Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ич не мие жал ни за едно евро што го плативме за Хунтелар.
Вреди сепак.Машина е.

Честито победата :smir:
Хунтелар звер батето :wink:

Првиот гол на Хунтелар исто како на Ван Нистелрој, а вториот како на Гути пред 2-3 сезоди кога заврши билбао - реал 0-4. Го барав на youtube голот ама не го најдов :nesum:
Браво за реал.
Ps. Ми беше пишана 2-2 ама пред тоа ме заеба друга :)

Првиот гол на Хунтелар исто како на Ван Нистелрој, а вториот како на Гути пред 2-3 сезоди кога заврши билбао - реал 0-4. Го барав на youtube голот ама не го најдов :nesum:
Браво за реал.
Ps. Ми беше пишана 2-2 ама пред тоа ме заеба друга :)

1-4 беше таа :)

Еве го голот

Ај честита победа, Робен и Хунти зверови:helou:

Честито и од мене. На почетокот на натпреваров овие од Билбао за малку пендраци ке извадеа да се тепат, толку груб фудбал не бев видел долго време. Хунтелар ѕвер нека продолжи така:vozbud:

2 спрема 5... браво...честитки... посебно честитки за ко што знам првиот хет-трик на Хунтелаар во дресот на Реал Мадрид...само нека продолжи вака:helou:

2 спрема 5... браво...честитки... посебно честитки за ко што знам првиот хет-трик на Хунтелаар во дресот на Реал Мадрид...само нека продолжи вака:helou:

Грешка си, два гола даде :smir:

Браво за момците,Снајдер конечно се врака во форма,Мецелдер исто одличен со оглед на тоа што не играл ни он не знае колку време...Хајнце - :pos2::pos2::pos2::pos2: ме потсека на Булуруж во неговите "најубави" времиња кога беше во Челзи,најслаба карика во тимот

Марсело е подобар во офназива но во дефанзива е подобар Хаинце затоа повеќе шанса добива Хаинце..инаку Хунтелар е голем голгетер супер замена ви е за Руд.

Грешка си, два гола даде :smir:

:kesa: Грешно сум прочитал... едното било напишано за жолт картон... простете за грешка ... ај со среќа па и хет трик следен меч:smir:

лооол хунтелар зверка одма идам дрес да купам од него :)

t03sc8.jpg

:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom