Фан клуб - РК Борец

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
У Охрид играше последно, баш го приметив на една од утакмиците против Вардар у купот.
Беше во ростерот да,ама му беше резерва на првиот пуцач Вешоски..:pos:

Не ми се верува за Левов, Ивица е одличен бек башка тоа гледам и стружанчето го пробува на десен бек и уопште не е лош така да покриени сме на таа позиција. Десното крилце од Текстилец е исто тука. Од денеска и србинот е на проба, мислам дека и него ке го потпишат, пошто стварно дечково е екста уште од прва се гледа, би ни бил од помош на лев бек како шо сме танки таму. Гигата 90% иде, така да ке бидеме конкурентни годинава :D

Не ми се верува за Левов, Ивица е одличен бек башка тоа гледам и стружанчето го пробува на десен бек и уопште не е лош така да покриени сме на таа позиција. Десното крилце од Текстилец е исто тука. Од денеска и србинот е на проба, мислам дека и него ке го потпишат, пошто стварно дечково е екста уште од прва се гледа, би ни бил од помош на лев бек како шо сме танки таму. Гигата 90% иде, така да ке бидеме конкурентни годинава :D
Така разбрав јас,дека имало некој контакти,ама изгледа ко ја слушнале вашите цената шо ја бара тој тикварот го имаат отерано упм...
П.С.
Шо е со Јанев,дали се опорави од повредата?

Така разбрав јас,дека имало некој контакти,ама изгледа ко ја слушнале вашите цената шо ја бара тој тикварот го имаат отерано упм...
П.С.
опоравен е мислам, секој ден е на тренинг, многу висок изгледа бе мамето неегово:D јас го знаев за понизок пикер

П.С.

Ивица го имаат таму него да го задржат е доволно не треба Левов.

П.С.
Не е целосно се мачи уште. На пријателскиве играше, ама после тоа мака имаше. Утре ке оди на магнетна за коленото па ќе видиме што ке испадне

Не е целосно се мачи уште. На пријателскиве играше, ама после тоа мака имаше. Утре ке оди на магнетна за коленото па ќе видиме што ке испадне

Гигата ќе брани дефинитивно или уште не се знае?

Уште не се знае. Одолговлекува, чека понуда од странство ама тешко да стигне, еве ги првенствата скоро секаде почнуваат така да најверојатно тука ке дојде. Ако има нешто ке ве обавестам :D

Што направија со Врање?

По вчерашната победа над екипата на РК Врање со резултат 40:33, денес екипата на ГРК Борец ќе одигра пријателски натпревар со екипата на РК Радовиш. Натпреварот започнува во 18:30 часот.

Иначе Горјан си отиде, Гигата ништо. Момакот од Србија ништо и крилцето од Текстилец ништо. Вториот голман на Зомимак потпишал и еден дечко среден бек од Пролет е на проба.

Иначе Горјан си отиде, Гигата ништо. Момакот од Србија ништо и крилцето од Текстилец ништо. Вториот голман на Зомимак потпишал и еден дечко среден бек од Пролет е на проба.
а зошто си отидоа ? Го нема и бекот од лани што играше(келавиот) мислам од Св. Николе беше, он беше подобар од овие што ги имаме, иначе ако останат со оваа екипа од сите ќе губат, освен Металург Јуниор дома ако ги тепаме :) иначе тој бекот од Пролет е многу слаб

а зошто си отидоа ? Го нема и бекот од лани што играше(келавиот) мислам од Св. Николе беше, он беше подобар од овие што ги имаме, иначе ако останат со оваа екипа од сите ќе губат, освен Металург Јуниор дома ако ги тепаме :) иначе тој бекот од Пролет е многу слаб

тој од Св. Николе не е ништо посебно :D во Велес и седеше сега ако не игра ништо чудно да не игра веќе ракомет..како ова една недела пред почетокот Горјан не игра, Гигата не игра..

Раде Стојановиќ потпишал за Борец, недела ке игра против Јуниорите, ама изгледа само на 3 недели потпишал додека најде ангажман во странство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom