Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трифун се повлече од ракометот
Падна договор меѓу Трифун и Владата. Од утре, АМС заедно со Грујо ја превзема целосната одгранизација на ЕП.
Им требаат 600 000 евра,да им се плукнам и во Скопско и во Алкалоид,Железара,Прилепска,Фершпед и све остало ако не дадат некое евро.
Жално, навистина жално.
Кога ќе ми текне како клубов беше страв и трепет за сите големи европски клубови, кога ќе се присетам на головите на Будимир и на пробивањата на Кастратовиќ навистина ми се прави на лицето една кисела фаца која сакам да се смени.
А има талентирани деца, само нема кој да го овозможи тоа што е потребно.
Не летајте во облаци. Ова не е ЛШ туку регионална лига. Досега поминаа две кола, од кој Кометал има еден пораз и една победа.
Крим се наоѓа во криза, исто како и ние. Немаат јаки спонзори, звучните имиња си отидоа. Едноставно не е оној Крим кој пред неколку сезони ја освои ЛШ. Иста судбина како и наш Кометал.
Мене друго ми падна чудно, покрај сите проблеми кој ги имаа Кометал со Едуарда Аморим, и тие проблеми доведоа тоа доа да Кометал за малце не ја суспендираше од било какви ракоменти настапи. А сега таа се врати во тимот и на натпреварот со Крим беше најефикасна со 13гола.
1. Локомотива 2 2 0 0 68:47 4
3. Будуќност 2 2 0 0 66:53 4
2. Подравка 1 1 0 0 40:14 2
5. Ѓ. Петров 2 1 0 1 62:57 2
4. Крим М. 2 0 0 2 59:69 0
6. Љубушки 3 0 0 3 59:114 0
7. Хипо - - - - --:-- -
7. Раднички - - - - --:-- -
Која лига е ова.Знам нешо кажуваа...