Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Mi izgorea zvucnicite:pos2::pos2:

Lele sekogas koga ke go vidam ne mi se veruva deka moze nekoj taka da ja zafati topkata.Samo sto ova e poslednoto raduvanje na Real vo evropa ocekuvame uste tituli.

лелелее не бе ... коментаторот е будала хаахахах не е нормален ја уше поише ке се дерев :)

А у пм ... не им требаше ова на нашиве,не требаја да ни даваат голови, доста беја тие од Кајт :kesa:

хаха јбг се знаеше коа ке се види реално кој е кој, а не ко некој ми викаат готово македонија 100% ке тепа 0-2 ова она... нејќат да видат реално кој е кој , Жал ми е :( ама тоа е тоа

За овај пораз не треба да коментираме.Во Холандија тешко и дека има некој што ќе победи.Нашиве нека си ја бараат шансата со другите.Сега имаме 2 натпревара дома со Норвешка и Исланд.Па со победи се враќаме во игра.

Реал - Македонија 4-0 :tapp:
Браво шо добро ви изиграа играчите...ама... не добро по репрезентацијата:smir:

Добро бе Хунтенлар не е нормален секој меч гол мора да даде(барем со нас да паузираше малце) сега некако ги нема тие што викаа дека Хунтенлар ќе биде најголемото разочарување за Реал дека е преплатен итн. итн.

Грешиш, мое мислење е дека ВДВ нема добиено шанса одкако дојде Хуанде на клупата, а во почетокот си беше супер додека имаше шанси. А и Дренте исто така, има голем потенцијал нека му дадат шанса, сепак е млад. Немаше шанси да се докаже до сега :smir:.... Добро сега малце си ги сплеткува нозете во трчање :pos2:
Дај не заебавај Дренте потхитно треба да оди во Беласица да игра не е за во Реал...имаше шанса да се докаже до сега за да видиме каков играч е, кога игра Дренте ми се дига притисокот...

Дај не заебавај Дренте потхитно треба да оди во Беласица да игра не е за во Реал...имаше шанса да се докаже до сега за да видиме каков играч е, кога игра Дренте ми се дига притисокот...
ејјј заебавате... дренте ти е супер играч бе каква беласица не се заебаајте,чим бил прогласен таму за најдобар кај младите несмее да речете нема талент, и ако нема нема да игра во реал мадрид, него му треба време да стекне искуство добар играч е според мене

Drente e dobar vo brzina, dribling i kontrola na topka e nula. Barem do sega bese takov daj boze da e popraven.

Освен брзина нема ништо друго, апсолутно ништо. Ни центаршут (што му е најпотребен за позицијата на која сака он да игра, а тоа е крило), ни шут, ни дриблинг ни ништо. Со што заслужува да игра у Реал незнам. Стварно го правеа играчиште прва класа, ама џабе. Може у некој послаб клуб подобро ќе се снајде, незнам, али у секој случај за продавање е. Старт нема никаков, а каков дриблинг сакаш ако немаш старт. Единствено што можеше да биде е лев бек, да поработаше малку на дефанзива и ќе беше супер бек, ама тој сака крило, а од крило врска си нема. Тоа е тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom