Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе добро е да се има такви играчи, но овој Робен претеруе све границе.И Робињо беше као него па со никого ни се закара ни се истепа...:uvo:

Гравесен FTW :D

Зошто не Анчелоти? Не е толку лош.. Па со оној посран тим на Милан освои Лига на Шампиони.. не па да зборувам за подобра екипа како онаа на Милан од пред 4-5 години.. Мислам дека е подобар барем од Рамос.. ама тешко дека ќе дојде.. не верувам многу во тоа..

Зошто не Анчелоти? Не е толку лош.. Па со оној посран тим на Милан освои Лига на Шампиони.. не па да зборувам за подобра екипа како онаа на Милан од пред 4-5 години.. Мислам дека е подобар барем од Рамос.. ама тешко дека ќе дојде.. не верувам многу во тоа..

Не бе каков Анџелоти. Добар си е Рамос, треба да му се даде време да ја уигра добро екипата, па после ќе видиме. Засега му оди супер, со исклучок на ЛШ, каде што Ливерпул не прегази кој е во одлична форма.

бтв, неможев а да не го искоментирам ова. Тренерот на Атлетик (Капарош) ги обвинил судиите дека заради нив изгубиле од Реал. Рекол дека црвениот бил без потреба, и дека истото им го направиле и на Бернабе. Абе овој болен е дефинитивно. Тие можат само да им се заблагодарат на судиите, зошто требаше уште 2-3 црвени да јадат. Што мислат тие, кечери е тоа?! Нека се гони у 3 лепе...

На Пепе му бил скршен прстот, тој несмасниот Фобер кога го стапна. Незнам и зошто го внесе во игра него, ВДВ остана на клупа за да игра тој, деген!

лелее ако е подолг период аут пепе... незнам идам уште одма у шпанија да му објаснам на ФОБЕР кој е кој :@ лелееее да го нема подолгоооо...

лелее ако е подолг период аут пепе... незнам идам уште одма у шпанија да му објаснам на ФОБЕР кој е кој :@ лелееее да го нема подолгоооо...

Не бе па и ти, за скршен прст...на рака е скршениот прст не е на нога :):) Не се секирај, би требало да игра и наредната, не е проблем за мајмунчето наше тоа :)

ni slucajno!!!!!!!!
angeloti ne e ama bas nisto posebno od trener...
igra epten defanziva i ako timot mu postigne eden gol gleda go socuva toa votstvo ja zatvara igrata i mnogu pati pogresil vo takvi situacii...
a ako bese tolku dobar lani ke go izvadese makimumot od milan i ke idese u LS!!!!
ili pak sega ke gi uklopese ronaldinho i kaka zaedno vo timot na soodvetni pozicii...
spored mene mnogu slab trener!!!!!
i nikako za vo real huande dobro si ja vrsi rabotata sekoja cest :helou:

Не бе па и ти, за скршен прст...на рака е скршениот прст не е на нога :):) Не се секирај, би требало да игра и наредната, не е проблем за мајмунчето наше тоа :)
aaaa... ја па разбрав на нога лелеле викам го убив :) фала :) а за тоа анчелоти да дое ич не се согласуем тој без звезди тапа е у италија сеа му ги даоа роналдињо кака пато бекам и уше 200 звезди и пак не му иде.. а кај ке се снајде кај нас :??? не бе ... нека си остане рамос зверка си е .. само овој може да ги воигра као шо треба

Батали тоа ајде, ај да се вратиме пак на Хунти :)

Погледнете ги само петтиот, првиот и НАЈДОБРИОТ гол :vozbud::vozbud:

бтв, половина од головиве му се со ножички :pos2::pos2:

Сабајле возејќи се накај факултет...на радио слушнав..дека трансферот за Џерард и Гарсија од Ливерпул веќе бил договорен и тие пристугнуваат летово во Мадрид...нз колку е точно ама тој што го води радиото сабајле..беше ептен озбилен:D:D

Сабајле возејќи се накај факултет...на радио слушнав..дека трансферот за Џерард и Гарсија од Ливерпул веќе бил договорен и тие пристугнуваат летово во Мадрид...нз колку е точно ама тој што го води радиото сабајле..беше ептен озбилен:D:D

Хехехе дечково веќе одамна не игра во Лузерпул а за Џерард што знам...Перез и се е можно али не сум многу за да дојде:uvo:

Ја мислам дека сериозно го преценувате Перез. Паметен е човекот ама не е магионичар. Џерард е за Ливерпул исто што и Раул за Мадрид. Можете да го замислите Раул во друг дрес?

Ја мислам дека сериозно го преценувате Перез. Паметен е човекот ама не е магионичар. Џерард е за Ливерпул исто што и Раул за Мадрид. Можете да го замислите Раул во друг дрес?

Абе шо го лафите Перез, он уште нема официјално поднесено кандидатура, он за мене моментално е само поранешен претседател на Реал Мадрид, кога ќе се кандидира и он ќе спомне имиња, ќе правиме муабет, до тогаш се е рекла-кажала.

И не, не сметам дека некој ќе го донесе Џерард, нека тоа шо не ни треба, не е можно да го купи некој :)

На последново твое прашање, категорично не :)

П.С. Одразот на Лас
1237242764_0.jpg

Батали тоа ајде, ај да се вратиме пак на Хунти :)

Погледнете ги само петтиот, првиот и НАЈДОБРИОТ гол :vozbud::vozbud:

бтв, половина од головиве му се со ножички :pos2::pos2:
брат иначе коа сме кај топ голои на хунтелар и голови со ножички .. би било добро да го погледнеме овој клип сите голови со ножички ...

Golovive se super,nemam zborovi.Stvarno sekoja cest na Klass prva klasa golgeter.
ја реков.. чекте нека се прилагоди.. тоа ти е стварно класа играч ..МАШИНА за голови ништо поише иначе слушнав од другари од школо дека ако се врател нешо перез ке се врател и карлос :smir: не веруем али .. тоа е тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom