Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би сакал да го преименуваш во Фан клуб Ѓорче Петров, пошо тука се зборат и за други работи освен за Лига на Шампионите. Поздрав.Го менувам насловов на темата, сега ќе биде само Ѓорче Петров.
Имаш право, фала на забелешката.Би сакал да го преименуваш во Фан клуб Ѓорче Петров, пошо тука се зборат и за други работи освен за Лига на Шампионите. Поздрав.
Со кој сме во група во ЛШ
Се врати леси у кучи аАј да не ја пцујам пред јавност,потребна е.Не прашувај со кого сме во група:nesum:
И шо велиш се врати Радуловиќ. Па секоја година прај драми до последно, па после ќе си ја свитка опашката![]()
Мислев на бразилкана која човек ја направивме во Кометал,па се напраи паметна и избега.
А иначе Радуловиќ младоста ја остави под кале,за Кометал и за репрезентација,за неа никогаш нема да речам лош збор.Во краен случај никој без пари не ти игра,јас за без пари не одам на рабоа,зошто они би биле будали и би играле.
Абе сите ги сакам до една,ситеНе верувам дека некој повеќе ги сака од мене
Ајде Кометал само напред и една да остане сама да игра пак ќе навивам и ќе се тепам кај ќе стигнам за вас.
Напред Кабран:baeh::baeh::baeh::baeh:
Ќе видиме:helou:Каков Кабран пак Ѓорче ке си биде Шампион! Пак ке си изгубите 20 гола разлика сега во првенството :smir: