Фан клуб - РК Борец

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе толку ве намачија мочковците на Минчо?
Добри се?Или вие не бевте добри?:confused:

Добро бе толку ве намачија мочковците на Минчо?
Добри се?Или вие не бевте добри?:confused:

како што знам добро водство имале и после сите играчи добиле шанса па ги стасале на крај..

како што знам добро водство имале и после сите играчи добиле шанса па ги стасале на крај..
Јас колку шо добив инфо, цела утакмица сте се мачеле и на крај дури и ви висела победат.Ептен слабо сте играле и нон-стоп било 1-2-3 разлика.Никако не сте можеле да се одлепите.

Јас колку шо добив инфо, цела утакмица сте се мачеле и на крај дури и ви висела победат.Ептен слабо сте играле и нон-стоп било 1-2-3 разлика.Никако не сте можеле да се одлепите.
На почетокот да се мачевме првите 15 минути губевме 4-5 разлика. На полувреме веќе водевме. Во второ полувреме водевме константно со 4-5 гола разлика, а во последната минута, минута ипол имавме 3 гола разлика во ниеден момент победата не висеше :)

Близнак,немој да шириш дезинформации...:pos:

12039704_10208317076666908_6642328512895579940_n.jpg

Овие Прилеп што екипа имаат? Мислам дека со играва од 1во коло против дечките тешко дека ќе имаме некаква си шанса за бодеви..

На почетокот да се мачевме првите 15 минути губевме 4-5 разлика. На полувреме веќе водевме. Во второ полувреме водевме константно со 4-5 гола разлика, а во последната минута, минута ипол имавме 3 гола разлика во ниеден момент победата не висеше :)
Така ми кажа дете од кај Минчовци.Ми вика ги водевме , па при крај на прво ја свртија.Во второ никако не можеа да ни се одлепат , цело време беше 2-3 разлика одвај не тепаа :)
Овие Прилеп што екипа имаат? Мислам дека со играва од 1во коло против дечките тешко дека ќе имаме некаква си шанса за бодеви..
Добри се ,тешко дека ќе ги тепате.

Најголем циркус од екипа сме во лигата,ама ајде барем да се надеваме на еден опстанок ако ништо друго :facepalm:

Така ми кажа дете од кај Минчовци.Ми вика ги водевме , па при крај на прво ја свртија.Во второ никако не можеа да ни се одлепат , цело време беше 2-3 разлика одвај не тепаа :)

Добри се ,тешко дека ќе ги тепате.

многу се добри..тепаа инаку Борец 5 разлика, на крај Раде се здавил со некој од Прилеп :D

Последно уредено:
12068043_10206075172210810_1267447745_n.jpg

Гемиџии на денешната утакмица.Журка имаше цел натпревар,изненаден од играчите,изненаден од Раде што реагираше на инцидентот така (секоја му чест) до пред тоа имав мислење дека игра лаганица ради реда..

ИЗИГРАА ОД СРЦЕ !!!

Направија прекршок врз него и не видов после дали го удри после тоа или го бутна противничкиот играч,и Раде му се сврти го фати за гуша и го крена од земја,и на крај мали бутканици на двете екипи реагираше обичната публика.И добија и двајцата црвен картон,после тоа почна утакмицава пак и на 30 сек. до крај во тунелот пак се збуткаа изгледа...

Полни ги посраните :vozbud: Супер игра на Борец, голманот од Зомимак Стојановски мислам беше ги откорна едно 13-14 одбрани ако не и повеќе имаше, Ивица десниот бек и Игнов најдобри исто и Раде конечно се разбуди дааде 3-4 гола од 9-10метри, Дарко Јанев нешто се повреди пак, додека кај Прилеп средниот бек и левиот бек најдобри, исто добро и крилото Турченко а тоа пикерот црното дебакал, провокатор тежок со цел тим на Борец се провоцираше, многу гаден играч и на крај му скурчи на Раде, кога цел тим замре на почеток на 2ро таман дојдоа до изедначување Прилеп Раде даде гол два и ги разбуди и на крај победа од 5 разлика а на 2 мин до крај мислам 7 беше, ама имаше инцидент и така испадна 4 вс 4 се играше :)

многу се добри..тепаа инаку Борец 5 разлика, на крај Раде се здавил со некој од Прилеп :D
Не вервав дека ќе ги тепате, ме изненадивте и едно големо браво од мене (y).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom