Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Drente e dobar vo brzina, dribling i kontrola na topka e nula. Barem do sega bese takov daj boze da e popraven.
и ја викам дај боже да е ама не смее таков играч одма да се продаде според мене треба да му се даде уште време од кај знаеш каков ке се врати , ама убеден сум дека нема да биде полош , мора да покаже дека не за џабе го носи дресов

drente treba da go stava na nekoi poslabi natprevari za da stekne iskustvo, a potoa ako bide podobar i na nekoi pojaki i povazni natprevari

Абе дај не заебавајте не треба ич да ви биде мака за Дренте, неможам да го гледам кога е на теренот каков прием има на топката тоа е чудо некое... не вреди за него да правиме муабет што ќе кажете за Хунтелар а?? :icon_lol::icon_lol:

Хахаха ... за него не треба муабет да се праи,неможе да помине утакмица без гол два да дае :) стварно одличен играч , Нистелрој 2 ама овој е помлад само по не искусен од Руд ама и тоа ке го стекне :)

Kako sto e trgnat so gol na skoro sekoj natprevar mislam deka eden den bi bil najdobar napagac vo svetot. Dogodina ke igra i vo LS i tamu mislam deka ke ni bide od golema korist

Za utre:

SQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Salgado, Pepe, Ramos, Metzelder, Cannavaro, Torres
Midfielders: Lass, Gago, Sneijder, Guti, Drenthe, Parejo, Van der Vaart, Javi Garcia
Forwards: Huntelaar, Raul, Higuain, Saviola

Roben i Marcelo povredeni, Heinze suspendiran

Kako sto e trgnat so gol na skoro sekoj natprevar mislam deka eden den bi bil najdobar napagac vo svetot. Dogodina ke igra i vo LS i tamu mislam deka ke ni bide od golema korist

Za utre:

SQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Salgado, Pepe, Ramos, Metzelder, Cannavaro, Torres
Midfielders: Lass, Gago, Sneijder, Guti, Drenthe, Parejo, Van der Vaart, Javi Garcia
Forwards: Huntelaar, Raul, Higuain, Saviola

Roben i Marcelo povredeni, Heinze suspendiran
Ќе ги газите и без Робен и Марсело :).

ајјјј како бе ??????????????????????? без КРИЛА ????? лелеее !!!!!!!!! ...добра вест Дренте мислам дека ке одигра и ОЧЕКУВАМ ГОЛЕМО ПОДОБРУВАЊЕ, а сеа мораат да се докажат останатите !!! очекувам Многу од натпреваров, немаме никакво право на кикс , ако се деси(НЕДАЈ БОЖЕ :() Јас ке им подадам рака за сезонава !!! значи мораме да победиме и без робен и марсело, колку ке иде... стварно незнам очекувам дренте да покаже многу вдв и снајдер исто..... ИНАЧЕ ИСТо мислам дека ке има Промени во поставеноста на формацијата

иначе ке се гледа на НЕТ пак , нема ни на сител ни сител 3

И Лас најверојатно нема да игра така да Игуаин Гаго Гути и Снајдер ќе бидат во средина. Освен ако се реши на вдВ да му даде шанса.

И Лас најверојатно нема да игра така да Игуаин Гаго Гути и Снајдер ќе бидат во средина. Освен ако се реши на вдВ да му даде шанса.
Ke igra las Gago nema da igra, Las e podobar od Gago. Mislam deka bi igrale vaka:
----------------Cassilas-----------------
Ramos-----Pepe-------Canna------Torres
-----------Lass-------Guti--------------
Higuain--------------------------Sneijder
-----------Hunti------Raul--------------

Лас има повреда и најверојатно нема да игра.

Mislam deka bez Roben i Marcelo ke bide tesko, i zatoa ne veruvam Ramos da rizikuva i bez Las

ајде ке видиме што ке биде, очекував многу но после постовите дека марсело и робен нема да играат и лас дека мн тешко дека ке игра :( не ми е мн сигурна :S:S леле неаме право на кикс !!!

Mora da tepame be kako, ja imam dvojka staveno:helou:

Mora da tepame be kako, ja imam dvojka staveno:helou:
хахаха ја на 3 лифчиња , и секое коло ја играм барселона да тепа, ако тепа бар спортска сум фатил, ако не, кој ги е*е парите, реал ке се доближат :) топ тактика :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom