Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе толку ве намачија мочковците на Минчо?
Добри се?Или вие не бевте добри?![]()
Јас колку шо добив инфо, цела утакмица сте се мачеле и на крај дури и ви висела победат.Ептен слабо сте играле и нон-стоп било 1-2-3 разлика.Никако не сте можеле да се одлепите.како што знам добро водство имале и после сите играчи добиле шанса па ги стасале на крај..
На почетокот да се мачевме првите 15 минути губевме 4-5 разлика. На полувреме веќе водевме. Во второ полувреме водевме константно со 4-5 гола разлика, а во последната минута, минута ипол имавме 3 гола разлика во ниеден момент победата не висешеЈас колку шо добив инфо, цела утакмица сте се мачеле и на крај дури и ви висела победат.Ептен слабо сте играле и нон-стоп било 1-2-3 разлика.Никако не сте можеле да се одлепите.
Близнак,немој да шириш дезинформации...Јас колку шо добив инфо, цела утакмица сте се мачеле и на крај дури и ви висела победат.Ептен слабо сте играле и нон-стоп било 1-2-3 разлика.Никако не сте можеле да се одлепите.
Така ми кажа дете од кај Минчовци.Ми вика ги водевме , па при крај на прво ја свртија.Во второ никако не можеа да ни се одлепат , цело време беше 2-3 разлика одвај не тепааНа почетокот да се мачевме првите 15 минути губевме 4-5 разлика. На полувреме веќе водевме. Во второ полувреме водевме константно со 4-5 гола разлика, а во последната минута, минута ипол имавме 3 гола разлика во ниеден момент победата не висеше![]()
Добри се ,тешко дека ќе ги тепате.Овие Прилеп што екипа имаат? Мислам дека со играва од 1во коло против дечките тешко дека ќе имаме некаква си шанса за бодеви..
Така ми кажа дете од кај Минчовци.Ми вика ги водевме , па при крај на прво ја свртија.Во второ никако не можеа да ни се одлепат , цело време беше 2-3 разлика одвај не тепаа
Добри се ,тешко дека ќе ги тепате.
Не вервав дека ќе ги тепате, ме изненадивте и едно големо браво од менемногу се добри..тепаа инаку Борец 5 разлика, на крај Раде се здавил со некој од Прилеп![]()