, а навистина заслужуваат да бидат повикани... Освен Кукоски секако и Раде Стојановиќ треба да биде повикан бидејки се докажа дека уште игра на високо ниво...
Инаку за сите кој бараа снимка инфо од РК Струмица

РК Струмица

пред 12 минути

Вечерва во 20.30 часот на регионалната телевизија ВИС, ќе се емитува снимка од вчерашниот историски натпревар.

#РКСТРУМИЦА

Да ставиш линк да ја видиме репризата, да не заборавиш :)
Инаку за снимка од youtube кога ке биде постиран ке го ставам овде целиот натпревар:)

РК Струмица Целиот наптревар ќе биде качен на нашиот YouTube канал и постиран овде на фан страната.

Ајде сега нека покажи колку е селекторот над Киро и нека го викни Раде...

Не си прајте бајрам на умот.Кире и Раде нема никогаш да играат повеќе заедно...

Не си прајте бајрам на умот.Кире и Раде нема никогаш да играат повеќе заедно...

Мене ми е криво шо никогаш не се расчисти оваа приказна
Ако не се лажам повикан беше Раде и одби, значи бегаше од Кире...што би се случило ако би прифатил повик Раде?
Исто до сега беше Шундо т.е Кире селектор а сега велиме дека имаме по авторитетен, зошто заради двајца играчи што некогаш се скарале да трпи репрезентација..
Не е чисто, пак ќе речам многу ме ин тересира што точно се случи.

Мене ми е криво шо никогаш не се расчисти оваа приказна
Ако не се лажам повикан беше Раде и одби, значи бегаше од Кире...што би се случило ако би прифатил повик Раде?
Исто до сега беше Шундо т.е Кире селектор а сега велиме дека имаме по авторитетен, зошто заради двајца играчи што некогаш се скарале да трпи репрезентација..
Не е чисто, пак ќе речам многу ме ин тересира што точно се случи.

Абе што точно се случило си знаат само они двајцата и тоа ние никогаш нема да дознаеме.Но еве ти кажувам дека они заедно нема да заиграат заедно.Го познавам Раде лично и затоа сум убеден во тоа.И јас би сакал да е подруга ситуацијата ама...

Честито за влезот во групи.Не е мала работа ова што го постигна РК Зомимак-М.
Жал ми е што не сте толку медиумски покриени како Вардар и Металург.Се надевам дека ќе се пренесуваат некои интересни утакмици кога ќе играте со некој поатрактивен противник.

Со среќа (y)

На ВИС почнува снимката линк имам постирано на претходната страна, па кој сака и кој е во можност може да ја погледне снимката...

Уште не ја ставиле утакмицата на јутуб..

БТВ
http://tempomk.mk/?p=4253

Пик Сегед, Констанца и Хорловец би била прекрасна група и прејаки шанси за пласман понатаму..

Било кој од 4тиот шешир сите се слаби. Од втор немора стрикно Констанца, може и Татран а може и Адемар Леон. Не се ништо посебно шпанците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom