Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Беше во ростерот да,ама му беше резерва на првиот пуцач Вешоски..У Охрид играше последно, баш го приметив на една од утакмиците против Вардар у купот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше во ростерот да,ама му беше резерва на првиот пуцач Вешоски..У Охрид играше последно, баш го приметив на една од утакмиците против Вардар у купот.
Така разбрав јас,дека имало некој контакти,ама изгледа ко ја слушнале вашите цената шо ја бара тој тикварот го имаат отерано упм...Не ми се верува за Левов, Ивица е одличен бек башка тоа гледам и стружанчето го пробува на десен бек и уопште не е лош така да покриени сме на таа позиција. Десното крилце од Текстилец е исто тука. Од денеска и србинот е на проба, мислам дека и него ке го потпишат, пошто стварно дечково е екста уште од прва се гледа, би ни бил од помош на лев бек како шо сме танки таму. Гигата 90% иде, така да ке бидеме конкурентни годинава![]()
опоравен е мислам, секој ден е на тренинг, многу висок изгледа бе мамето нееговоТака разбрав јас,дека имало некој контакти,ама изгледа ко ја слушнале вашите цената шо ја бара тој тикварот го имаат отерано упм...
П.С.
Шо е со Јанев,дали се опорави од повредата?
Така разбрав јас,дека имало некој контакти,ама изгледа ко ја слушнале вашите цената шо ја бара тој тикварот го имаат отерано упм...
П.С.
Не е целосно се мачи уште. На пријателскиве играше, ама после тоа мака имаше. Утре ке оди на магнетна за коленото па ќе видиме што ке испаднеТака разбрав јас,дека имало некој контакти,ама изгледа ко ја слушнале вашите цената шо ја бара тој тикварот го имаат отерано упм...
П.С.
Не е целосно се мачи уште. На пријателскиве играше, ама после тоа мака имаше. Утре ке оди на магнетна за коленото па ќе видиме што ке испадне
Што направија со Врање?
а зошто си отидоа ? Го нема и бекот од лани што играше(келавиот) мислам од Св. Николе беше, он беше подобар од овие што ги имаме, иначе ако останат со оваа екипа од сите ќе губат, освен Металург Јуниор дома ако ги тепамеИначе Горјан си отиде, Гигата ништо. Момакот од Србија ништо и крилцето од Текстилец ништо. Вториот голман на Зомимак потпишал и еден дечко среден бек од Пролет е на проба.
а зошто си отидоа ? Го нема и бекот од лани што играше(келавиот) мислам од Св. Николе беше, он беше подобар од овие што ги имаме, иначе ако останат со оваа екипа од сите ќе губат, освен Металург Јуниор дома ако ги тепамеиначе тој бекот од Пролет е многу слаб